TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: gecetilkisi - Ekim 17, 2013, 08:13:37 ÖÖ
-
arkadaslar sitemize 4 yada 5 gündür giremiyorum. Büyük ihtimal sizinde öyle. varmı bi sebebi yoksa 250000 km bakımı mı geldi.
-
Gaz kelebeğine pislik kaçtı yalım
-
km bakımı yapıldı diye duydum.
-
server problemi arkadaşlar düzeltilti çok saldırı var bu ara siteye çokk
-
server problemi arkadaşlar düzeltilti çok saldırı var bu ara siteye çokk
yeni site kurma aşamasında olan, hondacı arkadaşlardan mı saldırı oluyor.
-
Kesin vosvosculardır. :)
-
bundan sonra yoldaki bütün vw' lere saplicam :)
-
yoksa üç beş honda toplayalım bir ziyarete gidelim tosbacıları :D :D
-
kesin 106 cılardır abilerim kardeşlerim >%6rol >%6rol :dil
-
geçende olmuştu böyle
-
Bizi çekemeyenler var :D Diyorum ben qeçmeyin şu Bmv leri Wv leri, koyuyo adamlara
-
Iyi yoldan anlamıyorlar bunlar. Biz alimlik yapıp sessiz kaldıkça saldırıyorlar. Gördüğünüz yerde acımadan saplayın. Çok fanatik vosvos sevenlerin bile gizli hayranlık duydukları markadır honda.
-
Iyi yoldan anlamıyorlar bunlar. Biz alimlik yapıp sessiz kaldıkça saldırıyorlar. Gördüğünüz yerde acımadan saplayın. Çok fanatik vosvos sevenlerin bile gizli hayranlık duydukları markadır honda.
Aşk bu Aşk :)
-
bi honda aşk bide tofAŞK var :)
-
bi honda aşk bide tofAŞK var :)
aslında tarihi eser olarak bir şahin alıp tüm orjinali ile saklamak gerekli.. bir nesli büyüten araçlar bunlar :D