TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: can3520 - Eylül 09, 2013, 10:31:07 ÖÖ
-
Merhabalar, aracın lpg filtresini değiştiricem fakat daha önce bu işlerimi hiç burada yapmadım. İzmir'deki arkadaşların bu konudaki önerilerini bekliyorum
-
NECO OTOGAZ'a gitmeni öneriyorum işinin ehlisidir. sıkıntın sorunun var ise söyle yardımcı olur. Donanimhaber'den biliyorum sizi demeniz yeter.
Birde sizin gaz tepkime sorunu vardı basınca gecikmeli iletiyor demiştiniz bunuda ustaya bahsedin ve şunu ekleyin sonuna..
'' Bizim araçlarda lpg enjektör girişi benzin enjektörünün 5 cm gerisinde kalıyor ve bu yüzden tepkimede gecikme oluyor bunu nasıl halledebiliriz '' şeklinde belirtin normalde uzatma ile benzin enjektörü hizasına getirilmeli tepkime olayının benzin ile aynı olması için
-
Gizem Eren Otogaz. Fetin Usta halden anlar. Ata Sanayi'de Honda Performans'ın arkasında.
-
Lpg garantisi oldugu için atiker bayisinde yaptirmam gerekmiyor mu bunu ?
-
Lpg garantisi oldugu için atiker bayisinde yaptirmam gerekmiyor mu bunu ?
Benim yazdığım Atiker Bayisi zaten. Prins vb. bayiliği de var...
-
Tamam abi teşekkürler
-
Tamam abi teşekkürler
Rica ederim kardeşim.
Ben de yaptıracam vakit olsa dur beraber gidelim diyecem :)
-
Neco otogaz donanımhaberde çok geçiyor.
-
Neco otogaz donanımhaberde çok geçiyor.
Onun için yazdım zaten :) Bilgilerini kullanıcılarla paylaşıp sorunu olanlara yardımcı olan birisidir :) tavsiye ederim
-
Gaziemir daha yakin zaten =) internete yazip bakma firsatim olmamisti da tesekkurler =)