TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Cr-x Cr-z => Konuyu başlatan: yiğit - Ekim 05, 2015, 08:03:32 ÖS
-
Merhaba arkadaslar 91 model honda crx arabam var 3 aydır bende araba ve ön takımla ilgili sorunlarım var bunlar genelde süreklı oluyormu yoksa bana mı rast geldı anlamadım araba ıyı guzel hos gaza basınca gıdıyor ama 120 km/s ustune cıkamıyorum sebebıde on takımdan acayıp tak tak tak dıye ses gelıyor servise goturunce bırseyı yok diyerek arabayı gonderiyolar bı tanıdıga sordum araba gaza basınca sola frene basınca saga cekıyor dıye aracın ön alt ve üst salıncaklarını ve denge kolu cubuklarını degıstır hıc bı sorunun kalmaz dedı sizce sorun bununla mı alakalı basına gelen bu sorunu yaşamıs arkadaslar lutfen yorunlarınızı beklıyorum
Not : rot balans ayarları yapılı baskı balata fren dıskı fren balatası sag sol rotin baslrı yenı degıstı yınede sorun dewam edıyor <783^2
-
burası nasıl bır form 600 kısı konuyu gorup bır tanesı cewap yazmıyor yazıklar olsun be
-
Ustad daha önce başına böyle bir şey gelmeyen yorum yazmayabilir elbette. Nerde yaşıyorsunuz İstanbuldaysanız usta tavsiye edebilirim. Ayrıca böyle bir ses geliyor ise okadar alt takım yaptırmışsınız masraf yapmışsınız aracınıza yaptırdığınız yere bu sorun neden var deyip işini hallettirmeniz en doğal hakkınız diye düşünüyorum.
-
direksiyon kutusunu kontrol ettirin. Ön düzende sorun yoksa mafsallar boşluk yapmış olabilir.