TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: gecetilkisi - Ekim 08, 2014, 10:00:35 ÖS

Başlık: Isparta merkez yada yalvaç usta tavsiyesi
Gönderen: gecetilkisi - Ekim 08, 2014, 10:00:35 ÖS
arkadaşlar malum ıspartaya tayin olduk. hiçbiryer bilmiyoruz. ihtiyaç halinde gidebilecegimiz ısparta merkez yada yalvaç ilçesinde bildiginiz usta varsa iyi olur şimdiden tesekurler.
Başlık: Ynt: Isparta merkez yada yalvaç usta tavsiyesi
Gönderen: gecetilkisi - Ekim 13, 2014, 07:11:15 ÖÖ
Guncel...
Gönderen: jerinm - Ekim 21, 2014, 09:09:13 ÖS
benim memleketim ısparta  :D
Gönderen: gecetilkisi - Ekim 22, 2014, 05:04:41 ÖS
Diyarbakirda buluyoduk burda bulamiycaz galiba. Sag on fren hortumu degiscek yarin isparta sanayinde rastgele bi usta bakcaz artik
Gönderen: gecetilkisi - Ekim 23, 2014, 06:16:55 ÖS
Isparta merkeze gittim tamircilere soruyorum honda ustasi varmi civarda diye gel abi burda herkez hondaci diyolar gulermisin aglarmisin ya dua edelimde bozulmasin düldül
Gönderen: gecetilkisi - Aralık 09, 2014, 08:32:38 ÖS
Artik bi kriko iki demir esek bir lokma ve anahtar takimi alip kendimiz yapariz . Usta bulamadik
Gönderen: Carismatiq - Aralık 09, 2014, 08:48:26 ÖS

Elinizden geliyor ise yapın derim ordaki usta diye geçinen ustacıkların eline düşmeyin. Parça tedarik gerekirse İstanbuldan elimden geldiğince yardımcı olabilirim sizin için ustad.
Gönderen: gecetilkisi - Aralık 10, 2014, 08:22:37 ÖÖ
 Tesekur ederim. Elden gelir az cok calismadim ama sanayide 8 senem gecti. İlmi ustalik haricini yaparim diye düşünüyorum
Gönderen: mali - Aralık 10, 2014, 08:37:35 ÖÖ
bende Antalyadayım
çok uzak değil eğer Antalya da yapılabilecek bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Ispartada hondacı arkadaşların çoğu ufak tefek şeyler hariç Antalyaya geliyor çok uzak değil zaten