TeamHondaTurkey.Com
HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: alpdemir - Mart 06, 2013, 03:13:11 ÖS
-
yeni aldığım araçta servisten teslim edilirken takılan park sensörü mevcut. Tabi ben taktırmadım benden önceki sahibi taktırmış. Sensörler çalışıyor aynanın üstündeki ekrandan bip bip sesleride geliyor monitörde okunmayan ışıklar var ve sağ sol seviye ışıklarıda göstermiyor.
Sorun şu yenisini çok rahat taktırabilirim ama sensörler serviste takıldığından ( ön ve arka) gayet şık ve aynı renkte.
Ben bu sensörleri kullanmaya devam ederek başka bir markanın gelişmiş bir mönitörünü takabilirmiyim.
Yada ankarada benim elektrikçim anahtarcım alarmcım kesin halaleder diyen varmı?
Şimdiden teşekkürler.
-
takılabilmesi lazım ama siz gene de park sensörü yapan bir sesçiye falan sorun ya da elektrikçiye
-
arkadaşım genelde sensör fişleri aynıdır gecen bizde arkadaşın ekranı değiştirdik başka bir markanın ekranı ile sensörleri sökmeden..ancak bazı modellerde iki adet fiş oluyor biri ekrana yakın diğeri ise sensöre yakın onları incelemeniz lazım..
-
benimde yapmak istediğim aynen o
eskisinin yerine kaliteli bir mönitör takmak
ama eski ekranın giriş yeri direk bağlanmış soket falan gözükmüyor
üzerindeki markada smarteye diye bir marka
benim için sorun değilde çocuklar için ehemmiyetli bir parça
dedğim gibi sensörleri söktürmek istemiyorum ama
-
bagaj kapağını açıp sol taraftaki döşemeyi sökün, onun altında siyah bir kutu vardır, oradadır sensörün beyni ekran da beyine bağlıdır muhtemelen
-
en kısa zamanda bakacağım dediğiniz yere
beyini bulduktan sonra çıkışına hangi mönitörü taksak çalışır mı diyorsunuz
bu arada arkada 4 önde iki sensör var
sesde mönitörden geliyor galiba
-
her monitör çalışmayabilir, denemeniz lazım, bir de önde de sensör varsa zaten yeni kit alıp sadece sensörleri kullanmamanız daha kolay olacaktır muhtemelen, tek ekranı bulunmaz da onun
-
Teşekkürler hafta sonu görev olmazsa bir kaç yere baktırayım. Kit alıp sadece sensörleri kullanmamaya çalışacağım . Kablolama yeterli gelirse tabi. Konu kapanmıştır.
-
bu navigasyonlar niye bu kadar pahalı. taktıracağımız park kamerası 200 tl onun için gerekli olan navigasyon 2000. bu nasıl iştir?