TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: idedeler - Kasım 23, 2013, 06:17:21 ÖS

Başlık: Geri Viteste Gelen Ses !
Gönderen: idedeler - Kasım 23, 2013, 06:17:21 ÖS
Arkadaşlar merhaba,2005 Otomatik Civic sahibiyim...Geri vitese takıp biraz sert şekilde gaza dokunup kalkış yaptığım zaman,aracın altından tak diye bir ses geliyor...sorun sizce ne olabilir?
Başlık: Ynt: Geri Viteste Gelen Ses !
Gönderen: enginturan - Kasım 23, 2013, 08:52:06 ÖS
Öncelikle motor ve şanzuman kulaklarını kontrol ettirmenizde fayda var.
Gönderen: idedeler - Kasım 23, 2013, 10:21:57 ÖS
zaten araç 150bini devirdi bu seslerde yeni gelmeye başladı hocam,söz konusu parçaların onarımı ne kadara mal olur acaba?
Gönderen: GrcnTml - Kasım 23, 2013, 11:19:37 ÖS
zaten araç 150bini devirdi bu seslerde yeni gelmeye başladı hocam,söz konusu parçaların onarımı ne kadara mal olur acaba?

Gelen ses büyük ihtimal 4.vitesin sorunlu olmasıdır aynı sorun benim başımdan geçti şanzuman indi 2.200 tl fiyat çıktı şuan sıkıntı yok
Gönderen: idedeler - Kasım 24, 2013, 12:14:40 ÖÖ

Gelen ses büyük ihtimal 4.vitesin sorunlu olmasıdır aynı sorun benim başımdan geçti şanzuman indi 2.200 tl fiyat çıktı şuan sıkıntı yok
desene arabayı elden çıkartmanın vakti geldi,geri viteste çıkan bu ses 4. vites dişlisiyle nasıl ilgili çıkmış onu anlayamadım
Gönderen: prevailingboy - Kasım 24, 2013, 06:50:14 ÖS
belki o kadar da önemli bir sorun değildir,sadece geri viteste m?bende de (1.4 is) ileri ya da geri giderken aniden gaza yüklendimmi tak diye ses geliyodu,burçlardanmış.bi ihtimal olabilir..