TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ReçeL - Eylül 10, 2014, 07:20:57 ÖS
-
Biraz sacma bi soru oldu farkındayım mazur görün.
Si mi İesmi diye soruyorum 2 side muhakkak 1.6 Olması lazım (Para durumuna göre VTI olabilir)
Si ler full sanırım,Sanruff dan kastım İeslerle arasında 3-4 lira var yok Bu arada kesinlikle ( HB 3 Kapı olucak)
İesler kasa olarak hosuma gidiyor,Motor olarak daha üst motor sanırım, Beyinlimi cünkü motora giricez ciddi yürüre sahip bi araba istiyorum ( Suanki aracım Uno 1.8 Lancere 2 Boy fark atıyorum)
Max limit araca 18-19 Motora bakıcaz duruma göre.
Tessekür ederim.
-
o paralara vti zor sohc 1.6 ies alsan o da dohc si kadar yürümez bence en mantıklısı si temiz sağlam bir si almandan yana olur stok olarak 136hp zaten
-
Si ler SOHC mu oluyor ? Peki belli tutulan bi yılı varmı bunların ne bileyim su modeli iyi su kötü diye Fulleri ne diye geciyor ? + Olarak beyin varmı bunlarda ?
-
Düzeltme DOHC olcaktı
-
Vallahi hocam çok detaylı bilmiyorum ancak Si'lar dohc oluyor (136hp) ve bir tondan daha hafif, doğal olarak sohc motorlara göre daha performanslı extra olarak başka bir bilgim yok malesef :)
-
Arastırdıgım bilgilere göre
Dohc Vtec düzeyine yakın diyorlar Acık hava filtresi ,heardes ,düz boru,saglam susturucu ve Crx 3-4 disli ile 200 leri görmek icten bile degill. Kararımız verildi 94 Kasa Full Si alıcaz
-
Sitede Sİ sahipleri var. Onlar daha detaylı bilgi verir. Yürütmek istiyorsan Sİ almalısın. 4 disk fren, Sunroof, Klima donanımları mevcut.
-
Onların da temizini oynanmamışını modifiye yapacam diye tecavüz edilmemişini bulmak kolay değil bulursan da al tam bütçene göre olur.