TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: Quake - Şubat 15, 2015, 09:08:18 ÖS
-
Herkese merhaba
bildiğim bir araç var, 2001 1.6 ies, sahibi yaşlı bir amca ve aracını satmayı düşünüyor. Araç alındığı günden beri kapalı garajda muhafaza edildi, kaza, boya hiçbirşey yok ve 91000 km de... amca 25000 istiyor ama bilmiyorum sizce biraz fazla değil mi??? güvenlik paket olmayan bu araç ne kadar eder ki? 21-22 teklif etsem ayıp olur mu?? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
anlattıklarına göre bundan temiz ies yok.o halde 25 bin eder o araç, 21-22 ye 1,4is satılıyor artık piyasa malum.binici isen bence alınır.ben olsam pazarlığımı yapar alırım.
-
anlattıklarına göre bundan temiz ies yok.o halde 25 bin eder o araç, 21-22 ye 1,4is satılıyor artık piyasa malum.binici isen bence alınır.ben olsam pazarlığımı yapar alırım.
+1
-
Pazarlik et bencede 25 az para degil. Birde yatan arabadan korkarim hep.
-
ies'e 25 mi? Ne kadar temiz olursa olsun o yaştaki bir araba için abartı bir rakam.
-
Alınır bence.
-
ies'e 25 mi? Ne kadar temiz olursa olsun o yaştaki bir araba için abartı bir rakam.
Evet normal bir kullanıcı gözüyle rakam fazla,25 bine daha yüksek model dizel bir araç bile alınabilir.parçası ucuz olur,yakıtı az olur vs. fakat işin içine honda fanatikliği girince işler değişir.Tercih meselesi :)
-
Konu tamamen tercihe dayalı.
Ben ona 25 verene kadar bir sene daha arabaya binmem kendimi toparlar gider daha genç bir araba bakarım.
Yada imkan varsa kredi olayını felan değerlendiririm.
Ama mutlaka genç bir araba bakarım.
Amca yaşlı ama piyasayı iyi takip ediyor maşallah :)
-
amca iyi takip ediyormuş cidden :)
-
Para sözkonusu oldu mu bizim milletin en delisi bile cin oluyor ben onu öğrendim.
-
alınabilir
-
en fazla 20 bn lira.25 vereceğime 2-3 koyar 2005 vtec2 bulurum boyalı olsn sıkıntı olmaz.
-
Vtec2 daha iyi olur tabi ki
-
vtec2 de o parayı etmez,28 vtec2 ye verene kadar 2-3 daha koyar fd6 alınır.konu uzar gider arkadaşlar. :)
-
2-3 diye diye mersoya kadar gider Dediğiniz gibi abi😄😄
-
arkadaşlar yorum yapan herkese teşekkür ederim. Araç 25000 TL ye alınmıştır. Hayırlısı olsun...
-
arkadaşlar yorum yapan herkese teşekkür ederim. Araç 25000 TL ye alınmıştır. Hayırlısı olsun...
Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan. En kısa sürede foto bekliyoruz.
-
Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan. En kısa sürede foto bekliyoruz.
teşekkür ederim :)
-
şimdilik km göstergesi fotosunu ekleyeyim, devamı hafta sonuna doğru gelir inşallah...
http://i.hizliresim.com/XB9Zlo.jpg (http://i.hizliresim.com/XB9Zlo.jpg)
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın inşallah.Amca hiç pazarlık yapmamış :)
-
çok sevdiğim bir komşum, pazarlığa girdim ama kıramadım gönlünü :) maksat gönüller bir olsun, 300-500 çok önemli değil...
-
çok sevdiğim bir komşum, pazarlığa girdim ama kıramadım gönlünü :) maksat gönüller bir olsun, 300-500 çok önemli değil...
Aynen öyle içinize sindiyse 3-5 e bakılmaz.Bu arada Amca VTİ alıp gelmesin :)