TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: mkdf330 - Temmuz 23, 2013, 06:59:31 ÖS
-
civic ies aracımın orjinal güvenlik paketli jantları var üzerinde 2 adet durumu iyi lastik 2 adet idare eder lastik var jantlardan sıkıldım ve takas teklifi yapmıştım cevap geldi aşağıda verdiğim linkteki jant + lastiklerle kafa kafaya takas yapsam saçma mı olur normal mi olur jantları beğendim ama neye bakmam lazım ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-15-sik-kollu-jantorjnal-honda-jant-lastik-kapaklari-takas-olur-132081619/detay/
-
aracın gümüş gri olduğundan linkteki jantlar yakışır gibime geldi.son karar sizin.
-
aracın gümüş gri olduğundan linkteki jantlar yakışır gibime geldi.son karar sizin.
takas yaptım hocam diğerine göre daha hoş oldu bence :)
-
hayırlı olsun,resim varsa görsek.bende replika vtec jantlardan sıkılmaya başladım gibi spoonlara bakıyorum bu ara.
-
ah abi telefonumun bluetooth'u çalışsa hergün resim ekleyeceğim ama çalışmıyor. denk gelirde arkadaştan çekersem atarım :)
-
hayırlı olsun...kazasız belasız kullanmak nasip olsun..müsait bi zamanda yüklersin resimleri...