TeamHondaTurkey.Com

HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: hondacifatih - Ağustos 03, 2014, 09:18:48 ÖS

Başlık: Bi türlü çözemedik
Gönderen: hondacifatih - Ağustos 03, 2014, 09:18:48 ÖS
selamın aleyküm arkadaşlar bi abi bana bi subwoofer verdi gold master sw-900 nedir ne değildir bilmiyorum pek fazla ses beklentim yok çis tak yapsın yeter hiç kullanan birinde gördünüzmü veya kullananınız varmı kimisi diyo kendinden anfili bi aydınlatın beni :)
Başlık: Ynt: Bi türlü çözemedik
Gönderen: cagatay54 - Ağustos 04, 2014, 06:51:27 ÖÖ
RMS gücü 200 w .fazla bir iş beklemeyin ama idare eder.zaten beklentiniz yokmuş :) kndinden amfili olan subwoofer ben bilmiyorum :) goldmaster da zaten yoktur.amfiyi ayrı almanız gerekecek...
Gönderen: alperd - Ağustos 04, 2014, 07:58:33 ÖÖ
Aktif Bas/Pasif Bas dedikleri Amfili/Amfisiz demek olmuyor mu?
Gönderen: can3520 - Ağustos 11, 2014, 02:51:12 ÖS
Amfili bass alpine var media marktta görmüştüm baya güzel duruyor 20cm lik ve az yer kaplıyor
Gönderen: mali - Eylül 02, 2014, 09:46:03 ÖÖ
ben yıllardır sony marka kendinden amfili kutu bas kullanıyorum
Antalyada bayide ellerinde yoktu getirtirdim ve yıllardır kullanıyorum
işini fazlasıyla görür.
mediamark a bakabilirsin
en geniş ürün çeşitliliği orda var zaten
Gönderen: oktayoo - Eylül 02, 2014, 12:07:47 ÖS
selamın aleyküm arkadaşlar bi abi bana bi subwoofer verdi gold master sw-900 nedir ne değildir bilmiyorum pek fazla ses beklentim yok çis tak yapsın yeter hiç kullanan birinde gördünüzmü veya kullananınız varmı kimisi diyo kendinden anfili bi aydınlatın beni :)

nette baktım biraz kendinden anfili değilmiş,sadece sese göre yanan mavi led varmış içinde.Bu duruma göre anfide gerekecek.