TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Fikirler ve Öneriler => Konuyu başlatan: ferit4834 - Haziran 12, 2013, 11:45:09 ÖS
-
konunun yeri mi bilemedim karar veremedim ama yakınlarda 2 yaka genel bir İstanbul buluşması yapsak çok güzel olur. ben üzerime düşen ne varsa yaparım
-
olabilir gecenlerdeki buluşmayı patron kalleşi yüzünden kaçırdım :))
-
iyi olur zaman uyarsa katılırım
-
ufaktan bir liste yapalım mı arkadaşlar? belki geçen sene avrupa yakasında yaptığımız mini buluşma tarzı birşeyler olabilir.
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns
-
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns
5-Becoca(Bayram) (Avrupa da olsun bu sefer . KAybolmaktan sıkıldım :) )
-
avrupa yakasında da olsa ben kaybolurum :)) güngörenden bayrampaşaya giderken kaybolduğuma göre kesin kaybolcam :p
-
avrupa yakasında da olsa ben kaybolurum :)) güngörenden bayrampaşaya giderken kaybolduğuma göre kesin kaybolcam :p
Esenler civarından ben seni alırım. :)
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns
5-savas
-
Tam olarak buluşma tarihi ne zaman ve ne gibi bir etkinlik olucak yani mangalmı, brunchmı ?
-
Katılımcı sayısına göre tarih, etkinlik, lokasyon bilgileri netlik kazanır.
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-
-
Slm, THT forum ailesi ol bende aranıza yeni birisi olarak katılmış bulunmaktayım. İstanbul buluşmasında bende katılmak isterim teşekkürler...
-
Site yöneticilerinin haberi olmadan site içinde illegal bir buluşmamı düzenlemek istiyorsunuz arkadaşlar ?
-
estağfurullah adminim olur mu öyle şey :) buluşma düzenlenecek kadar kişi sayısı var mı diye öyle bir sayı hesaplaması yaptık kendi çapımızda
-
ok ozaman toplanın ben size avrupa yakasında mini bir buluşma için konu açiyim hemen
yer
tarih
herşeyiniz belli olsun ;)
-
mesaj alınmıştır :)
evet arkadaşlar toparlanalım bakalım yavaş yavaş, kim var kim yok
tarih ve mekan önerileri de belirtelim, çoğunluğa göre karar verip netleştirelim.
-
>=ok
-
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty
-
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty
8-liderbey
-
yer ve tarih icin öneri yok mu hala?
-
Öncelikle istekler doğrultusunda karar verelim; Brunch, mangal, cafe ortamı gibi tercihler/oylamalar yapılsın
Malum şu an olaylardan dolayı bazı semtlerde gergin anlar yaşanabiliyor, bunu da göz önüne alarak mekan seçimi,
LYS DGS gibi sınavlara giren arkadaşlarımız olabiliyor, bu tarihlere denk gelmeyen bir hafta sonu (c.tesi çalışanlar olabilir, pazar daha uygun) seçimi,
Florya, Yeşilköy sahil yolu üzerinde her tür organizasyona uygun yerler mevcut, farklı önerisi olanlar?
-
Öncelikle istekler doğrultusunda karar verelim; Brunch, mangal, cafe ortamı gibi tercihler/oylamalar yapılsın
Malum şu an olaylardan dolayı bazı semtlerde gergin anlar yaşanabiliyor, bunu da göz önüne alarak mekan seçimi,
LYS DGS gibi sınavlara giren arkadaşlarımız olabiliyor, bu tarihlere denk gelmeyen bir hafta sonu (c.tesi çalışanlar olabilir, pazar daha uygun) seçimi,
Florya, Yeşilköy sahil yolu üzerinde her tür organizasyona uygun yerler mevcut, farklı önerisi olanlar?
Aynen öyle mesela 23 haziran' da lys sınavım var
-
geniş park alanı olan bi yer olmalı
-
bu arada konunun dogru yere tasınması daha cok katılım saglar diye dusunuyorum
-
siz ilk önce avrupa yakası olarak bir buluşacak yeri bulun isterseniz daha sonrasının biz gereğini yaparız...;)
-
Ormanda piknik süper olur . Çatalca taraflarında ücretli/ücretsiz yerler mevcut.
-
Malum hafta sonları tüm mekanlarda yoğunluk oluyor, otopark sıkıntısı da cabası, bu yüzden öğleden önce buluşmakta fayda var.
Brunch & Cafe tarzı isteyenler için; Cankurtaran sosyal tesisleri, Yeşilköy rönepark veya yenikapı-florya sahil yolu üzerinde uygun bir mekan
Mangal tarzı biraz daha serbest kalıp gün boyu takılabileceğimiz; Avcılar Gümüşpala, Gürpınar, Belgrad ormanı (basık araçlar için bazı yerler sıkıntı olabilir).
Brunch sonrası paintball, karting, sinema tarzı etkinlikler de yapılabilir.
Mangal tercih edilirse, yemek sonrasında gün içinde araçlara cila atılabilir, ufaktan futbol tarzı oyun oynanabilir.
http://www.fatih.bel.tr/icerik/1550/cankurtaran-sosyal-tesisleri/
http://www.ronepark.com/hakkimizda.php
Başka alternatif önerileri olan?
-
Ormanda piknik süper olur . Çatalca taraflarında ücretli/ücretsiz yerler mevcut.
mesajı görmeden yazmışım Bayram :)
benim açımdan sorun yok, diğer arkadaşlara da uyarsa olabilir
-
benim icin hic farketmez iki yaka da uyar ama neden ısrarla avrupa yakası secildi anlamadım :) bence herkes yer onerisini yapsın cogunluk nereyse hangi yaka oldugu zaten otomatik ortaya cıkar
-
yakın zaman önce fenerbahçe tcdd tesislerinde brunch yapıldığı için :)
-
Avrupa dediysek. Dediğimiz dedik değil ya :) Toplanıp mantıklı olan yeri seçeriz. Anadolu da olabilir. Çokda sorun değil.
Piknik dememdeki amaç Brunç vs olduğunda 1 2 saatte aksiyon bitiyor.
Piknik olursa sabah 8 9 da başladımı aksam karanlık çökene kadar yolu var (:
-
Avrupa dediysek. Dediğimiz dedik değil ya :) Toplanıp mantıklı olan yeri seçeriz. Anadolu da olabilir. Çokda sorun değil.
Piknik dememdeki amaç Brunç vs olduğunda 1 2 saatte aksiyon bitiyor.
Piknik olursa sabah 8 9 da başladımı aksam karanlık çökene kadar yolu var (:
aynen oyle uzun soluklu bir bulusma olmalı bence de. ama piknik alanlarında basık araclar icin sıkıntı olabilir. gönül isterki organizasyon icinde rolling de olsun ama bos ve uygun yer lazım
-
Deniz hanımla ne görüştüler bilmiyorum. Ancak ortaliği germeye gerek yok. Sonuç olarak Bir buluşma yapılacaksa tabiki de forum yönetilerinin bilgisi olacak. Sonuçta THT İSTANBUL BULUŞMASI.
Listeye devam edelim. Yeterli katılım olursa Deniz hanım ilgili konuyu açar (Genelde o açtığı için )
Buluşur keyifli bir gün geçiririz.
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty
8-liderbey
-
Arkadaşlar asıl konumuza dönelim isterseniz,
Admin tarantino (Mehmet) ile görüşülmüştür, Avrupa yakası buluşma organizasyonu için bir engelimiz yoktur,
bizlere yakışır şekilde, birlikte keyifli vakit geçirmek adına mekan ve tarih önerilerinizi bekliyorum.
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty
8-liderbey
9-
-
avrupa yakasında yer ve tarih önerisi arkadaslar haydi uyanın :) gerginlik bitsin.
-
Ferit sen anadolu yakasında mı ikamet ediyordun?
-
Avrupa yakasında cankurtaran sosyal tesisler var. Başka olarak florya sosyal tesisler var burası çok güzeldir.
-
Cankurtaran tesisleri rezervasyon yapmıyormuş, haftasonu özellikle çok dolu oluyor.
-
evet anadolu yakasındayım ben kardesim ama hic fark etmez nereye derseniz gelirim ben.
-
evet anadolu yakasındayım ben kardesim ama hic fark etmez nereye derseniz gelirim ben.
Dilerdim sana da yakın olsun ulaşım sıkıntısı olmasın ama yakın zamanda tcdd tesislerinde kahvaltımız oldu, bir de listedeki arkadaşların çoğu avrupa yakasında ve bu yakada uzun zamandır bir buluşma yapılmadığı için bu taraf olsun diye düşünmüştük. Söz sana bir kıyak yapacağız buluşmada :)
-
ohhh huzur var huzur :D :D :D
istediğiniz yerde buluşun ahhahahaah
-
Dilerdim sana da yakın olsun ulaşım sıkıntısı olmasın ama yakın zamanda tcdd tesislerinde kahvaltımız oldu, bir de listedeki arkadaşların çoğu avrupa yakasında ve bu yakada uzun zamandır bir buluşma yapılmadığı için bu taraf olsun diye düşünmüştük. Söz sana bir kıyak yapacağız buluşmada :)
nasıl bir kıyak :) hic farketmez nereye derseniz ben gelirim. benim icin onemli olan bir arada olabilmek.
-
ohhh huzur var huzur :D :D :D
istediğiniz yerde buluşun ahhahahaah
eline sağlık başkan, bahar temizliği geldi foruma :D
-
ben hala yer / tarih beklemekteyim :)
-
ben de
-
peki çoğunluk ne diyor, piknik-mangal olayına girip tüm gün beraber olalım derseniz direk ona göre seçim yapalım
pazar günü belgrad tarafına geçiyorum keşif yapar burada yazarım, ailece gittiğimiz yerler var ama otomobil giriş ücreti 20 lira pek mantıklı gelmiyor :)
Bayram (becoca) önerisi Çatalca tarafı da bir alternatif, uzak derseniz Avcılar gümüşpala da olabilir.
Ne dersiniz?
-
İki tarafıda karşılaştırma yapalım yani şurada daha iyi olur burda bu iyi olur ona göre çatalca veya gümüşpala karar verelim bence
-
bana fark etmez ben uyarım her turlu
-
Arkadaşlar malum ramazan ayı da yaklaştı, bu yüzden önümüzdeki 30 Haziran veya 7 Temmuz Pazar günü (çoğunluğa göre) tarihi belirlememiz gerekiyor.
Yer olarak Gürpınar sahil tarafındaki piknik alanına gidilecek, park sıkıntımız yok, yollar düzgün basık araçlar rahatlıkla girip çıkabilecek.
Tarih için oylamaları alalım listenin yanına lütfen..
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty
8-liderbey
9-
-
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty ( 30 Haziran ve 7 Temmuz arası herhangi bir gün tabi önemli bir işim çıkmassa )
8-liderbey
9-
-
yer olayı cözüldüğüne göre onümüzde bi ramazan engeline takılmadan şu işi yapalım
bide arada su malzeme ve ekipman ayarlanması olayı kaldı ekipman hertürlü ayarlanır gerci malzeme olayınıda herkes kendince bişeyler alsın gelsin sıkıntı yapmaya gerek yok :)
7 temmuz ramazan arifesi olduğundan sıkıntı olabilir o yüzden 30 haziran yani onumuzdeki pazar iyidir gibi duruyor
-
beyler ramazana denk gelmeden halledin şu işi daha sonrasın da iftar buluşması olucak gelmezseniz sorarım ben size :D
-
beyler ramazana denk gelmeden halledin şu işi daha sonrasın da iftar buluşması olucak gelmezseniz sorarım ben size :D
Adam haklı beyler :)
Önümüzdeki haftaya halletmek en güzeli. Ramazan sonlarına doğru da bir iftar yemeği (Artık biri beni alır. Baygın olurum ben :) )
Malzeme olayına gelince kalabalık değiliz 1 mangal yeter. Herkez kendisine yetecek kadar malzeme getirecek. Başka birşeye ihtiyaç yok.
Serkan abi önümüzdeki haftasonunu Monarşi ile onaylıyalım. Ramazan öncesi alışveriş falan muhabbetleri oluyor (Benim olmazda evli olanlarda var malum :) )
Ayrıca aracı basık olanlar rahatlıkla gelebilir. Sadece 500 metre kadar toprak yol var Orası da duzgün. Gerisi asfalt ve beton ...
-
benim için yolun bozuk oması artık sorund eğil zaten kırdım lipleri :)
aslında hafta sonuna arabanın kaporta işleri ile gecirecektim ama neyse iyi oldu
şimdi before yi görürsünüz iftarda da after kısmını :)) hem fikir alışverişi olur neler yapabilirimle ilgili
Bu arada arkadasın işi cıkmazsa benide +1 yazın
-
Mesaj alınmıştır :)
30 Haziran Gürpınar'dayız. Kim nereden gelecek onu da belirlersek ortak bir veya iki noktada buluşup mekana doğru konvoy yapalım.
Çobançeşme Opet, Haramidere carrefour civarı bilinen noktalarda toplanabiliriz.
Dileyen buluşma günü yol üstünden yapar yiyecek içecek alışverişini, ya da bir gün önceden nevaleyi alıp dolaba atar hiç uğraşmadan :)
1-ferit4834
2-BugraH4N +1
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty
8-liderbey
9-
-
güngören yada e-5 üzeri herhangi bir yer :)
-
e-5 üzeri bir noktada buluşalım haberleşelim, buluşma için açılacak ana konuda cebimi yazarım.
9:30 Çobançeşme'den hareket saati herkese uyar mı?
-
Benim için sıkıntı ben k.çekmeceden gelicem oraya gelicem tekrar geri dönücez geldiğim yere
-
Benim için sıkıntı ben k.çekmeceden gelicem oraya gelicem tekrar geri dönücez geldiğim yere
Yok ters yöne gelmeye gerek yok, haberleşir yol üzerinde buluşuruz.
Sefaköy full (eski shell) yakın mı sana?
-
Ben şeyde olurum, cennet mah. Tarafından gelirken k. Çekmece yokuşunu iniyorsunuz, sağda shell var ben orda olurum
-
Ben şeyde olurum, cennet mah. Tarafından gelirken k. Çekmece yokuşunu iniyorsunuz, sağda shell var ben orda olurum
ok. haberleşiriz o zaman pazar günü. cebimi yazacağım ana konuya ;)
-
ben bostancı dan gelicem
-
ben bostancı dan gelicem
güzergahı biliyor musunuz? Çobançeşme'den önce daha erken de buluşabiliriz Haliç köprüsü çıkışında vs.
-
cobancesme yi bilmiyorum tam. ama halic olabilir
-
ferit4834 bende kozyatagından katılıcam beraber gidelim bi yerde buluşup..
-
09:00 da haliç köprüsü çıkışında buluşuruz o halde,
Cebim; 0553 272 7975 her ihtimale karşı haberleşiriz yine
-
Ben sizi k.çekmece shell de bekliyo olacağım
-
Ben sizi k.çekmece shell de bekliyo olacağım
9:30 da çobançeşmeden çıkarsak 9:40 gibi k.çekmece de oluruz
-
Tamam o zaman ben sizi 9 30 gibi ararım, birde yanımızda malzeme ne getirelim
-
mangal için malzeme (et, sucuk, tavuk) seçim size kalmış, yol üzerinden de soğuk içeceğimizi, plastik tabak çatal alırız.
kuruyemiş, çerez vs. ilave alınabilir. çok kalabalık olmadığımızdan tek mangal yeter Bayram'ın dediği gibi.
bir de çimlere sermek için örtü alınabilir.
-
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty
8-liderbey
9-gokhannj060
Bu liste üzerinden yoklama alınacaktır :)
Ortak buluşma noktası Çobançeşme opet dedik ama ters istikamette oturan arkadaşlara gel-tekrar git olmasın diye farklı rotalarda koyduk.
Karşıdan gelecek olan arkadaşlarda var. Toplanma yerleri ve saatleri;
Haliç köprüsü çıkışı 09:00
Çobançeşme opet 09:30
K.Çekmece shell 09:45
Mekana varış saati 10:00
iett otobüs hattı gibi oldu biraz :D neyse bir arada olalım da sorun değil gerisi. son dakika işi çıkıp gelemeyecek arkadaşlar olursa sms atarsa sevinirim, diğer arkadaşları da bekletmemiş oluruz ;)
Serkan 0553 272 7975
-
Elinde fazla tht stickeri olan verirse buluşmada, sevinirim
-
ferit4834 bende kozyatagından katılıcam beraber gidelim bi yerde buluşup..
olur benim icin cok iyi olur.
Burak : 0542 843 20 78
-
Bir aksilik olmazsa geliyorum :) Benim malesef kesin olmuyor.
Ben mekana geçerim rotaların hepsi ters bana :)
-
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas +1
7-kty94kty
8-liderbey
9-gokhannj060
10-ozqury
11-samet
Liste harici gelme durumu henüz net olmayan arkadaşlarda var.
Sticker işini de bugün temin edeceğim inş. tarantino abimiz sağolsun :)
sayımız arttı, mangalı ikilersek iyi olur diyorum, bir mangal daha getirebilecek olan var mı?
-
Ben gelebilirsem magalim olacak. Ama kötü olanı düşünüp bir kişi daha mangal alsın.
-
bende ufak bitane var bagaja atarım :) yedekte bulunsun olmadı alırız bişey değil 20-25 tl :)
-
Ben esenlerden gelicem tam mekanı bilmiyorum, haliç köprüsü üzerinden gelicek grup kullanıcakları istikamete göre e-5 istoç tarafında veya e-6 cevizlibağ honda cem karşısından kaynak yaparım.
-
Honda cem karşı çaprazında yeşil kundura veya az ilerde petrol ofisinde buluşalım.
BugraH4N da sana yakın mı? güngören tarafındaydı galiba, beraber geçerseniz iyi olur.
-
Honda cem karşı çaprazında yeşil kundura veya az ilerde petrol ofisinde buluşalım.
BugraH4N da sana yakın mı? güngören tarafındaydı galiba, beraber geçerseniz iyi olur.
Güngören çok uzak sayılmaz ama ben kontenjanı +1 yaptım. Geçen buluşmada yanımda gelen arkadaş gelmek istedi bi süpriz çıkmazsa onu almak için sultangazi ye geçicem. BuğraH4N göngörenden daha kolay gelir yeşil kundura tarafına. Tabi isterse benim için fark etmez 10 km. fazla yol yapar onunla buluşur öyle gelirim. Mangal yedek olsun diye ben bi tane atarım bagaja.
-
OK. Muhammed di galiba arkadaşın adı? şu boks makinesinde 958 yapan :D
Yol ters kalırsa Buğrahan'ı bir şekilde alırız, sıkıntı olmasın sana da
-
OK. Muhammed di galiba arkadaşın adı? şu boks makinesinde 958 yapan :D
Yol ters kalırsa Buğrahan'ı bir şekilde alırız, sıkıntı olmasın sana da
Evet ta kendisi olur. :) Bi dahaki rekoru abisi için saklıyoruz.
Aslında buğrahan göngören den merter Mc donalds a çıksa zaten o güzergah üzerinden geçilecek yolda bize katılması daha kolay olur.
-
Arkadaşlar özelden telefon numaralarınızı yazarsanız toplanma da sıkıntı olmasın iletişim açısından, irtibatı koparmayalım :)
Güzergah üzeri olup katılmak isteyen araç sıkıntısı olan arkadaş varsa alabiliriz, maksat bir arada olmak.
Güncel listemiz;
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas +1
7-kty94kty
8-liderbey
9-gokhannj060
10-ozqury
11-samet
12-Modifixemo
13-Wasp
-
Mangal, mekan, güzergah sıkıntısını hallettik top vs. evde kim bulursa atar zaten arabasına ben fotoğraf makinasıda getiricem. Semaveri olan varmı ?
-
Geçen sene kim getirmişti semaveri Bayram? hatırlıyor musun :)
-
Geçen sene kim getirmişti semaveri Bayram? hatırlıyor musun :)
Hatırlamıyorum ki :( Yok mu kimsede :) Neyse en kötü alırız bir yerden.
-
Öyle yaparız ;) semaveri özcan ın babası yakmıştı bi onu hatırlıyorum :D
Karşıdan gelen onur vardı o getirmişti galiba
-
ben her türlü katılırım da :) bi de yolları bilsem :) daha 2 aylık istanbul trafiği tecrübem var yol iz hak getire :))
edit benim için güzergah değiştirmeyin sora sora bağdatı bile bulurum e-5 üzerindeyse :))
edit 2 : ben sevdim bu edit işini :)) : güngören cevresi araç sıkıntısı olan arkadaslar varsa alırım
edit 3 : az sonra :))
-
lütfen "edit" leri ihtiyaç halinde kullanınız :D
dün de konuştuğumuz gibi merter mc donalds rahat bulunabilecek bir yer, yandex panorama dan üç boyutlu olarak bakarsan zaten gözün kapalı bile bulursun :)
edit: semaverin var mı :D
-
merter mc donaldsın yerini biliyorum
semaver yok ama olmadı alırız sorun değil :)
-
OK. saatlerimizi ayarlayalım o zaman :D 9:10 da merter civarında oluruz.
semaversiz Hondacı olur mu ya :D forum kurallarını hiç mi okumadınız :D her üyenin bagajında olması gereken şeyler
-
daha alalı 2 ay oldu bu ilk etkinliği abisi onlarda olacak daha doğru düzgün bi el bile atmadım aldığımdan beri
-
Arkadaşlar acil B planı yapalım, kötü haberim var :(
(http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/06/27/obxYf.jpg)
-
Arkadaşlar malum ramazan ayı da yaklaştı, bu yüzden önümüzdeki 30 Haziran veya 7 Temmuz Pazar günü (çoğunluğa göre) tarihi belirlememiz gerekiyor.
Yer olarak Gürpınar sahil tarafındaki piknik alanına gidilecek, park sıkıntımız yok, yollar düzgün basık araçlar rahatlıkla girip çıkabilecek.
Tarih için oylamaları alalım listenin yanına lütfen..
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas
7-kty94kty
8-liderbey
9-
Mekanı bilmediğim için yazıyorum. Sahil tarafı denilmiş, balık tutma yeri varsa bagajdaki olta sayısını yükselteyim. Her ne kadar bagajımda semaverim hazırda olmasada her zaman için 1 dip 1 de normal oltam durur. :)
Semaver büyük iht. ben bulurum ama malzeme sayısı fazla olursa zarar gelmez.
@srkns ferit e yapacağın güzelliği bizlerde bekliyoruz unuttum sanma. :)
-
Balık tutma yeri ileri taraflarda var sanırım, ama ne çıkıyor hiç bilmiyorum :) da hava yağışlıymış hafta sonu :(
alternatif neler yapılabilir ona bakalım
-
Önerebileceğim alternatif. Toki kayabaşı evlerine gelmeden 1 km geride üstü kapalı halı saha var, önce maç yapıp yan tarafında kendin pişir-kendin ye.
Mekana sık gidiyorum otopark konusunda sıkıntı çıkmayacağı kesin. Açık alanda üstü kapalı çardaklar var, hava soğuk olursa içeridede mangal mekanı mevcut. Yemekten sonra semaver için ayrı mekanları var. En son 2 hafta önce gittim 4 kişi (1 kişi insanlık üstü performans sergiledi.) 80 tl hesapla rahat çıktık. Tabak-çanak derdimiz olmaz herşey hazır oluyor. Oradan et alıp pişiriyoruz.
Halen enerjisi kalan olursa cebeci şehir parkında paintball olduğunu duymuştum yağışlı havada zevkli olur. Karşıdan gelicekler için 2. köprüyü kullanıp avrupa konutlarını geçip sultan çiftliği çıkışından çıkarlarsa max 5-10 dk içinde gelebilirler.
Edit bende yapayım :) : http://www.kucukoglu.net/
-
http://kucukoglu.net/component/phocagallery/category/6-kendin-piir-kendin-ye
burada daha detaylı resim verilmiş.
-
Bana uyar Savaş, çok mantıklı ve ideal geldi bana. her türlü varım ;)
Arkadaşlar ne der bu duruma? fikirlerini alalım
-
Benimkide sadece bi alternatif,daha değişik fikri olan varsa onada uyabiliriz. Hatta et harici malzemeleri yanımızda bulundurup hava durumuna göre oraya veya yol üzeri bi kasaptan etleri alıp ileriye piknik alanına gidilebilir.
-
üzülerek katılamıyacağımı bildiriyorum şehirdışına (eskişeihr) gitmek durumundayım..
herkeze iyi eğlenceler..
-
üzülerek katılamıyacağımı bildiriyorum şehirdışına (eskişeihr) gitmek durumundayım..
herkeze iyi eğlenceler..
sağlık olsun, bir sonraki (muhtemelen iftar) buluşmasında görüşürüz inş.
iyi yolculuklar size de.
-
bende maalesef gelemeyeceğim benim pazar günü Amerikalı bir grubum var iş icabı onlarla olmak zorundayım Gürpınar' da olsaydı da sadece tanışmak için gelecektim ve çok kısa kalacaktım uzak bir yere gelme şansım hiç yok, size şimdiden iyi eğlenceler
-
bende maalesef gelemeyeceğim benim pazar günü Amerikalı bir grubum var iş icabı onlarla olmak zorundayım Gürpınar' da olsaydı da sadece tanışmak için gelecektim ve çok kısa kalacaktım uzak bir yere gelme şansım hiç yok, size şimdiden iyi eğlenceler
Grubuda al gel :) Türk Hondacıları görsün.
Beni kim alacak :) Araba serviste; yatması gerekiyor. Bu sefer jeep de yok. Servis araç vermezse araçsız kaldım.
Esenyurt Kıraçtayım.
Benim için mekan hiç farketmez. Her yer uyar.
-
bana da her yer uyar :)
Edit :) sadece bulabileceğim bi toplanma noktası olsun yeter :)
-
Bayram metrobüs sana yakınsa edirnekapı ya gelirsin oradan ben alırım. Buğrahan seni rahat bulabileceğin bi noktadan ben alırım problem olmaz. İstediğin zaman ara bi görüşelim. Cep numaram : 0543 933 85 29 Adem.
Yeri bilmeyen arkadaşlar beni arasın tarif ederim veya sizi yoldan toplayarak gelirim. :)
Kısa özetle çevresindeki yerleri ve ulaşımı yazayım. Metris ceza evinin önünden arnavutköy istikametine giderken sağ tarafta hamza yerlikaya spor tesisleri var orayı geçince 3-4 km. ileride. KAYAŞEHİR TOKİ tabelasına devam.
Karşıdan gelicekler için 1. köprüden gelenler Sütlüce köprüsünü geçtikten sonra ilk çıkış olması lazım edirnekapı çıkışı var, tramvay yoluna paralel gidiyor hiç yolu bırakmadan gelirlerse tramvay son durağını geçince ileride KAYAŞEHİR TOKİ tabelasını takip etsinler solda mekanı görücekler..
2. Köprüden gelenler avrupa konutlarını geçince 1 veya 2. çıkış olması lazım Esenler-otogar- sultangazi çıkışı var o çıkıştan çıkınca 100 mt. ileride yol 3 e bölünüyor en sağdakinden giricekler (sert viraj dikkatli olmak lazım) tramvay durağının oraya çıkacak (sağda hamza yerlikaya spor tesisleri olucak) yolu bırakmadan gelsinler 3 km ileride KAYAŞEHİR TOKİ konutları tabelasını takip edince mekanın önüne kadar gelicek.
Yolu kaybeden veya ulaşım sıkıntısı olan olursa beni arayabilir. Son olarak piknik olayı iptal olduysa ve halı saha maçı uygundur derseniz saat belirlerseniz bu akşam belirlenirse yarın işe arabayla gidip sonrasında oraya giderek kapora veririm. Yarın netleşirse c.tesi akşamı gider sahayı ayırırım.
-
kimler gelecek bi listeyi toparlyalım arada fireler oldu :))
şimdi
1-Savas
2-BugraH4N
3-Becoca (alınması gerekiyor :)) )
4- ??
Eski Liste
1-ferit4834
2-BugraH4N
3-mtl34
4-srkns +1
5-Becoca(Bayram)
6-savas +1
7-kty94kty
8-liderbey
9-gokhannj060
10-ozqury
11-samet
12-Modifixemo
13-Wasp
14-??
-
Gerekirse ben +3 yapabilirim.
Diğer taraftan gelicekler için yolu yazmayı unuttum. :) Ya meşhur eds li mahmutbey yolunu kullanıcaklar hız limiti 70 i geçelerse zaten gruba yemek ısmarlamış gibi olurlar. Yada 2.köprü yolunu kullanıp tekstilkent i geçtikten sonra sultangazi tabelasından çıkıp yine Metris yoluna bağlanıcaklar. :D Her yer metrise çıkıyor vardır bundada bi hayır diyelim.
-
Avrupa yakasında benim olmadığım liste olabilir mi :D
Cumartesi avcılar tarafına geçmem gerekiyor, orada kalma durumu olursa pazar sabah Bayramı ben alırım
1-Savas
2-BugraH4N
3-Becoca (alınması gerekiyor )
4-srkns
5-
mekan değişti diye dağılmayalım lütfen arkadaşlar, çok sağlam toplanmıştık bu kez avrupa yakası ekibi
karşıdan gelen arkadaşlara da mesafe olarak daha yakın olacak ;)
-
o zaman savas napıyoruz meşhur metris türküsünü gruba armağan ediyoruz :)) ve metris türküsü eşliğinde bi buluşma yapıyoruz hatta onünde bi yerlerde durup başlıyoruz "Şu metrisin önü bir uzun alan. Bir tek hondayı sevdim gerisi yalan." diye
-
Evet beyler katılımları bekliyoruz. Size bide teşvik primi vereyim. :)
Aracını test edip yürümek isteyen olursa, şehir trafiğinden uzak 5 şeritli 4 km uzunluğunda bi yol var. Stoc aracımla izleyici olarak yardımcı olabilirim.
-
@ferit4834, roll için yolda hazır bak :) sunroofdan kamera ile her türlü videonuzu da çekeriz :)
rakip olarak yüklü si hb var :)
-
Serkan mahmutbey yolunu bilirsin. İstoç kapısından geçince kamera orada normal bi foto çekiyor çıkışa kadar kamera yok, bide çıkışta kamera var oradada çekiyor aradaki mesafeye göre dakika tahmini yaparak EDS yi aktif ediyor. Benim düşüncem kamerayı geçip 50 mt ileride durur roll başlatırız çıkışa 50 mt kala araçları durdurup 5 dk bekler süreyi doldururuz. Süre dolduğu taktirde ceza yazmıyor tecrübe ile bi çok kez sabitlenmştir. Ve malum çok fazla kullanılan bi yol olmadığı için ne zaman kullansam boş oluyor aklıma orası geldi, sen ne dersin. ?
Arnavutköy yolundada hiç kamera yok ışıklardan diğer ışıklara kadar da yürütülebilir.
-
Sakin olalım, bizim buluşma konusu illegal racing konusuna dönerse kilitlenir konu filan kalmaz buluşma yalan olur söyleyim :)
Bi toplanalım mangalımızı yakalım alternatif çok biliyosun ;)
-
Roll ?? ben görmemiş sizde yazmamış olun
Takipteyim ;)
-
Roll ?? ben görmemiş sizde yazmamış olun
Takipteyim ;)
karting de roll demek istedik :D dimi savaş :) pisti uzun geniş ferah bi karting var tam tarif ettiği yerde :)
-
Baskın basanındır diye bi laf vardır boşuna dememişler ;)
Ansızın bitebilirim yanınızda :) :)
-
Baskın basanındır diye bi laf vardır boşuna dememişler ;)
Ansızın bitebilirim yanınızda :) :)
roll yapacağımızı duyunca hemen geldin dimi :)
sende eski caddecilerdensin bilmeyen varmı :)
-
eski ?? yaşlımıyım ben kurt kocadı ahhh ahhh :) :) :)
-
estağfurullah :) artık bu tür faaliyetlere katılmadığın için, o anlamda eski yani
konuştukça batıyomuyum yoksa :)
-
Aranızda tabi ki yaptığınız rolle karışacak değiliz yönetim olarak ama buluşma sitede yayınlanacak ve stickerlarınızla bu işi yapacağınız için sizden ricam yapmamanız adına
-
İşin şakası bir yana, bize yakışır, sitemize yakışır şekilde efendiliğimizi bozmadan buluşup, güzel bir organizasyon yapacağız inş.
Gerek şahsımız adına gerekse sitenin adına leke getirecek eylem ve illegal faaliyetlerden uzak duracağız söz :)
-
>=ok
Bu arada yaşlılık tecrübe getirir ölmedim daha çok şükür
caddede denk gelelim arkadaşlar bir gün :D :D :D :D
(http://k1306.hizliresim.com/1b/w/pnsh9.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
eyvah eyvah, bir admin bunu derse üyeler ne yapmaz :D
avrupa yakasına da bekleriz Deniz hanım :)
-
Hep siz mi şaka yapıcaksınız ;)
Dikkatli sağ salim efendi uslu bi buluşma yapalım arkadaşlar
-
Yok adminim trafiği tehlikeye sokacak hareket yaparsak apaçilerden ne farkımız kalır. Dediğim yolu bi görsen in-cin top oynuyor aracını denemek isteyen arkadaş olursa diye hatırlatma yapayım dedim.
-
Kanınız tabiki kaynıyor biliyorum ama genede soğukkanlı olup sağ salim bir buluşma yapalım öncelik sizsiniz sonrasında da sitemizi kötü tanıtmayalım tek istediğim bu benim gözüm üstünüzdeymiş gibi davranın ;)
-
Şu anda nerde buluşuyoruz
-
Şu anda nerde buluşuyoruz
Katılımcı sayısı epey düştü, herkes de farklı rotalardan gelecek gibi..
Liste artmazsa direk mekanda buluşulur gibi gözüküyor
http://www.kucukoglu.net/iletisim
1-Savas
2-BugraH4N
4-srkns
5-
-
1-Savas
2-BugraH4N
4-srkns
5-kty94kty
-
Pazar günü buluşuluyor değilmi ?
-
Evet pazar günü olucak buluşma, hava muhalefeti nedeni ile mekan değişti üstü kapalı çardaklı kendin pişir -kendinye modelindeki bi mekana geçildi.
Karşıdan gelicek arkadaşlar içinde yol kısaldı. Yeterli sayıyı bulabilirsek yemekten önce bide halı saha maçı yapalım diyoruz. Hemen mekanın yanında üstü kapalı halı saha mevcut.
-
Buluşma saati 10:00 olarak kalsın mı 11:00'e çekelim mi ne dersiniz?
-
Malum piknik organizasyonu iptal edildiği için saat biraz daha ileriye alınabilir. Yemek öncesi bi fikri olan varmı, halı saha bana uymaz diyen olursa paintball veya bovling te bakabilirim gidilebilecek yerlere.
-
futbol için sayımız az gibi, hava yüzünden liste de yarı yarıya düştü.. ertelensin de istemiyorum ama bir yandan ramazan da yaklaşıyor acaba önümüzdeki hafta yine gürpınar-piknik için bir oylama mı yapsak? belki yine aynı sayıyı yakalarız :)
ya da azda olsa çokta olsa bu hafta olsun derseniz illa ki yemek öncesi-sonrası bir faaliyet buluruz
-
Bence ertelenme fikrini cikar 3 kiside olsak 5 kiside olsak yapalim nolursa olsun bulusma mundar olmz hic yoksa yemek yemis oluruz etkinlik olarakda paintball iyi gibi duruyor ama bu konular yemek yerken konusulur artik sonra sinda paintball olur futbol olur roll :) (pardon ho-kart diyecektim) olur bakariz cogunluga gore olmadi guzel sohbet ortamina devam
-
Bu hafta olursa çok iyi olur ben haftaya olursa gelemem, etkinlik olarak paintball olursa ayrıca sevinirim. Birde tam olarak buluşma yerleri nereler ?
-
Arkadaşlar buluşmayı bu pazar günü yapıyoruz, bu kadar konuştuk bir adı olsun artık.
Savaş arkadaşımızın önerisi olan mekanda toplanıyoruz, internet sitesinde krokisi de mevcut,
Yol tarifi için bizi de arayabilirsiniz tekrar. 11:00 de mekanda olacağız.. sohbet, yemek ardından da paintball yapmayı düşünüyoruz.
Avrupa yakasında kimler var göreceğiz :)
http://www.kucukoglu.net/iletisim
-
@kty94kty karşıdan gelen arkadaşlardan şu anlık ses çıkmadı eğer tek sen gelirsen hangi güzergahtan geleceğini bana söyle en uygun yerden seni alırız. Yolda çok basit yolda karşılaşamasak bile tel ile etkinlik yeri önüne kadar getirebilirim seni.
0543 933 85 29 Adem.
-
Araç var bende teşekkür ederim benim düşüncem yolu bilen biriyle buluşup beraber gitmek
-
Ben karşıda saraçoğlu, ümraniye devlet hast. ve sarıgazi harici yolları pek bilmem. Seninde aynı şekilde bu tarafı bilmediğini varsayarak yolda konvoyu oluştururuz olmazsa edirnekapı tarafından alırım diye söylemiştim. :)
-
Beni kim alacak ya :( Arkadaş kaç tane araba var hiç biri denk gelmedi bu sefer :( Benim araçda serviste :(
Aman be yaa otobüse binmekten nefret ediyorum :(
-
Araç var bende teşekkür ederim benim düşüncem yolu bilen biriyle buluşup beraber gitmek
o güzergahdan gelen başka kimler var ses yok ama;
k.çekmeceden > sefaköy > şirinevler > merter > cevizlibağ > topkapı istikametine kadar e-5 i bırakmadan gelirsen edirnekapı tabelasından içeri girdiğin gibi şehitlik tarafına getirir yol seni orada illa ki buluruz birbirimizi
-
Beni kim alacak ya :( Arkadaş kaç tane araba var hiç biri denk gelmedi bu sefer :( Benim araçda serviste :(
Aman be yaa otobüse binmekten nefret ediyorum :(
yarın arıyorum seni Bayram, bi ayarlama yapıcaz ;)
-
Yalnız beyler Sanırım bizim buluşmaya şüphe düşüren DMİ fikir değiştirmeye başladı. Serkan senin verdiğin foto da c.tesi yağışlı görünüyordu şimdi hava yarın yağışsız. Pazar günü ise gök gürültülü diyordu şimdi normal sağnak yağış a dönmüş, sizce yarın tekrar fikir değiştirirlermi ? :)
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=istanbul
-
burada yağmur yeni durdu :) o tarafta hava ne alemde bilemiyoruz tabi
hiç bozmayalım biz iyisi B planından devam derim ;) istanbulun havasına güven olmaz :)
-
beni niye sildiniz arkadas mevzu hondacı arkadaslarımsa ben fizan da olsam gelirim :) yapıstır beni de :)
1-Savas
2-BugraH4N
4-srkns
5-kty94kty
6-ferit4834 (Bostancıdan) Anadolu yakasından gelecek olanlar bana ulaşırsa sevinirim. bu arada buluşmada konvoy olmalı ki bir anlamı olsun.
Burak : 0542 843 20 78
-
Ferit kimseyi kasti silme gibi bi durum yok, hava muhalefeti nedeni ve mekanın değişmesi ile gelemeyeceğini belirten arkadaşlar oldu o yüzden listeyi tekrar temize çekelim yeniden gelmek isteyenler yazsın dedik. Umarım kimse bu konuda alınganlık yapmaz. (Senin yapmadığını biliyoruz. :) )
Buluşma noktası olarak edirnekapı-şehitlik tramvay istasyonu (arnavutköy istikameti )olarak belirledik. Çevrede en bilindik yer orası var. Tahminim bu gün listeye bakıp isim yazdırmasada gelenler olucaktır. :)
Paintball yapma ihtimalimizi düşünerek bi yer buldum kişi başı ücret : 20 TL 100 adet mermi veriyorlar, extra mermi isteyen olursa 50 adet mermi 5 tl, en az 10 kişilik bi grup olması gerekiyormuş 5 erlik takımlar halinde. Paintball mekan açılış saati : 10,00
internet adresi : http://sadecepaintball.com/paintball-camlik-arena/
Buluşma saatini tam belirlemedik saat 10 mu olsun 11 mi önerilerinizi bekliyoruz.
-
http://www.paintball.com.tr/component/content/article/36-paintball-tuerkiye/61-gunesli-paintball-arena.html
Burayıda buldum, süre sınırı yokmuş ve daha profesyonel bi ortam var gibi geldi. Normalde giriş ücreti 25 tl, internet üzerinden alınan biletlerde 20 tl + 25 top hediye veriyorlar.
-
Ben hiç oynamadım :) Neyse bi deneriz :P
-
Bayram counter strikenin yi dusun sonra ordaki terorist karakterinin sen oldugunu varsay :)
-
Bayram counter strikenin yi dusun sonra ordaki terorist karakterinin sen oldugunu varsay :)
Buğra bu söylediğin paintte kin besleyip vurulma sebebi bilgin olsun :D
-
Ben niye terör oluyorum. Polis olup rehine kurtarır paraya para demem :P
Elime silah almadım nişan almayı bile bilmiyorum. Neyse 15 dk antrenman yaparım. Siz dizilirsiniz :P
-
bu arada gokhannj060 da vardı o da anadolu yakasından gelecekti. ama numarası falan yok bende. biri ulaşabilir mi
-
gokhannj060 eskişehir e gitmek durumundayım gelemeyeceğim demişti. Listeyi temize çekmemizin sebebi birazda bu, gelemeyecek durumda ki arkadaşları belirlemek.
-
anladım onu bilmiyordum. ben foruma henuz uye olmayan ancak honda aracı olan arkadaslarımı da davet ettim. foruma da uye yapıcam onları. gelmelerinin bir sakıncası varsa iptal edebilirim
-
anladım onu bilmiyordum. ben foruma henuz uye olmayan ancak honda aracı olan arkadaslarımı da davet ettim. foruma da uye yapıcam onları. gelmelerinin bir sakıncası varsa iptal edebilirim
Sakıncası yok. Hatta memnun oluruz. Maksat yeni insanlarla tanışmak ,kaynaşmak.
Bu arada benim Hondam bile yok :)
-
http://www.paintball.com.tr/component/content/article/36-paintball-tuerkiye/61-gunesli-paintball-arena.html
Burayıda buldum, süre sınırı yokmuş ve daha profesyonel bi ortam var gibi geldi. Normalde giriş ücreti 25 tl, internet üzerinden alınan biletlerde 20 tl + 25 top hediye veriyorlar.
Banada burası daha mantıklı geldi ama yine ben her türlü uyarım siz bilirsiniz. Birde K. Çekmece tarafından gelen varmı ona göre buluşuruz ille çekmece olmak zorunda değil sefaköy yenibosnada olur ayrıca konvoy halinde gitsek daha güzel olmazmı ?
-
Banada burası daha mantıklı geldi ama yine ben her türlü uyarım siz bilirsiniz. Birde K. Çekmece tarafından gelen varmı ona göre buluşuruz ille çekmece olmak zorunda değil sefaköy yenibosnada olur ayrıca konvoy halinde gitsek daha güzel olmazmı ?
Herkezin farklı noktalardan geleceğini düşünürsek ve aracı olmayan arkadaşlardan gelmek isteyen olursa metrobüs-tramvay-minibüs hatları hepsi oradan geçiyor diye gidilecek yere en yakın ve en merkezi nokta orası diye Edirnekapı şehitlik önünü seçtik. Karşıdan gelen arkadaşlar oradan geçicek ve buğra yolları bilmediğini söylemişti aksaraydan ben onu alır öyle geçerim. Buluştuktan sonra yaklaşık 10-15 km düz yolda konvoy halinde gideceğiz. Başka bi fikriniz varsa onlarıda değerlendirebiliriz.
Bayramında dediği gibi amaç hoş sohbet muhabbet her türlü fikire açığız.
buluşma saati konusundaki önerileriniz ?
-
Bence 10 iyi ayrıca paintball konusunda ne düşünüyorsunuz
-
Bence 10 iyi ayrıca paintball konusunda ne düşünüyorsunuz
Şimdi serkanla telefonda konuştum %99 paintball yapıyoruz. Forumda üyeliği olmayıp veya konuya yazmayıp müsaitlik durumuna göre gelme ihtimali olan arkadaşlar varmış. Ben +3 olarak gelebilirim serkanda +1 geliyor. Ferit te yanımda gelicek arkadaşlar var demiş. Kadroyu rahat kurarız. Hatta fazla kişi olursa güneşlideki yerde 10+10 takım kurulabiliyor yazılmış sitesinde büyük mekan lazım olursa hiç olmadı oraya geçeriz.
Kadro deyince içim depreşti forma kramponuda koysammı bagaja :D
-
yarın 2 civic si olarak geliyoruz. konvoy sart arkadaslar sag serit bizimdir :) forever honda. ama tehlikesiz konvoy olmalı yavas ve sakin maksat goruntu
-
+10 kisi rahat oluyoruz, her turlu konvoyumuzu da yapar resim video cekeriz ;)
Karsidan da gelenler icin saati 11:00 diye planladik, pazar sabahi kimseye eziyet olmasin eglencemiz.
Honda araci olsun olmasin herkese kapimiz aciktir
-
Biladerim Bahçeşehirde neredesin. Ben Kıraçta oturuyorum. Beni alabiliyorsan geleyim oralara bir yerlere .
Özelden numara verirsen arayayım seni
-
yolda hondacı gorursem onları da kapar getiririm :)
-
serkan su yapacagın kıyagı unuttum sanma bekliyorum. yarın gorucez bakalım nasıl bir kıyakmıs :)
-
Biladerim Bahçeşehirde neredesin. Ben Kıraçta oturuyorum. Beni alabiliyorsan geleyim oralara bir yerlere .
Bahçeşehir'e yakında taşınıcam bida değiştirme olmasın diye bahçeşehir yazdım, şu an için k.çekmecedeyim ama buraya gelebilirsen alırım tabii. Kusura bakma o yüzden
-
Bahçeşehir'e yakında taşınıcam bida değiştirme olmasın diye bahçeşehir yazdım, şu an için k.çekmecedeyim ama buraya gelebilirsen alırım tabii. Kusura bakma o yüzden
Sorun olmaz alırım dersen kucukçekmeceye gecerim. Serkan abi alacak ona biraz ters kalıyorum. Küçükçekmece duraga yada sefaköye falan geçebilirim. Olmaz dersen Serkan abiyle buluşup onunla geleceğim.
Birde Önceki mesajda biladerim yazmışım. Yaşınıda bilmiyorum ama umarım yanlış birşey dememeşimdir. Büyüksenizde kusuruma bakmayın :(
-
Estağfurullah bende 19 yaşındayım :) özelden numaranızı yazın ben sizi yarın ararım alırım sizi ama metrobüsle gelcekseniz cennet mah. Durağında inin
-
Eğer Bu Hafta Alırsam Ankarada Katılabilirim :)
-
buluşma günü bugün yanlız
-
yeni buluşma düzenlenmeli
-
Hakikaten yok mu yeni bi buluşma... Düzenleme olursa seve seve gelmeyi isterim yeni bi hondacı olarak