TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: YUNUS MERİÇ - Ekim 09, 2013, 12:36:56 ÖS
-
ben full istanbul... ilk 3 gün kurban kesme bayramlaşma telaşı son 6 gün ise havalar iyi olur inşallah tekne+olta+balık+aslan sütü >%6rol bütün plan bu şuanlık...
-
güzel plan,bize tatil 3 gün maalesef..oda ziyaretlerle geçer ama akşamlardan biri için aslan sütü fena olmaz :)
-
Uzun yola çıkıcaklar lütfen dikkatli olsun.. Allah korusun...
-
Boşalacak olan İstanbul'un keyfini çıkarmak gerek diye düşünüyorum.
-
Boşalacak olan İstanbul'un keyfini çıkarmak gerek diye düşünüyorum.
+1
-
ilk gün kısmetse kurban diğer günler çalışmaya devam tatil yok...
-
ders çalışacagım. uzatmalı okulu bitirmem gerek artık :)
-
ben full istanbul... ilk 3 gün kurban kesme bayramlaşma telaşı son 6 gün ise havalar iyi olur inşallah tekne+olta+balık+aslan sütü >%6rol bütün plan bu şuanlık...
Arefe günü ve bayramın 2. günü çalışıyorum 1. günde kurbanla geçer, güzel bi tekne ayarlarsam palamut mevsimi başladı.
-
Görünüşe göre uzun yola çıkacak olan birtek benim. Bayram tatilinde, 17-18 senedir gitmediğim memleketime, Erzincan 'a gideceğim. 1100 km <nohapy :gulegule
-
Görünüşe göre uzun yola çıkacak olan birtek benim. Bayram tatilinde, 17-18 senedir gitmediğim memleketime, Erzincan 'a gideceğim. 1100 km <nohapy :gulegule
hayırlı yolculuklar,memleket gibisi yok.bende ramazanda gittim güzel memleketim Tokat'a.Bayram trafiği yoğun olur dikkatli gidin,kazasız belasız dönün inşallah.
-
calısacam kısmetse :)
-
Bende Evde ptt modları :)
Uzun yola gidecek arkadaşlar. Pazar günü daha rahat olur. Herkez cuma cumartesi gidecek. Biraz geç gidin. Rahat gidin. Allah kaza bela göstermesin.
Uzun yol tecrübesi olmayanlar. 100 150 km de bir (1-2 saatte bir) 10 15 dk durun. Yürüyüp biraz spor hareketleri yapın.
Otuz dakikada bir dışarıda kar dahi olsa camları acıp 30- 90 saniye arası arabayı havalandırın.
Lütfen acele etmeden güvenlik ağırlıklı gidin.
Herkeze hayırlı bayramlar .... Sağlıcakla kalın ...
-
Bayram, 3.gün olmazsa istanbulda kalanlar mini bi toplantı yapıp bovling yaparız.
-
hayırlı yolculuklar,memleket gibisi yok.bende ramazanda gittim güzel memleketim Tokat'a.Bayram trafiği yoğun olur dikkatli gidin,kazasız belasız dönün inşallah.
Amin, sağolun, Allah herkesi evine kavuştursun.