TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: selll - Nisan 26, 2007, 01:54:53 ÖS
-
Arkadaşlar kendinden anfili bi subwoofers arıyorum bunu ısrarla öneriyorlar. Sizlerinde fikrini almak istedim.
Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum!
-
Arkadaşlar kimsenin bi fikri yokmu? yoksa tınnnnnnnnnmı?
-
ilk defa senden duydumm... bazuka tipi arıyorsun sanırım...
-
ilk defa senden duydumm... bazuka tipi arıyorsun sanırım...
Yok kardeş kutu. Aktif bas bu kutusu falan orjinal kendinden anfili ödüllü bi basmış diyolar yani
-
ürün budur arkadaşım
(http://www.alpine-electronics.co.uk/typo3/uploads/tx_comproductcatalog/swd-3000.jpg)
* Active subwoofer bass-box with built in amp
* 12" subwoofer in custom made enclusure with built-in amplifier
* 350W Peak Power
* Frequency Response: 50Hz-200Hz (-24dB/oct.)
* 12" (30cm) Cone Woofer
* LPF Control
* GAIN Control
* Speaker/RCA Input
* Variable BASS EQ
* 4V Input Ready
RCA pre-outs enable you to easily expand your sound system.
Bulabildiğim bilgiler sadece bunlar.Alpine head unit konusunda çok başarılı bir markadır fakat amfisi ve bası konusunda pek bi fikrim yok.
-
deeperblack teşekkürederim sağol bilgi için >=ok
-
Neden butip bi ürün tercih ediyorsun?
-
Neden butip bi ürün tercih ediyorsun?
Orjinal olsun istiyorum beni uğraştırmıyacak. Bide tavsiye
-
İyi bi montaj ile yine Orjinalline sadık kalınarak yapılabilir.İleriye dönük bi sistem düşünüyorsan tavsiye etmem,o fiatlara daha Performanslı ürünler elde edebilirsin o yüzden demiştim,ama ileriye dönükmdüşünmüyorsan alına bilecek bi ürün.
-
İyi bi montaj ile yine Orjinalline sadık kalınarak yapılabilir.İleriye dönük bi sistem düşünüyorsan tavsiye etmem,o fiatlara daha Performanslı ürünler elde edebilirsin o yüzden demiştim,ama ileriye dönükmdüşünmüyorsan alına bilecek bi ürün.
Kardeş beni düşündürende o işte. benim arbanın teyibini değiştiremiyorum yeni civiclere bindiysen. Teyibi değiştiremiyeceğim için ileriye önük birşey yapamam heralde? ( sen ne tavsiye edersin kardeş)
-
İstanbulda degilsin sanırım?Birde araçın tam model ve yılını belirtirmisin?
-
Yok ankara yeni civic 2007 Çok küvvetli bi bas alırsam orjinal hoparlörleri sönük kalmazmı? Bu sefer hoparlör leride degiştirmek gerekmezmi?
-
Orjinal teyibine DCK çeviri ile anfini baglayabilir.,Ön kapılarına Mid takımı konulabilir..
-
Yapıcaz artık bişeyler sağol tavsiye için :artis
-
Umarım yardımıcı olmuşumdur..İstanbulda olsaydın emin ol cok daha güzel çözümler sunabilirdim >=ok