TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: gecetilkisi - Mayıs 15, 2014, 08:30:48 ÖS
-
8 senelik diyarbakir macerasindan sonra..artik yola ispartada devam etcez kismetse. Genelde iyi diyolar ama iyi kotu yanlari nelerdir. Merkeze uzak 3 ilcesi varmis torpilimiz olmadigindan buyuk ihtimal oralara duseriz.fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
-
hayırlı olsun. >=ok
kışın davraz da kayak yaparsınız yazın antalya yakın denize giresiniz.
-
8 senelik diyarbakir macerasindan sonra..artik yola ispartada devam etcez kismetse. Genelde iyi diyolar ama iyi kotu yanlari nelerdir. Merkeze uzak 3 ilcesi varmis torpilimiz olmadigindan buyuk ihtimal oralara duseriz.fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Hayırlı olsun abicim
-
Hayirli olsun
-
ya nasipp >=ok
-
Hayırlısı olsun..
-
Hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun abi ilçe candır boş ver :D
-
sağolun arkadaslar Allah razı olsun
-
hayırlı olsun. >=ok
kışın davraz da kayak yaparsınız yazın antalya yakın denize giresiniz.
+1 denize bodruma da gidebilirsin abi :)) hayirli olsun
-
Neresi oldu tayin yeri acaba?
-
hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun ...Ispartalıyım bende öğretmenim....Yozgata çalışıyorduk bu sene tayin ısparta senirkente çıktı...Isparta güzel şehirdir memnun kalirsiniz
-
Benimde dis ilce ama soylemiyolar hangisi bu hafta belli olur cumlemize hayirli olsun
-
Isparta güzel şehir, Merkezde Ablam, Eğirdir'de babamlar kalıyor. Memnun kalacağınız bir şehir.
-
Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa seve seve yardım ederiz.
-
Cok sagolasin yarin buyuk ihtimal belli olur ilce kiralik ev konusunda yardiminiz olursa cok sevinirim sagolasin dusuncen icin
-
Hoşgeldiniz şehrimize umarım güzel ilçelerine düşersiniz.Uzak olan ilçeler Yenişarbademli,Sütçüler ve Şarkikaraağaç.Eğirdir gerek doğası gerek ilçe merkeziyle güzeldir.
-
Hayırlı olsun abi Isparta güzel yerdir sorun yaşayacağınızı sanmam...
-
Gelendost cikti arkadaslar kismetse persembeye cikiyorum yola yarin ev arama calismalarina basliyoruz
-
allah yardımcınız olsun
-
Hayırlı olsun, Gelendost gölün kenarında, güzeldir. Tanıdık var mı bir sorayım.
-
Bugun bismillah deyip 1147 km yola ciktik bakalim
-
hayırlı yolculuklar,yolunuz açık olsun.kazasız belasız inşallah.
-
Hayırlı olsun inşallah
-
Konyada zorunlu mola anca 900 km dayanabildim yoruldum
-
geleli en 10 gün oldu çok ufak bir yer zaten ramazan olduğundan pek bisey anlayamadık