TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: gecetilkisi - Ekim 08, 2014, 10:00:35 ÖS
-
arkadaşlar malum ıspartaya tayin olduk. hiçbiryer bilmiyoruz. ihtiyaç halinde gidebilecegimiz ısparta merkez yada yalvaç ilçesinde bildiginiz usta varsa iyi olur şimdiden tesekurler.
-
Guncel...
-
benim memleketim ısparta :D
-
Diyarbakirda buluyoduk burda bulamiycaz galiba. Sag on fren hortumu degiscek yarin isparta sanayinde rastgele bi usta bakcaz artik
-
Isparta merkeze gittim tamircilere soruyorum honda ustasi varmi civarda diye gel abi burda herkez hondaci diyolar gulermisin aglarmisin ya dua edelimde bozulmasin düldül
-
Artik bi kriko iki demir esek bir lokma ve anahtar takimi alip kendimiz yapariz . Usta bulamadik
-
Elinizden geliyor ise yapın derim ordaki usta diye geçinen ustacıkların eline düşmeyin. Parça tedarik gerekirse İstanbuldan elimden geldiğince yardımcı olabilirim sizin için ustad.
-
Tesekur ederim. Elden gelir az cok calismadim ama sanayide 8 senem gecti. İlmi ustalik haricini yaparim diye düşünüyorum
-
bende Antalyadayım
çok uzak değil eğer Antalya da yapılabilecek bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Ispartada hondacı arkadaşların çoğu ufak tefek şeyler hariç Antalyaya geliyor çok uzak değil zaten