TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: driftci57 - Nisan 24, 2013, 08:34:39 ÖÖ
-
gülmelimiyim bilmiyorum ama arkadas cok ıddaa lı sızce nolur bıse deyın bana ona gore cıkcam asfalta :) benim arabada 7cmlik chrom boru ucuna hks mantar hava filtresi var ne olur sizce ?
-
boranın hiç şansı yok.
-
çok iddalı ve ayrıca onun aracı tüplü bende tüpde yok filtrenin bi kazancı varmıdır sizce ?
-
sizin arcınız 110 bg ve hafif bora ise 103 bg ve daha ağır denemeyin hiç yakacağınız benzine yazık..
-
öyle diyosanız öylede her seferinde gelemiyosun işte gel kapışalım falan diyo Ne yapsam bilemedim
-
uygun bir yerde, 5 e atmadan geç, sustur, sonra hiç yorum yapma
-
vteciye bu yakışr dıyosun tamam yaparız
-
bora nın 2.3 v5 yada 1.8t olma durumu varsa ezılırsın hemde fena sekılde
-
1.8t yi bilmem ama 2.3 v5 in teknik verileri o motora yakismiyor
-
yav yok normal bu 1.6 sı
-
ben 1.6 bora kadar ağır bi araba görmedim uzun yoldada kullandım yerinden kalkmıyor zaten ara kasa bi araç kasası çok ağır götürmüyor aracı bide lpg li hiç şansı yok kalkamıyor o araba :D
-
ya napsam sımdı
-
bi dene 2. viteste bi uzaaaaa şöylee 3 yap deviri 5000 e getirir bakarsın dikiz aynana görünüyorsa devam yoksa yak dörtlünü çek sağa :D
-
aynen 4 gerek yok bence
-
eğer borada 4 turbo falan yoksa anahtarına kapışalım yada yenersem benim depoyu sen dolduracaksın de, tabi boş depoyla gitmeyi ihmal etmeden!
-
boş depoyla dahamı iyi gidiyo arabalar
-
:) daha hızlı gider tabi ağırlık az olduğundan, ama ben o yüzden demedim, deponu doldurtacaksın ya daha çok benzin aldır diye dedim.
-
Ben gecen sene golf fsı olan cok iddallı bir arkadaşla kapışmıştım depo doldurmasına. Sonuç gectim ama depoyu doldurtmadım yazık acıdım:) Benim depoda eşşek ölüsü gibi 42 litre lpg alıyor:) Bir öğlen yemeği ısmarla fit olalım dedim gectim. Ama o masumluğunu ezilmişliğini görmek yeterde artar.
-
http://www.youtube.com/watch?v=sapge3Cg5ws
sadece videoyu dikiz aynasından cekebilmiş :)
-
4e atmadım ya ınanır mısınız ?
-
eeee söyledikkk sanaa :D
-
1.vitesde yanımdaydı 2de arkamda 3 de goremedım ılerde gıttım bekledım
-
http://m.youtube.com/#/watch?v=wuSKA7hbdTo&feature=related youtube dan bu videoyu buldum. Yorumlarınızı bekliyorum. BMW 5 serisi ve sonradan gelen vectra ile alakalı yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar.
-
vtec2 ye hakarettir borayla,golf4 le kapıştırmak..... :D :D
-
bora nın 2.3 v5 yada 1.8t olma durumu varsa ezılırsın hemde fena sekılde
evet bizde 2001 v5 4 motion vardı bora gerçekten bayağı zor işin ozaman
-
vectra 2.0 mi
-
Vectra 2.0 mı bilmiyorum ama rahat geçiyor görünüyor
-
banko 2.0