TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: emrahgs - Temmuz 08, 2013, 05:55:55 ÖS
-
merhaba,
1.6 ies 2000 için buji aldım markası CHAMPİON RC10YC4 aceba uygunmudur ? satan adama sordum olur dedi
-
Buji ile ilgili forumda cok konu var arattir bulursun.. orjinal buji ngk marka ve modelide yanlis hatirlamiyorsam zfr5f11 yada zfr5j11 bu ikisinden biri
-
cevap için teşekkürler. aceba benim aldıgım buji olurmuki ? sıkıntısız şekilde ?
-
bildiğim kadarıyla bu kod hyundai araçların.bence ngk ya da denso kullanın...
-
uymasina uyuyorda aracin birebir modeline uygun olmasi lazim ben buji alirken civic 2005 buji ver dedim verdi taktim kullandim bir gun merak edip arastirdim bujinin kodunu yazdim honda ile alakasi yoktu
-
Ben aracımı alınca bakım için gittim Şeref ustaya bakım sırasında iş bujilere gelince söküp baktı,bosch marka buji takılmış.Şeref usta bunu takan hondadan anlamayan biriymiş dedi boschun hiç bir bujisi olmaz bunlara dedi,karşılığı yokmuş boschda.NGK taktı made in japan.
-
ZFR5J11 aracınızın bujisi
-
Hyundai Bujisi bu champion
-
evt champıon hundai bujısı araştırdım bende. taksam sıkıntı çıkarırmı ki ? ya bu satıcılar ürün satmak için elinde ne varsa veriyolar adamın kapısın önune goturdum arabayı bu araba için dedim orjinal neyse ver dedim bu olur ıyı dedı verdı bende aldım