TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Refik_Yavaş - Eylül 19, 2013, 01:20:00 ÖS
-
Hem yeni işimiz hem yeni rengimiz çok yakında bitecek :)
(http://imageshack.us/a/img842/562/9nix.jpg)
-
hangi renge boyayacaksın aracı
-
Bak meraklandırdın bizi :D
-
hadi hayırlısı,kaplama yapılacak sanırım.
-
Yeni işin hayırlı olsun kardeşim. Rabbim; helal, bol kazanç nasip etsin.
Refik plasti dip işi yapacak arkadaşlar. Ben aracımı 1,8 140 bg executive ile değiştireceğim, Refik 'te benimkini plasti dip ile mavi yaparak işe başlayacak :artis :D :D
-
Araç hangi renk olcak söle artık :)
-
Masmavi olsun hani Opel'deki OPC mavisinden örneğin :)
-
sır gibi söylemiyor arkadaşlar ama hafta sonu baskın yapıp görücem rengi acıklıcam ben size >%6rol >%6rol
-
Merakla takipteyim :D
-
Akşam bana bi foto geldi ama paylaşsam mıııı :kurba şaka şaka Sanat eserlerini koruma kanununa aykırı olur ;) ;) ;) ;)
-
Yeni işinde hayırlı ve bol kazançlar dilerim kardeşim!
Aracın yeni rengini merakla bekliyoruz.
Plasti dip ile ilgili olarak ta zaman içinde seni bolca bunaltırız ;)
-
aynen sık sık gelir gideriz işallah allah bize versin biz sana :)
-
Dükkan açma telaşı arkadaşlar kusura bakmayın giremedim foruma :) Yeni rengim ortaya çıktı ufak tefek rötüşleri var ama merakta bırakmamak için ilk resmi atmak istedim :)
-
İş her zaman 2.planda arkadaşlar,her zaman taze çayımız mevcut buyrun gelin boş vakitlerinizde kendi mekanınız gibi takılın :)
-
http://img716.imageshack.us/img716/2672/jm8q.jpg
-
(http://imageshack.us/a/img196/7011/0j3y.jpg)
(http://imageshack.us/a/img90/2985/xvd9.jpg)
(http://imageshack.us/a/img24/442/9ptq.jpg)
-
Maşallah tank gibi olmuş :)
-
çok güzel ben yolda gördüm duruşu güzelll
-
Pembe falan yapacaksin diye cok korkuyordum ohhh :D panjuru da siyah yap tam askeri arac olsun cok guzel olmus kazasiz belasiz :D
-
İş her zaman 2.planda arkadaşlar,her zaman taze çayımız mevcut buyrun gelin boş vakitlerinizde kendi mekanınız gibi takılın :)
Bi denk gelemedik şu taze çaya nl :D nayse hayırlı olsun kardeşim ;) parlak maviyi getirtince haber ver ben de bu arada 1,8 executive bakıyom ;)
Ula ikinci dünya savaşından çıkmış gibi :D 1945 fedealtı :D
-
:) buyrun canlısını görün çay sözüm herkese :)
-
Ben çok beğendim doğrusu ama dediğin gibi bazı retuşlar söz konusu bencede :)
Tekrar hayırlı uğurlu olsun dükkanında aracının yeni hali de....
Allah kaza bela vermesin!
-
Ben çok beğendim doğrusu ama dediğin gibi bazı retuşlar söz konusu bencede :)
Tekrar hayırlı uğurlu olsun dükkanında aracının yeni hali de....
Allah kaza bela vermesin!
Allah razı olsun,cümlemizi kazadan beladan korusun. Merak giderilsin diye paylaştım yoksa aracın rötüşlü hali 3-4 gün daha sürecekti :)
-
gerçekten cok güzel olmuş arkadasımm bu renk nereden geldı aklına dusunsek bole bı renk bulamayız ama gercekten on uzerınden 10 yanı ben cok begendım acıkcası renk araca uygun kardesım gule gule kullan
-
gerçekten cok güzel olmuş arkadasımm bu renk nereden geldı aklına dusunsek bole bı renk bulamayız ama gercekten on uzerınden 10 yanı ben cok begendım acıkcası renk araca uygun kardesım gule gule kullan
:) farklılığı yaratmayı kafana koydun mu 2-3 renk daha var elimde. İçlerinden birini diğer aracıma uygulucam :) Bide şansımıza bu kasanın hatlarıda rengi tam kabul etti. Çok tartıştık yakışmayacak bir çok araba var :) Müsait zamanında buyur gel canlısını gör,mesafe uzak ama şu anda sizin o taraftan abilerimizin jantlarını boyuyoruz :)
-
(http://imageshack.us/a/img27/1128/ar3o.jpg)
(http://imageshack.us/a/img542/2536/ut3g.jpg)
(http://imageshack.us/a/img703/3811/rv7u.jpg)
-
farklı bir renk olmuş ben beğendim . :D yeni işinde hayırlı olsun bu arada
-
Gerçekten çok farklı uç nokta tank qibi hayırlı olsun :)
-
hayırlı olsun yeni işin de tankın da :)
-
Tebrikler.cesur bi girişim. Ama değmiş. Plastidip boya ile ilgili birkaç soru olacaktı.
1- bu araçların yıkaması nasıl oluyor. Basınçlı su yada fırçayla yıkanabiliyormu.yada otomatik makinalarda.
2- boyası bozulan bölge olursa tamiri mümkünmüdür. Komple parçamı sadece o bölgemi tamir ediliyor.
3- boyanın ömrü konusunda durum nedir. Malum sıcak soğuk yağmur kar güneş ışınları faktörleri vs.
Saygılarımla...
-
sefer emri çıkarsa bunu en önden götürürler demedi deme :) baya da güzel olmuş, kazasız belasız
-
Maşallah maşallah tank gibi olmuş :D
-
Tebrikler.cesur bi girişim. Ama değmiş. Plastidip boya ile ilgili birkaç soru olacaktı.
1- bu araçların yıkaması nasıl oluyor. Basınçlı su yada fırçayla yıkanabiliyormu.yada otomatik makinalarda.
2- boyası bozulan bölge olursa tamiri mümkünmüdür. Komple parçamı sadece o bölgemi tamir ediliyor.
3- boyanın ömrü konusunda durum nedir. Malum sıcak soğuk yağmur kar güneş ışınları faktörleri vs.
Saygılarımla...
Sorulara bende devam edeyim :)
Jantlara uygulama fiyatı nedir?
Araca komple uygulama fiyatı nedir?
Kaportada olan küçük göçüklü bölgeleri düzelterek uygulama var mı? Varsa fiyat nedir?
Sprey kutu boya istersek olur fiyatı nedir?
Vs. vs. vs.
Yada daha çok soru var aklımda sen en iyisi dükkanın krokisini birde çayı koy ben gelim hepsini orada mı söylersin? >=ok
-
Saygılarımla...
Sorulara bende devam edeyim :)
Jantlara uygulama fiyatı nedir?
Araca komple uygulama fiyatı nedir?
Kaportada olan küçük göçüklü bölgeleri düzelterek uygulama var mı? Varsa fiyat nedir?
Sprey kutu boya istersek olur fiyatı nedir?
Vs. vs. vs.
Yada daha çok soru var aklımda sen en iyisi dükkanın krokisini birde çayı koy ben gelim hepsini orada mı söylersin? >=ok
+1
-
uygulama ile ilgili detaylı anlatım istesek ayıp olur mu? kaplamanın dayanımı hakkında da bilgi versen lütfen.
-
önce ben sordum. sıraya lütfen :)
-
farklı bir renk olmuş ben beğendim . :D yeni işinde hayırlı olsun bu arada
Eyvallah sağol :)
-
Öncelikle ürün kara düzen yapan işyeri değil üretici firma garantili. Plasti dip yurtdışında uzun süredir aklınıza gelecek her alanda kullanılan bir ürün. Aralarından bir uyanık çıkıp renk kartelası artırarak otomotivde kullanmaya başlıyor ve o kişide şu anda trilyonluk bir şirket sahibi.
Plasti dip asla boyaya zarar vermiyor üstüne korumada birebir faydası var. İşyerimizi açmadan önce ben çok araştırdım folyo mu plasti dip mi ? Plasti dip'e karar vermiştim ki neden bu işi yapamıyım deyip işyerimi Allah'ın izniyle açmış bulunmaktayım.
Folyoda zarar gören kısım komple sökülerek parça tekrar folyoya girerken plasti dipte lokal olarak çizik etrafı inceltilip onarılıyor bi sprey gitmiyor bile ki sprey fiyatı 50 lira gibi bi rakam. En büyük avantajı bu şu anda.
İlk 1 ay içinde tazyikli su ile yıkama diye uyarı veriyoruz,boyanın araç üstünde tam kuruma süresi 1 ayı buluyor. Daha sonrasında istediğiniz gibi yıkatmak serbest ki açık veya yaralı bi yer olmadığı sürece atma ihtimali olmayan garantili ürün.
Türkiyede ilk yapılan araç benim ulaştığım yerden aracı örnek vermek gerekirse 14 ay önce kaplanmış kış ve yaz geçirmiş,adamın yaptırdığı yer doğru bilgi vermiş misal tampon sürttün yıkamaya filan girmeden tamirini yaptırırsan açılma kalkma veya bir bölgeyi kaldırdığın zaman altta tahriş - zarar bulunmamakta. Bunla alakalı zaten bir çok test var. Ülkemizde yeni olan ürün yurtdışında zaten kullanılıyor. Plasti dip türkiyeye yeni giren bir ürün tarihçesi 20 seneye yakın..
Fiyatlarla alakalı veya sormak istediğiniz bir durum olursa özelden mesaj yazarsanız telefon numarası paylaşıyım. Direk yazmam adminler tarafından hoş karşılanmaz. Önceki satırlarada adminlerden ricam bilgi olarak görsünler :)
Uygulama ile alakalı tam resim çekimi ve video kayıtları mevcut sitemizin tasarımı biter bitmez paylaşım yapıcam. Biraz daha vakti var :) Eksik bir şey kalmasın diye bir takım bilgilendirme yazıları-resimleri ve videoları hazırlıyorum :)
Onun haricinde ise İstanbulda olanları veya yolu düşenleri çaya-çorbaya-yemeğe beklerim. Bir şey almak satmak şartı yok,Takılcak zaman geçircek yer olarak bile görseniz benim için kafidir :) Playstation 3 kuruldu Langırt yolda bekleme alanım için :) Ayrıca ufaktan basınçlı bir yıkama makinesi koyucam gelen giden selam veren arkadaşlarımız faydalansın. Ticari anlamda bi yıkama değil yanlış anlaşılmasın tabiki bu durumda :)
Pendiğe yolu düşecek herkez özelden bir mesaj atarsa mutlaka çok kısa bi zamanda dönüş sağlarım. Onun harici facebook profilim; facebook.com/refik.yavas
-
O zaman İstanbula tayin istiyorum hemen :mrgreen:
-
O zaman İstanbula tayin istiyorum hemen :mrgreen:
Hertürlü konuda yardımcı oluruz :)
-
(http://imageshack.us/a/img837/4490/ccqc.jpg)
(http://imageshack.us/a/img716/4223/55b4.jpg)
-
Faydalı bilgiler için teşekkürler.. insanların en azından ön yargıları bu açıklamalar ile gitmiş olur.. Dükkan çok güzel olmuş, en kısa sürede bir ziyaretine geliriz. :)
-
Faydalı bilgiler için teşekkürler.. insanların en azından ön yargıları bu açıklamalar ile gitmiş olur.. Dükkan çok güzel olmuş, en kısa sürede bir ziyaretine geliriz. :)
Allah razı olsun :)
-
Refik senin orda bir buluşma günümü düzenlesek :)
-
dukkanın ön kulanımı müsait :))
-
Öncelikle ürün kara düzen yapan işyeri değil üretici firma garantili. Plasti dip yurtdışında uzun süredir aklınıza gelecek her alanda kullanılan bir ürün. Aralarından bir uyanık çıkıp renk kartelası artırarak otomotivde kullanmaya başlıyor ve o kişide şu anda trilyonluk bir şirket sahibi.
Plasti dip asla boyaya zarar vermiyor üstüne korumada birebir faydası var. İşyerimizi açmadan önce ben çok araştırdım folyo mu plasti dip mi ? Plasti dip'e karar vermiştim ki neden bu işi yapamıyım deyip işyerimi Allah'ın izniyle açmış bulunmaktayım.
Folyoda zarar gören kısım komple sökülerek parça tekrar folyoya girerken plasti dipte lokal olarak çizik etrafı inceltilip onarılıyor bi sprey gitmiyor bile ki sprey fiyatı 50 lira gibi bi rakam. En büyük avantajı bu şu anda.
İlk 1 ay içinde tazyikli su ile yıkama diye uyarı veriyoruz,boyanın araç üstünde tam kuruma süresi 1 ayı buluyor. Daha sonrasında istediğiniz gibi yıkatmak serbest ki açık veya yaralı bi yer olmadığı sürece atma ihtimali olmayan garantili ürün.
Türkiyede ilk yapılan araç benim ulaştığım yerden aracı örnek vermek gerekirse 14 ay önce kaplanmış kış ve yaz geçirmiş,adamın yaptırdığı yer doğru bilgi vermiş misal tampon sürttün yıkamaya filan girmeden tamirini yaptırırsan açılma kalkma veya bir bölgeyi kaldırdığın zaman altta tahriş - zarar bulunmamakta. Bunla alakalı zaten bir çok test var. Ülkemizde yeni olan ürün yurtdışında zaten kullanılıyor. Plasti dip türkiyeye yeni giren bir ürün tarihçesi 20 seneye yakın..
Fiyatlarla alakalı veya sormak istediğiniz bir durum olursa özelden mesaj yazarsanız telefon numarası paylaşıyım. Direk yazmam adminler tarafından hoş karşılanmaz. Önceki satırlarada adminlerden ricam bilgi olarak görsünler :)
Uygulama ile alakalı tam resim çekimi ve video kayıtları mevcut sitemizin tasarımı biter bitmez paylaşım yapıcam. Biraz daha vakti var :) Eksik bir şey kalmasın diye bir takım bilgilendirme yazıları-resimleri ve videoları hazırlıyorum :)
Onun haricinde ise İstanbulda olanları veya yolu düşenleri çaya-çorbaya-yemeğe beklerim. Bir şey almak satmak şartı yok,Takılcak zaman geçircek yer olarak bile görseniz benim için kafidir :) Playstation 3 kuruldu Langırt yolda bekleme alanım için :) Ayrıca ufaktan basınçlı bir yıkama makinesi koyucam gelen giden selam veren arkadaşlarımız faydalansın. Ticari anlamda bi yıkama değil yanlış anlaşılmasın tabiki bu durumda :)
Pendiğe yolu düşecek herkez özelden bir mesaj atarsa mutlaka çok kısa bi zamanda dönüş sağlarım. Onun harici facebook profilim; facebook.com/refik.yavas
eyvallah kardeş. çok açıklayıcı bilgiler olmuş. yeni işinizde allahtan kolaylıklar ve hayırlı işler dilerim. çok tutacağını düşünüyorum.
tek dezavantajı boya ölçme makinalarının boya ölçememesi olarak görüyorum. yurt dışındaki alıcılar aracın boyanmış,hatta parça değişmiş olmasını umursamıyorlar ki tam tersi üstündeki çiziklerle satılmaya kalkınca neden boyatmadın diyorlar ama türkiyede insanımız 20 yaşında araç alırken bile elinde boya makinası "değişeni geçtim, boya varmı?" diye soruyorlar. böyle olunca yakın zamanda satmayı düşünenler için ufak bi dezavantaj olabilir.
saygılarımla...
-
hocam çekiyorsun çıkıyor malzeme öyle kalıcı birşey değil ki, satacağın zaman orjinaline dönmek kolay
-
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum :) istediği rengi yaptırıp keyfini sürdükten aracı satarken söküp plasti dip öyle satması zor değil :) 2 3 saat de eser kalmıyor sonuçta :)
-
o amaçla demedim. elbette kalıcı olmadığını biliyorum. ancak masraf olarak sanırım 2000 tl civarında tutuyor. aracını 1-2 yıl içinde satmayı düşünenler için bu kadar masraf edip 1-2 yıl kullanıp satmak sorun olur anlamında söylemiştim. . uzun süre kullanılcak araçlar için elbette sorun yok. ülkemizde alıcılar mutlaka araçları boya ve değişen kontrolü yapıyorlar. o bakımdan.bu tip kaplamaları alıcılar şüpheyle karşılıyorlar. birşeyler gizlemek içinmi kaplama yapıldı acaba diye :)
mesela bende siyah 2013 civic var. hernekadar şu anda bakımı zor gelmesede 1-2 yıl sonra belki sıkılmaktan belki bakım kolaylığından dolayı bu uygulamayı (renk değiştirmeyi) ciddi şekilde düşünebilirim. çünkü araç (Allah kısmet ederse) 5-6 yıl bende kalacak..
saygılarımla...
-
fıyat pm beklıyorum parca jant ve komple olarak
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-fast-200sx-s13-138748876/detay bi asker daha buldum :)
-
bilgiler için teşekkürler
-
dukkanın ön kulanımı müsait :))
çay sohbet etkinlikleri düzenlemeyi düşünüyorum zaten,ama ne zaman isterseniz dükkanımı önünü kullanabilirsiniz 10 arabaya kadar park mümkün. Ps3 ve çayımız da mevcut :)
-
bilgiler için teşekkürler
rica ediyorum. Sormak istediğiniz herşeyi özelden cevaplayabilirim :)