TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: onur34 - Mayıs 18, 2013, 08:13:52 ÖS
-
evet arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim. 15 Haziran 2013 tarihinde başlıcak olan avrupa drift şampiyonasına gidicek olan arkadaşlar olursa birlikte gidebilirz. Avrupa standartlarında bir organizasyon olacağına inanıyorum ben. Drift seven herkesin katılmasını tavsiye ederim. katılım üçretliymiş, biletix üzerinden temin edebilirsiniz linkini paylaşıyorum
http://www.biletix.com/etkinlik/PXXG1/TURKIYE/tr
Saygılar....
(Alıntıdır)
King of Europe Drift Grand Prix İstanbul Ayağı!
16 Haziran 2013’ de ülkemizde ilk defa düzenlenecek Avrupa Drift Şampiyonasının bir ayağı olan bu katılım İstanbul Tuzla Autodrom Pisti'nde düzenlenecektir. Dünya Drift Derneği ‘World Drift Association’a da puan veren bu katılıma yabancı katılımcılar yoğun ilgi göstermektedir.
Dünya standartlarında bir organizasyon olması, Avrupa’da da katılıman profesyonel pilotların katılıyor olması ve ülkemizde Drift sporuna olan ilgi ve merak nedeniyle, çok sayıda izleyici beklenmektedir.
Motors TV'de ve Eurosport'da ve Drift TV Programları'nda yayınlanan King of Europe'a, ulusal basının da ilgisi yüksek olacaktır. katılımma sırasında çekilecek video ve fotoğrafların internette çok yüksek izlenme sayılarına ulaşacağı kesindir.
Bilet numaranız ile çeşitli hediyeler kazanabilir, dünya standartlarında profesyonel bir Drift katılımı izleyebilir, organizasyon sırasındaki diğer show ve gösteriler ile eğlenebilir ve ailenizle harika bir pazar günü geçirebilirsiniz.
12 yaş ve altı genç kardeşlerimize ücretsiz olacak bu organizasyona bütün motorsporları meraklılarını bekliyoruz.
-
Bilet fiyatları biraz daha düşük olsa da katılım artsa diye düşünen kimse olmuyor.Öğrenci milleti her zaman autoshow ve bunun gibi benzeri organizasyonlara hevesli ama öğrencilik işte :)
-
bence bilet fıyatları normal aslında ne pahalı ne ucuz :)
-
Avrupa şampiyonası olduğu için eğer yurt dışından da buraya pilotlar gelecekse fiyat bence de uygun.