TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: GU - Mart 26, 2007, 07:21:55 ÖS
-
Arkadaşlar bu resmide görünce eminim pek çoğunuz bu kız ne yapmaya çalışıo hem arabayı satıyo hemde bi yandan modifiyeye devam edio diye düşüneceksiniz ama bu sefer gerçekten ben müdahale edemedim bi erkek arkadaşım çağırdı beni 1 egsozcuya otur sen bakiim kenarda dedi,oturdum 15 dk sora ortaya bu görüntü çıktı...
(http://img159.imageshack.us/img159/2130/glsen010jc5.jpg) (http://imageshack.us)
ben çok beğendim , neredeyse arabayı satmaktan vazgeçeceğim :oops: :oops:
-
ciden çok yakışmış umarım seside güzeldir
-
walla seste çok fark etmedi ama böle ufaktan pısss tısss bişiler demeye çalışıo ehuehu
-
ooo arabana tatlı dedikçe şımarıo :d çok iyi olmuş gerçekten :d
-
O tampon kesilmişmi banamı öle geliyo???
-
standart halinde egsoz ucu için bombe yok mu zaten kesilme yok galiba imzadaki resime de dikkatli baktım onda da var o bombe :roll:
-
Walla ne yaptılar ben bilmiorum yaklaştırmadılar ki bitene kdr süpris süpris dediler uzak tuttular ama sanırım çok ufak traşlanmış
-
standart halinde egsoz ucu için bombe yok mu zaten kesilme yok galiba imzadaki resime de dikkatli baktım onda da var o bombe :roll:
Öle bi bombe olmaması lazım yaa? ben yok diye biliyorum eğer bi egzoz ucu için tampon kesilmişse satılmak üzere olan bi araba için çok yalnış bi hareket.. Hee yok eğer KEsilmemişse eyw zevk meselesidir.
-
Bombe yoktu,herkesin zevki veya düşüncesi kendinedir...
-
Satarkende adam bu ne yaa falan diyince sende anlatmaya çalışırsın ozaman zevk ve düşünce çıkar meydana :)
-
O benm bileceğim iş...
-
Satarkende adam bu ne yaa falan diyince sende anlatmaya çalışırsın ozaman zevk ve düşünce çıkar meydana :)
ya o arabayı yaşlı veya memur vs almazki modufiyeye düşkün biri alır büyük bir ihtimal oda sorun olucagını sanmıyorum
-
bence çok ufak bir detay...orjinalde de ufak bir bombe var sanırım orada..ama kimsenin de çıkıp oraya bakacağını ve sırf traşlandı diye arabayı almaktan vazgeçeceğini sanmıyorum
@gülsen , bence satma ;D Type-R kanat fln da koy...
-
Type-R kanat fln da koy...
+1
-
yaaa kanat vardı aldım kenara koydum 3 ay bekledi sora deeperblack e sattım,onda şimdi :dissiz ya böle demein bi egsoz kafası bile zaten kafamı karıştırdı neredeyse vazgeçicem yafffff :oops: :oops:
-
bende bi keresinde sibop kapağı yok diye S2000 almaktan vazgeçmiştim :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
bende bi keresinde sibop kapağı yok diye S2000 almaktan vazgeçmiştim :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ehuehuehuehuehu \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
-
buda gündüz gözüyle görüntüsü...
(http://img263.imageshack.us/img263/8729/glsen006iq2.jpg) (http://imageshack.us)
-
Hehe.. çok güzel maşallah... Aracın fiyatı 50YTL arttı arkadaşlar :D
-
ehueheu ;) bu satılmazsa koleksiyon yapıcam ehiehi
-
50ytl + 50hp ;D
-
50 hp meselesi tamamen şahinci mantığı başka bişe deil :lol:
-
bu arada çok güzel olmuş ;) yorum yazmayı unutmuşum :oops:
-
tişikür ederim walla arkadaşımın zevki bana kalsa okdr küçük bişi olmazdı,kocamaaan bişi takardım hatta tampon felan kalmazdı direk :P
-
e yok artık ;D akşamları kediler içinde uyurdular artık :lol:
-
:D walla olaaar...ben abartıyı severim,bu herşeyimde böledir ama arabam daha normal dier sahip olduklarıma göre :oops:
-
dostum eğer bu yaptığımın tamamen bi espiri olduğunu anlamadıysan bence biraz daha uyu sen ;)
BENDE MUGEN STICKER VAR +100HP VERIYOR BANA...varmı karşı çıkan :lol: ;D :dissiz \:D/ :d 8)
-
konumu mu kitleceksiniz ya?gidin başka yerde atışın
-
karşılıklı düşünclerimizi belirttik bunda abartıcak bişe yok fikrine saygılıyım kimsede karşı çıkamaz ne snn fikrine ne de bnm fikrime ;) sana hp kazandırabilir ama aracına kazandırdığını sanmıyorum o sticker in :d
GU kusura bakma :d tamam kapattık biz :d
-
yok canım önemli deilde fikirlerimizi saygı çerçevesi içinde beyan etmeliyiz karşımızdakini kırmadan incitmeden aşağılamadan...
-
sorry gülsen relax.. Güncel :) egzoz harika :) çok yakışımış..
-
ben relaxım Ali relax olamayanlar düşünsün,ben sadece insanların fikirlerini beyan ederken dikkat etmesi gerektiğini düşünüorum yoksa benm konumun kitlenmeyeceğine eminim ama sizin yazdıklarınız silinebilir,ondan sebep dikkat edin...
-
sakinlik ltf arkadaşlar..
-
yakışmış GU, güle güle kullan...
-
mersi... :oops:
-
cok yakışmı aracında cok iyi duruyo maaşallah...
-
Bende çok beyend,m Gülsencim çok şık ve sade olmul >=ok
-
Bende çok beyend,m Gülsencim çok şık ve sade olmul >=ok
Çok teşekkür ederim Ermancm beğenmene sevindim :dance :dance
-
walla çok şık olmuşşş ....
-
valla bence de güzel olmuş gayet eksoz ama dediğin gibi biraz daha büyük bişeyler olabilirdi ama bu da güzel olmuş. sen satma bunu ;)
-
:ağlaa ya arkadaşlar gözünüzü seveyim satma demeyin acaip sinirleniyorum cidden artık tahammülüm kalmadı şu satma muhabbetine,araba 2 aydır satılık zaten...