TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: UnLuCKy - Nisan 23, 2014, 12:02:54 ÖÖ
-
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.Benim 1991 model tek kapı hondam var.Ben aracıma cam nereden temin edebilirm .?
-
Sanırım bilen birileri yok <783^2
-
Nerde oturduğunu falan yazarsan bir fikir veren olur muhtemelen kardeş.Daha sağlıklı bilgi edinirsin
-
ikitelli organiza sanayi
veya cam kestiriceksin
-
Yer farketmez bir kaç yerde buldum ancak biraz pahalı.Cam kestirilemiyor sanırım biraz bombe oldugu için.Tam bilmiyorum yinede.
-
Aracının hangi camından bahsediyorsun lakin bir iki büyük firma var aşağıda sorabilirsin..
http://www.carglass.com.tr/
http://www.ugurluotocam.com.tr/yeni/index.asp
-
Ön ve arka camdan bahsediyorum .
-
Hocam ben 2006 vtec aracım için arka renkli cam aradım sormadığım firma kalmadı direk merkezleri ile görüştüm sonuç hüsran Allah yardımcın olsun.
-
Sağolasın kardeşim.Ben bir çok yerde buldum ve temin edebilineceği söyleniyor.Problem yok aslında ama gidip elden almak gerekiyor.
-
arka camı hallederiz sen fiyat al bi kaç yerden
-
Fiyat aldım Sıfırı 350 400 TL arka cam ,200 250 ön cam >=ok
-
orjinal olarak bagaj kapağıyla honda yazılı 850 tl
BİLGİLENDİRME AMAÇLI BİR YAZIDIR
yan sanayi ile arasında ki farkı nedir bu neden bu kadar pahalı dersen şöyle anlatayım yan sanayi arka camlar ya büyük olur normal ölçüde yada küçük olur bagajı kapattığında arka çamurluklarla araya parmak girer dediğin gibi arka cam bombeli olduğu için o camı tam anlamıyla yapamazlar nedeni ise üretim esnasında firesi çoktur o yüzden istediği bombeyi tam anlamıyla vermezler ;)
-
Benim aldığım fiyat zaten orjinal cam fiyatı .
-
Hemen kaçırma o fiyat çok iii
-
Heryerde zaten orjinal cam fiyatı aynı.Bende bilgilendirme yapayım bari >=ok Ayrıca cam sıyırıcı çıtalar nerden temin edilir bi onu bulamadım .Gerisini çözdüm gibi bişey.
-
Dostum yönlendirme yaparken söylediğin camın yan sanayi olduğunu belirt yani üzerinde Honda yazmadığını
-
91 model aracın orjinal Honda logolu camını yanlız çıkma bulabilirsiniz. Sizin aldığınız fiyatlar orjinal ebatında birebir yan sanayi üretim camlardır.
-
10 adet büyük cam firmasını aradım.Hepside bana orjinal japon dedileri 350-400 Tl fiyat dediler.Ben duyduğumu söyledim.
-
Camlar alınmıştır.Orjinal 350 arka cam 200 ön cam .
-
Dostum sana zahmet aldığın camın arkanın resmini ekleyebilirmisin özellikle firmanın ismini yani camın üzerinde olan yazının fotosunu eklersen herkez boşu boşuna çok paralar ödemez
-
Müsait oldğumda eklerim.Kimse boşuna para ödemez.Ben gördüm aldım bukadar.Büyük bir problemi çözmüş oldum.
-
Müsait oldğumda eklerim.Kimse boşuna para ödemez.Ben gördüm aldım bukadar.Büyük bir problemi çözmüş oldum.
dostum kızmaya gerek yok güle güle kullan yalnız camın markasını foto olarak buraya yüklersen herkes bilmiş olur kimse fazla para vermesin orjinal cam dururken yan sanayi cama ;)
görsel olarak bilgilendirme yaparsan seviniriz
-
dostum kızmaya gerek yok güle güle kullan yalnız camın markasını foto olarak buraya yüklersen herkes bilmiş olur kimse fazla para vermesin orjinal cam dururken yan sanayi cama ;)
görsel olarak bilgilendirme yaparsan seviniriz
camın markası özgür glass fln die tahmin ediorum ama bakalım ne çıkacak
-
Araç şu anda bakımda çıksın göstericem .Ayrıca kızacak bişey yok.Çıkma cama onca para vermek yerine sıfır cam almak benim gibi herkezin tercihi olacaktır.Şunuda eklemek isterim,zaten ithal cam özgür vs değil.
-
Araç şu anda bakımda çıksın göstericem .Ayrıca kızacak bişey yok.Çıkma cama onca para vermek yerine sıfır cam almak benim gibi herkezin tercihi olacaktır.Şunuda eklemek isterim,zaten ithal cam özgür vs değil.
dostum tamam işte özgür deilse koy dioruz bizde merak ediyoruz anladın
araba bakımda aylarca kalmaz bi iki güne koyarsın o zaman dogrumu
-
:D taner gitme adamın üstüne
sevgili dostum demek istediğimi yanlış anlama ben yıllardır honda işiyle uğraşıyorum şimdi senin söylediğin öyle bir şeyki ben sıfır orjinal camı o paraya aldım diye idda ediyorsun evet camı o fiyata almışsın hemde camın sıfırını ama camın orjinali değil yansanayisini almışsın
piyasada cam firmaları var bu işleri yapan
carglass
luckyglass
droglass vs vs bu gibi cam firmaları yan sanayi yani sıfır olupta orjinal cam üretmeyen firmalardır ve bu camların üzerine kendi firmalarının isimlerini basarlar honda logosunu basamazlar
bir camın orjinalliğini de camın üzerinde ki honda logosundan anlarsın
o yüzden insanların burda bilgilendirmek isterken yanlış yönlendirmemek lazım
gene söylüyorum EVET SENİN CAMIN SIFIR AMA ORJİNAL DEĞİL YAN SANAYİ....
-
İyi güzelde ben o cam firmalarından almadımki .Onların ithal ettiği üründe değil.Görmeden yorum yapmayın ,nasıl olsa resim ekliycem .Ozaman dersiniz şu bu firma diye,tabi tutturabilirseniz.Ayrıca honda işiyle uğraşmak demek herşeyi bilmek demek değildir.Bir insan bir konuda uzman olur her konuda olamaz.Bende sanayiciyim,o yüzden sallamasyon yorumlar yapmayın resim gelince yorum yaparsınız.Kullanıcıların bilgilenmesi açısından bende elimden geldiğince açık söylüyorum.Biri der çıkma cam 500 tl diğeri der orjinal 300 tl kimi der orjinali 3000 tL.Önemli olan bulabilmektir.Konu fazla uzamasın resim bekleyelim.
-
ben resmi bekliyorum sen anlamıyorsun nedemek istediğimizi neyse bekliyoruz bakımdan çıksın bekliyoruz