TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: korhanbaklan - Kasım 20, 2013, 04:42:47 ÖS
-
Merhaba arkadaşlar aracımı alalı 10 gün kadar oldu 2013 civic eco elegance. Test aracını hiç incelememiştim ilerleyen günlerde gidip bakıcam. Gelelim konuya aracıma bayi çıkışı brc lpg kit takıldı. Simit lpg tankı var stepnenin yerinde duruyor; ancaaaak bu tank bagaj içinde stepnenin durduğu gibi durmuyor üstünde bagaj havuzuda var ama sinir bozucu bir bombelik yapıyor sizin arçlarda da durum böyle mi yoksa benim montajdamı bi sorun var. Cevaplarınızı hasretle bekliyorum. >ag
-
Aynı. Ben sorunu şöyle çözmeyi düşünüyorum. Deponun etrafına ince yalıtım köpüğü kesip döşeyecem. Azıcık kenarları yükseltip çözülebilir.
-
Ayný. Ben sorunu þöyle çözmeyi düþünüyorum. Deponun etrafýna ince yalýtým köpüðü kesip döþeyecem. Azýcýk kenarlarý yükseltip çözülebilir.
Ama o zamanda ortadaki bombelik yanlardan da yükselerek artmaz mı?
-
1 cm kadar yanlar yükselir. Bagaj hacminde küçük bi düşüş olur tabiii.ama estetik olarak daha iyi durur.
-
Bu aracı lpgye hazır olarak satıyorlar ama bu ayrıntıları hesaplamamış olmaları bende hayal kırıklığı yarattı doğrusu keza Türkiye de üretilen bir araç ama yol bilgisayarında Türkçe den başka her dil var daha bi çok konuda da bende hayal kırıklığı yarattı ama aldık bi kere biniyoruz bakalım.
-
Dediklerinize katılıyorum. Ama bagaj tasarımı yapılırken lpg için farklı bagaj tasarımı yapmak mümkün değil. Belki tank üreticileri ile görüşüp daha ince bi tank siparişi verilebilirdi. Bununda hatırı sayılır bi maliyeti olacağı kesin ama bukadarını beklemek hakkımızdı. :)
-
Kesinlikle, olmazsa ileride tankı kendim degistirtecegim ya da 1.000 bakımına gidince şartları zorliym biraz.