TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: tnrdnzekr - Mart 02, 2014, 12:53:20 ÖÖ
-
İyi Seyirler
Roll 1 http://www.youtube.com/watch?v=JnsemwwwM2U
Roll 2 http://www.youtube.com/watch?v=vONWiHOBeXY&feature=youtu.be
Roll 3 http://www.youtube.com/watch?v=VmagAsMCOUI&feature=youtu.be
-
Heyt be yürü be Tanerim :)
Güzel bir akşamdı. İyi gazladık :D
-
Heyt be yürü be Tanerim :)
Güzel bir akşamdı. İyi gazladık :D
Aynen abi saplaya saplaya gittik walla :)
-
hiç tutunamadı ki :D biraz tutunsaydı keyifli olurdu ama başlar başlamaz geriye gidiyor
-
heytt si ye bak bee gürlüyorrr
-
maşallah tanerim olcak bu iş >=ok >=ok
-
sen cok yanlıs anlamıssın rollü kardesım valla :)
-
Taner kendine göre araçlarla katılım kardeşim. A3 zaten neden yeltenmiş böle bi katılıma onu da anlamadım. Sonucu belli olunca honda motor sesi ile idare ediyoz işte :) Şaka maka iyi uzamışsın :) Benim civicle bile bu katılıma girmem senle, altı üstü 125tane beygirim var :) Senin arabanın bi 0-100ünü ölçsen Taner :)
-
Taner kendine göre araçlarla katılım kardeşim. A3 zaten neden yeltenmiş böle bi katılıma onu da anlamadım. Sonucu belli olunca honda motor sesi ile idare ediyoz işte :) Şaka maka iyi uzamışsın :) Benim civicle bile bu katılıma girmem senle, altı üstü 125tane beygirim var :) Senin arabanın bi 0-100ünü ölçsen Taner :)
Abi bir iki yüklemeden sonra Tanerin araba stock vtı ile yürüyebilir durumda olacak :)
-
Abi bir iki yüklemeden sonra Tanerin araba stock vtı ile yürüyebilir durumda olacak :)
şuan tanerin araba ufak bir hafifletmeden sonra stock bir vtı ile kafa burun yürür kanka
-
şuan tanerin araba ufak bir hafifletmeden sonra stock bir vtı ile kafa burun yürür kanka
Aynen kanka :)
-
tarantino mehmet abimin elinden geçmektedir herşey çok yakında çok farklı şeyler olacak gerisi süpriz olsun :)
-
havalar biraz düzelsin 0-100 gelecek :))
A3 arkdaşımın birazda heycanlıydı o yüzden :)
o gün dizel kia ceed lerlede yürüdüm ama videoya çekemedim onlarda geride siz merak etmeyin :)
-
Allah kaza bela vermesin çok iyi yürüyor.
-
e iyi güzelde 1.6 115 hp değilmi o araba ?A3
-
102hp diye biliyorum ben a3ü. O değil de bi an hiç vites atmayacaksın sandım :D
-
102hp diye biliyorum ben a3ü. O değil de bi an hiç vites atmayacaksın sandım :D
7600 devir de kesiciye giriyorum :)
-
Ben de istiyorum oyle devir ya masallah :D
-
mehmet abiye söle ayarlasın sana iyi bi kelebek boğazı :))
-
mehmet abiye söle ayarlasın sana iyi bi kelebek boğazı :))
onun öle şeyler yapması için ilk önce emme manifoldunu değişmesi lazım hıdır düz boru
en son d17 beyin ;)
-
Ey maşallah vazgeçtim şimdiden :D hayırlısı artık ben bundan 10 sene sonra bi type r alıp çevirmeyi düşünüyorum :D
-
Ey maşallah vazgeçtim şimdiden :D hayırlısı artık ben bundan 10 sene sonra bi type r alıp çevirmeyi düşünüyorum :D
type r aldıktan sonra 10 bin devir çevirmeyi isteme sonra :))
-
Yok şu ankini sattıktan sonra bir daha arabanın orijinalliğini bozmama sözü verdim kendime :D
-
Yok şu ankini sattıktan sonra bir daha arabanın orijinalliğini bozmama sözü verdim kendime :D
kandırma kendini >%6rol