TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: yaşar34 - Mart 05, 2014, 01:22:37 ÖS

Başlık: fd6 müzik sistemi gizli özellik
Gönderen: yaşar34 - Mart 05, 2014, 01:22:37 ÖS
arkadaşlar 2007 honda elegance otomatik aracımı yeni aldım.hondanın fabrikasında çalışıp a dan z  ye  herşeyini bilen bi arkadaşımın ve beraberinde yanında çalıştığı arkadaşlarının fabrikada bulup bana da arkadaşımın sayesinde öğretilmesiyle bu gizli özelliği keşfettim. fd6 honda elegance arabasının müzik sistemindeki gizli özellik : arkadaşlar aracın normal müzik ayarlarının dışında kitabcığındada bulamayacağınız gizli özelliğe  şu şekilde aktif ediyosunuz ve aracın kontağını kapatıp açtığınızda orjinal ses ayarlarına kendisi otomatik olarak geçiyo... bu sistemin özelliği araçta bas varmış gibi ses sistemi performans veriyo bence deneyin kendinizde görün... öncelikle aracı çalıştırıyoruz müzik sistemi kapalıyken 4 ve 6 tuşuna basılı tutun ve basılı tutarken müzik sisteminin açıp kapatan düğmesine basar basmaz elinizi basılı tuttuğunuz tuşlardan çekin ekranda ufak bi yazı çıkacak ondan sonra sırasıyla peşpeşe 1 tuşuna ve altındaki 4 tuşuna sonra 2 ve altındaki 5 tuşuna sonra 3 tuşuna ve altındaki 6 tuşuna bastıktan sonra müzik sisteminin açma kapama düğmesine basıp müzik sistemini kapatın. bu işlemi müzik sisteminin içinde cd varken yapmayın boşken yapın.bu şekilde  yaptıktan sonra sistem aktif oluyo.sonra müzik sistemini tekrar açın ve ses sistemindeki değişimi görün... kontağı kapatıp açtığında orjinal ses ayarlarına her zaman geri döner... bu işlemi bileniniz varmıydı ?
Başlık: Ynt: fd6 müzik sistemi gizli özellik
Gönderen: hacettepeli - Mart 05, 2014, 02:06:34 ÖS
her seferınde bu ıslemı tekrar mı yapmak gereklı yanı ?
Gönderen: yaşar34 - Mart 05, 2014, 02:34:37 ÖS
her seferınde bu ıslemı tekrar mı yapmak gereklı yanı ?

aracın normal ses sistemi iyi ama daha iyisini istiyorsanız aracı garajdan çıkarmadan yapın istop edesiye kadar geçerli.kontağı kapattığınız zaman orjinal ayarına dönüyo.ama eliniz alıştığında 15 saniyelik olay ben zorlanmıyorum.
Gönderen: bbhnda - Mart 05, 2014, 04:02:54 ÖS
bilgilendirme için teşekkürler
Gönderen: serdarr - Mart 05, 2014, 11:22:49 ÖS
bizde anfi bas var bi etkisi olurmu tesisata
Gönderen: yaşar34 - Mart 06, 2014, 06:37:14 ÖS
bişey değil.peki denedinizmi ? nasıl ses ?
Gönderen: yaşar34 - Mart 06, 2014, 06:40:47 ÖS
bizde anfi bas var bi etkisi olurmu tesisata
tabiki etkisi olur  daha kuvvetli ses  performansı alırsınız .bence bi deneyin eğer araçta  bas olduğu için sesin size  göre  kalitesini bozuyorsa orjinal ayarında  baslı bi şekilde  kullanmaya  devam edersiniz. ama ses  olarak sizi  daha  fazla  tatmin  ederse  dilediğiniz  zaman o  özelliği aktif edebilirsiniz.
Gönderen: hangover - Mart 06, 2014, 09:12:17 ÖS
takip
Gönderen: ozler - Mart 06, 2014, 09:50:30 ÖS
Denedim calisiyor ilginc gercekten keske sabit kalsa bu sekilde guzel bir ozellik bence
Gönderen: humerus006 - Mart 06, 2014, 11:07:14 ÖS
Takip, yarın ilk iş bunu denerim artık  >=ok
Gönderen: mehmet zengin - Mart 07, 2014, 07:10:40 ÖÖ
Fb 7 icin de ilginc seyler varsa ve paylasirsa seviniriz :) bu anlattigini bizim teypte denedim olmadi :)
Gönderen: bbhnda - Mart 07, 2014, 06:27:34 ÖS

arabaya bi binemedim şu günlerde ilk bindiğim anda deneyeceğim
Gönderen: yaşar34 - Mart 07, 2014, 08:01:10 ÖS
Denedim calisiyor ilginc gercekten keske sabit kalsa bu sekilde guzel bir ozellik bence
sizin aracınız fd6 mı ? fd 7 lerde olurmu bilmiyorum yinede deneyin.
Gönderen: yaşar34 - Mart 07, 2014, 08:04:03 ÖS
nasıl ses de baya  bi  artış  var değilmi.ama malesef kontağı kapattığında orjinal ayarlarına dönüyo.ama elin alıştığında  hemen yapılacak bi işlem...
Gönderen: yaşar34 - Mart 07, 2014, 08:05:09 ÖS
Takip, yarın ilk iş bunu denerim artık  >=ok
deneyin herkez denesin bence.bu arada takip in anlamı nedir ?
Gönderen: yaşar34 - Mart 07, 2014, 08:07:41 ÖS
Fb 7 icin de ilginc seyler varsa ve paylasirsa seviniriz :) bu anlattigini bizim teypte denedim olmadi :)
fb7 mi fd7 mi :) arac ım 2007 fd6 elegance fd 7 lerde oluyomu bilmiyorum ama belkide siz  aktif hala getirememiş olabilirmisiniz ?
Gönderen: yaşar34 - Mart 07, 2014, 08:09:17 ÖS

ilk bindiğin anda dene :)
Gönderen: humerus006 - Mart 07, 2014, 11:19:31 ÖS
Bugün denedim çalışıyor  >=ok Ama radyonun tam çekmediği sıra yaptığım için sesler bas yüzünden boğuklaştı anlaşılmaz oldu ama bu ayarı yaptıktan sonra CD takabiliyorsak mükemmel olacağından şüphem yok  <nohapy
Gönderen: levo - Mart 07, 2014, 11:56:29 ÖS
bende az evvel kaptım anahtarı indim aşağı denedim gerçekten ciddi anlamda ses kalitesi artıyor,ilginç...
Gönderen: bbhnda - Mart 08, 2014, 12:26:10 ÖS

evet denendi hoş tatlı birşey oluyor :D
Gönderen: yaşar34 - Mart 09, 2014, 08:18:45 ÖS
Bugün denedim çalışıyor  >=ok Ama radyonun tam çekmediği sıra yaptığım için sesler bas yüzünden boğuklaştı anlaşılmaz oldu ama bu ayarı yaptıktan sonra CD takabiliyorsak mükemmel olacağından şüphem yok  <nohapy
tabiki ilk önce cd yi çıkarıp aktif ettikten sonra  cd  yi  takın on numara performans...
Gönderen: sercanim - Mart 09, 2014, 08:20:49 ÖS
takip.En kısa zamanda deneyeceğim.
Gönderen: yaşar34 - Mart 09, 2014, 08:22:42 ÖS
bende az evvel kaptım anahtarı indim aşağı denedim gerçekten ciddi anlamda ses kalitesi artıyor,ilginç...
beğendiyseniz bu özelliği tanıdığınız arkadaşlarınıza da öğretin...
Gönderen: yaşar34 - Mart 09, 2014, 08:24:29 ÖS

evet denendi hoş tatlı birşey oluyor :D
honda ailesi olarak birbirimize yardımcı olabiliyosak ne mutlu bize...
Gönderen: yaşar34 - Mart 09, 2014, 08:28:22 ÖS
takip.En kısa zamanda deneyeceğim.
müzik sisteminin içinde cd yokken aktif edip sonra  cd  yi  tak...
Gönderen: zeybek - Mart 09, 2014, 11:42:26 ÖS
bizim araçlarda gizli özellik bitmez  8)
Gönderen: yaşar34 - Mart 10, 2014, 01:00:00 ÖÖ
aynen. sizin bilip bizim bilmediğimiz başka gizli özellikler varmı ? bu arada alt yaınız çok güzel :)
Gönderen: sercanim - Mart 14, 2014, 08:48:30 ÖS
arkadaşlar böyle yaparak arka hopörlörleri daha iyi hopörlörlerle değiştirsek amfi olmadan daha güçlü ve net ses alır mıyız sizce???
Gönderen: yaşar34 - Mart 14, 2014, 09:08:06 ÖS
arkadaşlar böyle yaparak arka hopörlörleri daha iyi hopörlörlerle değiştirsek amfi olmadan daha güçlü ve net ses alır mıyız sizce???
neden olmasın mantıklı bence.
Gönderen: kacaman - Mart 15, 2014, 05:34:02 ÖÖ
+1

da vinci tablosu gibi, çöz çöz bitmiyor sırları.
Gönderen: yaşar34 - Mart 15, 2014, 08:52:43 ÖÖ
+1

da vinci tablosu gibi, çöz çöz bitmiyor sırları.
aynen :)
Gönderen: ümit - Mart 15, 2014, 11:20:41 ÖÖ
ilk fırsatta deneyeceğim bende...
Gönderen: yaşar34 - Mart 16, 2014, 11:32:56 ÖÖ
bilgi verirsiniz denediğiniz zaman. bu arada arabalarımızın rekleri aynı benimkide galaksi gri kahverengi :)
Gönderen: kacaman - Mart 16, 2014, 08:39:02 ÖS
arkadaşlar tarafımdan denenmiştir, gerçekten çok etkili bir değişim oluyor, çok beğendim, tek sıkıntı cd tak çıkart ve her seferinde tuş kombinasyonunu yeniden yapmak, ses kalitesi ve bass oranı çok iyi. gizli bas hoparlör vardı da sanki açığa çıkmış gibi oldu.
Gönderen: wolf21 - Mart 16, 2014, 11:47:37 ÖS
Öncelikle paylaşiminiz için tşkrler. Ciddi anlamda ses kalitesi ve vol. yükseliyor araci caliştirmak yerine yarim kontak da ayni görevi görüyor bilginize.
Gönderen: sercanim - Mart 17, 2014, 11:36:39 ÖÖ
arkadaşlar tarafımdan denenmiştir, gerçekten çok etkili bir değişim oluyor, çok beğendim, tek sıkıntı cd tak çıkart ve her seferinde tuş kombinasyonunu yeniden yapmak, ses kalitesi ve bass oranı çok iyi. gizli bas hoparlör vardı da sanki açığa çıkmış gibi oldu.
abi arka hoparlörleri daha iyi bir hoparlörlerle değiştirsek 4 yollu olanlarla sence anfisiz net ve güçlü ses alabilir miyiz.
Gönderen: yaşar34 - Mart 17, 2014, 07:47:39 ÖS
aynen öyle. hondada çalışan arkadaşımın sayesinde bu özelliği sizinle  paylaştım...
Gönderen: yaşar34 - Mart 17, 2014, 07:48:35 ÖS
Öncelikle paylaşiminiz için tşkrler. Ciddi anlamda ses kalitesi ve vol. yükseliyor araci caliştirmak yerine yarim kontak da ayni görevi görüyor bilginize.
ne demek bişey değil kardeşim.
Gönderen: yaşar34 - Mart 17, 2014, 07:50:16 ÖS
abi arka hoparlörleri daha iyi bir hoparlörlerle değiştirsek 4 yollu olanlarla sence anfisiz net ve güçlü ses alabilir miyiz.
daha öncede dediğim gibi kesinlikle alırsınız  tabi. bunun için bi engel yok ki.ne  kadar iyi kolon o kadar iyi ses sonuçta...
Gönderen: sercanim - Mart 18, 2014, 04:21:29 ÖÖ
daha öncede dediğim gibi kesinlikle alırsınız  tabi. bunun için bi engel yok ki.ne  kadar iyi kolon o kadar iyi ses sonuçta...
amfisiz kaldırmayan hoparlörler var.Daha önce şu hoparlörleri taktırmıştım ses çok az çıkıyordu.Geri satmıştım.Tabi bu özelliği bilmiyordum o zamanlarda.

http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-ts-f1634r-200-watt-16-cm-2-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otayttsf1634r&categoryId=26090&SKU=OTAYTTSF1634R
Gönderen: ümit - Mart 19, 2014, 11:43:48 ÖÖ
bilgi verirsiniz denediğiniz zaman. bu arada arabalarımızın rekleri aynı benimkide galaksi gri kahverengi :)
denedim , fena bir şey oluyor yafff, ama her sefer tekrar etmek varya ona da katlanacağız ne yapalım,
Yaşar kardeşime çok teşekkür...
Gönderen: yaşar34 - Mart 25, 2014, 10:27:18 ÖÖ
denedim , fena bir şey oluyor yafff, ama her sefer tekrar etmek varya ona da katlanacağız ne yapalım,
Yaşar kardeşime çok teşekkür...
ne demek hondacı kardeşlerime yardımcı olduysam ne mutlu bana...ama sizce bu sistemden faydalanımmi.yoksa elimde hazır tesisatım var sadece tesisatcıma gidip bağlattırıcam sonuçta ne  kadar gizli özellik olsada 1000 lik jbl ve 4000 lik amfimin vereceği ses bana daha cazip geliyo.yani gizli özellikte kullanılabilir tabiki ama tesisatı olmayan veya masraf yapmak istemeyenler için.benim tesisatım hazır olduğu için taktırimmi sizce ?
Gönderen: can3520 - Mart 25, 2014, 11:55:02 ÖÖ
Vtec2de deneyen var mı ?
Gönderen: gomar - Mart 25, 2014, 12:55:40 ÖS
Bende arkadaşıma anlattım çok tuş giriyoruz kafam karışır diyordu, neyse yaptık dinledik gerçekten etkileyici. soruyorum şimdilerde her zaman yapıyorum diyor :)
Gönderen: can3520 - Mart 25, 2014, 02:15:29 ÖS
Bende arkadaşıma anlattım çok tuş giriyoruz kafam karışır diyordu, neyse yaptık dinledik gerçekten etkileyici. soruyorum şimdilerde her zaman yapıyorum diyor :)
vtec2de denedin mi acaba, ben de yapıcam da üşendim şimdi inmeye :)
Gönderen: yaşar34 - Mayıs 27, 2014, 12:55:13 ÖS
size bu gizli özellikleri verdikten sonra arkadaşlar ihtiyaçtan ötürü aracımı satmaya karar verdim. düşünen olursa ilan nosunu verebilirim.varmıdır düşünen ?
Başlık: Ynt:
Gönderen: MaJesteLeri - Mayıs 27, 2014, 01:42:48 ÖS
Enteresan ilk isim bunu demek olcak verdigin bilgi icin tesekkurler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderen: MaJesteLeri - Mayıs 27, 2014, 01:43:57 ÖS
Yasar kardes bende tesisat var bu sekilde bi deneyim bakalim ekstra faydasi olursa bagla derim :)

Gönderen: alperd - Mayıs 27, 2014, 04:14:29 ÖS
FK2'de deneyen var mı arkadaşlar? Sonuçta aynı yılların araçları...
Gönderen: MaJesteLeri - Mayıs 27, 2014, 04:22:13 ÖS
Bence aynidir

Gönderen: yaşar34 - Mayıs 28, 2014, 09:41:04 ÖÖ
Enteresan ilk isim bunu demek olcak verdigin bilgi icin tesekkurler

ne demek kardeşim.
Gönderen: yaşar34 - Mayıs 28, 2014, 09:42:37 ÖÖ
kardeş son att
Yasar kardes bende tesisat var bu sekilde bi deneyim bakalim ekstra faydasi olursa bagla derim :)

ığım mesajdada dediğim gibi ihtiyaçtan satmaya karar verdim. tesisatımı takmadım elimde duruyor.tekrar araba alırsam ona bağlarım artık.
Başlık: Ynt: Ynt: Ynt: fd6 müzik sistemi gizli özellik
Gönderen: MaJesteLeri - Mayıs 28, 2014, 10:30:57 ÖÖ
kardeş attığım mesajdada dediğim gibi ihtiyaçtan satmaya karar verdim. tesisatımı takmadım elimde duruyor.tekrar araba alırsam ona bağlarım artık.

Hayirlisi olsun kardesim.Allah daha iyisini nasip etsin
Gönderen: yaşar34 - Mayıs 29, 2014, 01:25:40 ÖS
kardeş attığım mesajdada dediğim gibi ihtiyaçtan satmaya karar verdim. tesisatımı takmadım elimde duruyor.tekrar araba alırsam ona bağlarım artık.

Hayirlisi olsun kardesim.Allah daha iyisini nasip etsin
amin. eyvallah kardeşim.
Gönderen: yaşar34 - Haziran 19, 2014, 10:56:25 ÖS
arkadaşlar aracımı 35.500 e sattım.