TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: renegade_06 - Şubat 26, 2013, 06:42:48 ÖS
-
Herkese hayırlı forumlar.. 2002 civic vtec es otomatik vites aracım var. Aracımı değiştirmek istiyorum nasip olursa
35-40 bin Tl arası bir bütçe oluşacak gibi duruyor bir aksilik çıkmazsa Bu rakamlara Tavsiye edebileceğiniz
Araçlar Hangileridir.. ???
Not# Kesinlikle MANUEL İstiyorum >=ok
-
tek cevap fd6 baskası düşünülemez tabi macera aramıyorsan ;D
-
tek cevap fd6 baskası düşünülemez tabi macera aramıyorsan ;D
Bu aracı ilk aldığımda aklımda beyaz elegance da kalmıştı bronz jantlar filan:) yinede mantıklı Fikirlere açığım Marka fanatiği birisi değilim.)
-
sonuçta ikinci el alıcaksın o yuzden sorunsuz markalara bakıcaksın oda toyota ve hondadır :)
-
1.5 dci dacia duster alırdım ben sıfır hemde
-
sonuçta ikinci el alıcaksın o yuzden sorunsuz markalara bakıcaksın oda toyota ve hondadır :)
toyota'da aklımda sanki birazcık bizim civiclerden konforlu gibi yanlşm yoksa:)
-
biraz daha yuksek ve kaba ;D
-
biraz daha yuksek ve kaba ;D
:)))
-
1.5 dci dacia duster alırdım ben sıfır hemde
İŞ Yerinin önünde görmüştüm bi kaç kez pek hoşuma gitmemşti acıkcası zevk meselesi tabiki inşallah alırsın sende:)
-
Makyajlı kasa 2006 - 2007 Accord 2.0 Executive alınabilir .
-
üzerine 5/10 bin tl daha ayarlayıp arabanın babasını yani 2009 yılında makyajlanan accorddan başkasını düşünmezdim...