TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => City - Jazz => Konuyu başlatan: kty94kty - Nisan 06, 2013, 10:37:15 ÖS
-
İyi günler, Jazz'ıma göre tasarlanmış, Simota Air İntake Kit aldım, taktım fakat arıza ışığı yaktı sonra araba konusunda titiz olduğum için çıkarttım orijinal filtreyi taktım. Arıza ışığı niye yandı ve yanık kalsa bir sorun olurmu ?
-
Hava sensörünü taktınız mı
-
Sanayide bir yerde taktırdım, bilmiyorum takıldığını takılmadığını. Ayrıca o hangi parça onuda bilmiyorum.
-
Keşke hemen sökmeseydiniz kutup başını çıkarıcaktınız 5-10 sn tekrar takıcaktınız arıza ışığı sönücekti , boşda kalan bir parça olmadı dimi ?
-
Aslında kaldı, şöyle anlatayım, hortum kalınlığında bir giriş birde elektrik şirketi vardı bunlar boşta kaldı.
-
Elektrik soketi mi diyecektiniz ? O hava sensörü işte kit'e bağlamanız lazım. Diğer hortum kalınlığı dediğiniz yeri de kite bağlayabilirsiniz boşta kalsa da olur ama elektrik soketini kite mutlaka bağlayın
-
gri renkli resimde işaretlediğim sensörü nereye taktınız veya takıldı mı?
(http://f1304.hizliresim.com/18/7/lvcxt.jpg)
-
Aslında kaldı, şöyle anlatayım, hortum kalınlığında bir giriş birde elektrik şirketi vardı bunlar boşta kaldı.
Hortumu takmasanda olur o elektrik soketini takman lazım
-
Ama elektrik soketini takacak yer yok filtrede, sorun orda. Birde resimde gösterdiğiniz parça sensörse benim hortuma benzeyen parça dediğim oydu. Onuda takacak yer yok filtrede
-
ayrıca bir delik açarak monte edebilirsiniz, ben de öyle yaptım
-
Orjinal ve araca uygunsa o sensör yuvasının olması gerekli değil mi acaba ?