TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: denizcan - Şubat 27, 2013, 11:13:32 ÖÖ

Başlık: fd6 tekleme sorunu varmıdır ?
Gönderen: denizcan - Şubat 27, 2013, 11:13:32 ÖÖ
arkadaşlar 2010 model civic aracım var.29 bin km.de 30 binde bakıma gircek fakat dün seyir halindeyken 2.viteste gaza dokunurken arac sirkeleme yaptı.gaz pedalları diğer araçlardan garip tasarlanmış.acaba benmi araca alışamadım yoksa aractamı sıkıntı var çözemedim.bakıma girsede değişecek parçalar yağ,yağ filtresi ve hava fltresi bunlar sirkeleme yapması için bir neden olablirmi cevaplarınızı bekliyorum.
Başlık: Ynt: fd6 tekleme sorunu varmıdır ?
Gönderen: bbhnda - Şubat 27, 2013, 06:32:55 ÖS
silkeleme derken nasıl bir silkeleme .. böyle rahatsız edici boyutlarda yani seni koltuktan oynatır silkelememi yoksa hafif bir devir gidip gelemsimi ??
Gönderen: denizcan - Şubat 27, 2013, 08:58:14 ÖS
yok böyle hafif devir giidip gelmesi gibi.çok sarsıntılı değildi.dün ilk defa oldu bugün aracı baya kullandım hiç yapmadı.anlam veremedim.
Gönderen: bbhnda - Şubat 27, 2013, 09:29:48 ÖS
yok böyle hafif devir giidip gelmesi gibi.çok sarsıntılı değildi.dün ilk defa oldu bugün aracı baya kullandım hiç yapmadı.anlam veremedim.

sıkıntı yok olur o aracın keyfini almaya bak ...
Gönderen: bbhnda - Şubat 27, 2013, 09:30:18 ÖS
sen gaza yüklendiğinde oluyo dimi performans istediğinde ???
Gönderen: denizcan - Şubat 28, 2013, 10:13:32 ÖÖ
evet aynen öle gaz tepkisi elektronik olduğu için gec tepki veriyor acaba buda benim tekleme gibi hissetmeme neden olmuşmudur ?
Gönderen: 2008 elegance - Şubat 28, 2013, 04:25:02 ÖS
düşük hızda giderken arada bir yapıyor.
Gönderen: By_emre - Şubat 28, 2013, 04:27:26 ÖS
Lpg var mı ?
Gaz pedalı elektronik olduğu için bas çek yaptığında geç algılama yüzünden ileri geri sirkeleme olur daha önceki aracımda elektornikde hızlıca bas çek yapıyordum zıplıyordu ileri geri normal viteste giderken hızlanırken tekliyorsa bujilerden yapabilir
Gönderen: denizcan - Şubat 28, 2013, 05:01:56 ÖS
yok normal viteste giderken gaza basınca tekleme falan olmuyor.sadece birkere oldu onuda gazın tepkisine bağlamak normaldir diyorsunuz yani.