TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: bandw - Ağustos 11, 2013, 01:12:10 ÖÖ
-
Merhaba THT üyeleri. Yeni aldığım 2003 model Honda Civic Vitec es aracımla birlikte bende bir honda aşığı oldum. Aracımdan çok memnunum. Benim aracımdan kullananlar varsa bana nelere dikkat etmem gerektiği konusunda yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum. Mesele otomatik kullanımda nelere dikkat edeyim, bakımda vb. konularda bilgi verebilirmisiniz acaba? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. :lovee
-
Hayırlı olsun.Öncelikle aracının daha önce kaç binde hangi tür bakımlarının yapıldığını öğren.Serviste yapılmışsa, telefonda bile söylüyorlar.Önemli bakım triger. 90-100 bin aralığında yapılır. Şanzuman yağı 40 binde değişir.İhmal etme.Ve sadece serviste bulunan orjinal Honda ATF z1 yağından koydur. Serviste 150 Tl ye mal oluyor.Motor yağı bakımları her 10 bin km de unutma. Bakımlar bunlar. Bakımlarını muntazam yaptırdıktan sonra uzun yıllar ve kmler kullanabilirsin.
-
aracı park konumuna _P_ ALIRKEN önce el frenini çekin sonra ayak frenini bırakın (AMAÇ ŞANZIMANA Yük bindirmeyerek kIYMIK VS ŞANZıman hasarını önlemek)
-
Araç hareket halinde iken kesinlikle N vitesine geçirme aracı bir diğer tavsiyem ise aracını her ustaya elletme HONDA diğer araçlar gibi geniş bir sınıfa sahip araç değil kibar bir araçtır üzmezsen oda seni üzmez 2002 civic oto. kullanıcısıyım bu arada :)
-
aracında sis sistemi dabl teyip sistemi yoksa bunları çok iyi yapan ustaları tercih etmelisin bende 2003 Vtec Es kullanıcısıyım Yolda hareket halindeyken vitesle oynamamanı tavsiye ederim :) ve araç çok narin işini bilen ustalara teslim etmezsen kötü sonuçlar elde edersin bunu unutma ben yaşadım sende yaşama aracıma sis taktırdım orjinal aracı su bastı nasıl nereden geçirdiylerse 300 Tl patladı bana Honda çamkıran yetkili servise götürdüm yaptırdım üzücü bir durum :( Dikkat et