TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Diğer Honda Modelleri => Konuyu başlatan: tlga - Mayıs 08, 2007, 09:09:50 ÖS
-
arkadaşlar bugün bir arkadaşımla tartışma pozisyonuna gedim artık konu şu:
1,4 civic vtec vti nin olduğunu iddia ediyo böle bii varmı ben hiç duymadım görmedimde yardım varsa foto eklerseniz sevinirim......
-
yok bnm bildigim..... >%Sakin
-
üstelik ist. draglara giriyomuş bu araç ve 106 gtı leri tokatlıyomuşşşşş :vaww
-
:emo hala mı pug mevzusu ...
yapmayın; Vti 1.4'ü olduğunu bile varsaysak havada karada tokatlar zaten =) şaşılacak birşey yok V-tec
ayrıca da 1.4ü yok diye biliyorum ben de
-
tabikide snuçta vtec bu kolay değl zaten sorun da o değil ama çok bahsetti ist. arkadaşlar bi baksınlar bakalım denk gelecek mi hiç
çünkü herkesin yok dediği birşeyi var etmesi ne sinir oldum >%Sakin
-
Vtec Honda nın geliştirdiği bir motor teknolojisidir.
şimdiye kadar 1.4litre motorlarında uygulanmadı
tahminimce bahsi geçen araç VTI serisi ve VTI ların 1.4 litre olanı yok.
-
eğer araçta bir oynama yoksa vtı olması mümkün deil. yalnız bizim bir arkadaşımızın aracına yapılan modifikasyon sonucunda(silindir kapağı,subaplar,krank,pistonlar...)vtı kadar olamasada güzel bir performans ortaya çıkardı. belki öyle bir uygulamadan bahsediyor olabilir.
-
1.4 vti mi ? hiç duymadım diyebilirim...
Ama boş bi zamanımda araştırıcam
-
yok öle bı araba yaa .sallamıslar.
-
çok teşekkürler arkadaşlaryardımlarınız için
-
vtec vti dan kasıt, 1.4 e sohc vtec üst kapak uygulaması yapılmış olabilir...
-
yok öle bı araba yaa .sallamıslar.
katılıyorum arkadaşa sallamışlar bencede
-
Ben de vtec 1600 lerde war die biliorum hiç 1.4 duymadım , görmedim
-
olabılırde olmayabılırde olmus olsa bıtanemı kardesım bu arac kımse duymamıss :vaww
ozel yapımsa acık olsunlarr..soylesınler.. >%6rol >%6rol >%Sakin
-
Kıbrıstra 1.5 vtecler var ama Tr de varmıdır bılmıyorum.
-
vtec vti dan kasıt, 1.4 e sohc vtec üst kapak uygulaması yapılmış olabilir...
anca böle olabilir bende stock olarak duymadım hiç 1.4 vtec..
-
yok abicim YOK
-
belki amerikada falan vardır
-
http://www.youtube.com/watch?v=_K0lhEN-QL4
-
1.4 vti yazınca vti olmuyo ki ama.yoktur öyle bişey kesinlikle
-
akadsım oyle bir motor seceneği yok hondada arkadas iyi atmıs o zaman ispatlasın olduğunu armalara aldanmasın 2,0 motor tipoya 1,4 yazan arkadaslar var o arkadasa hatırlatırmısın
-
ilk defa duyuyorumm.
-
ilk defa duydum türkiye sınırları ıcınde yoktur..
-
arkadaşım mart ayındada bu konuyu tartıştık herkes yok die bilioki bu bencede dogru ancak kapak işlemi fln görmüş olabilir ayrıca 125bg 1.4 motor bi honda 106 gti asla geçemez şehir efsanesidir yada kedidir :)
-
kedidir kedi :)
-
yok diye biliyorum
-
merhaba arkadaşlar
-
1,4 vtı ilk defa duyuyorum
-
1.4 vti yok
-
106 nın düşmanı honda civic si 1992 tokatlar corveti tokatladıgı gibi
-
1.4 vti motor duymadım hiç zannetmiyorumda herhalde var olsa duyardık.
-
ben de var hıhıhıhhhhh
-
106 nın düşmanı honda civic si 1992 tokatlar corveti tokatladıgı gibi
wayyyyy abicim sende de koyu bi Sİ cilik var gördüğüm kadarıyla hep video izlemişin benim gibi video paylaşım sitelerinde. sen şimdi bu izlediğin videoları benim gibi herkse izletiosundur görün HONDA nın başarısını die öledir muhakkak. aynen 106 GTI hatta pejo düşmanı olarak bende
-
arkadaşlar yanlış duymuşsunuz 1.5 vtı var tr tek ist. arac kıymetini bilen cok sevdiğim abi abimizin.
-
arkadaşlar yanlış duymuşsunuz 1.5 vtı var tr tek ist. arac kıymetini bilen cok sevdiğim abi abimizin.
aynen katılıyorum 1.5vtı var ilanıda var sahibindende ordan baka bılırsınız yurt dışında SI olarak gecen tek kapı sedandan bozma ;)
-
eet 1.5 vti fume rengi hatta izmirden satıldı sanırım ist`e ulaş die bi arkadastan..sanırım onu diyorsun
-
1.4 vti yok ama japonyadan sınırlı sayıda ülkemize gelen 1.4 124 bg lik versiyonları var
http://www.sahibinden.com/turkye_de_5_tane_var_124_hp_-26WQQaXQQ11435814WQQpXQQdisplayitem&keyword=125
bu ilandada 1 tanesi var
-
1.4 vti yok ama japonyadan sınırlı sayıda ülkemize gelen 1.4 124 bg lik versiyonları var
http://www.sahibinden.com/turkye_de_5_tane_var_124_hp_-26WQQaXQQ11435814WQQpXQQdisplayitem&keyword=125
bu ilandada 1 tanesi var
Bu ılandada Zaten Vtı yazmıyor zaten ies diyo arkadaslar
Bende 1,4 Vti Duymadım gormedım Bencede Kedidir:D
-
konu çok eski yazan arkadaşlar bdaha dikkatli olursa seviniri. 2 yıllık konu.
-
bu ilandada 1 tanesi var
bahsedilen araç bu degil arkadaşlar.
1.5 eg4 vtı dır. sahibinden de vardı ilan kaldırılmadıysa.
-
parayı verdikten sonra olmayacak şey yok özel olarak almış olabilir ama bunlar enayidir.
-
Öyle bişey olsa duyulurdu >%6rol
Sen sonunu kadar iddianı devam ettir