TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: NAZ - Şubat 13, 2007, 07:13:51 ÖS
-
Evet Arkadaşlar Sevgililer Günü Geldi....
Sevgilisi Olanlar!!! Olmayanlar!!! İçinizden Ne Geçiyorsa Buyrun Bakalım !!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
-
aman geçsede kurtulssak sıkıldım artık
-
OOOOOOOO olmazki ama dur hele daha yeni başladık sukoyuvermeyin .. senin var!!!!! olmayanlar napsınnnnnnnnnnnn :olamaz
-
aman dünyanın masrafına maal oldu (sponsorlarım saolsun)
-
eeeee aşıklar olmazsa nasıl dönecek bu çark dimi ama ;) sen almışsın yine daha almayanlar mevcut çevremde.... eli ayakları birbirine dolanmış haldeler allahım süper yaaaaa :lol:
-
aldıklarımı saysam dudagın uçuklar bakalım beyenecekmi şimdi onu merak ediyorum
-
he aldın bide beğenmesimi kaldı aşın arkadaşşım ya bunları almışsın işte daha neeeeeeee ?????
-
biraz fazla gösteriş olucakta ondan diyorum
-
sormicam işte ne aldığınııııııııı [-(
-
ben söylicem ama degilse kafayı yicem bir bayan olarak görüşlerini alayım yol yakınken dönerim bu sayede
73 tane kırmızı gül aldım dayresinden aparman kapısına kadar yol yapıcam apartmanın gülyapraklarından kalp yapıcam içinde elimde beyaz papatyalarla ben durucam 1. hediye bu 2. hediye ne olur neolmazdiye aldıgım hediye gerçi görünce dayanamayıpda aldıgım hediye gümüş göze çok hoş gelen bir kolye
3. hediye ise onu hava karardında evine bırakmayı düşünüyorm ve iki adet şampanya aldım bunlada apartmanın önünde kalp biçiminde döküm yakmayı planlıyorum gün arasında ufak tefek süprizlerde var ama onları anlatmaya gerekyok
-
ne diim ki ben şimdi sana allah aşkına YORUM YOKK ](*,)
-
hoşuna gider demi yoksa duvara toslamıyalım
-
ya herkesin zevkleri renkleri farklıdır benim hoşuma gitmeyen şeyler onun hoşuna gider aynı şekildede benim ne desem boş ama sence hangi bayan bunlara hayır der (istisnalar dışında tabi)?....
-
teşekür ederim içim rahatladı
-
kim olsa aynı şeyi söylerdi bea şimdiden bol şans :P
-
saol
-
ben söylicem ama degilse kafayı yicem bir bayan olarak görüşlerini alayım yol yakınken dönerim bu sayede
73 tane kırmızı gül aldım dayresinden aparman kapısına kadar yol yapıcam apartmanın gülyapraklarından kalp yapıcam içinde elimde beyaz papatyalarla ben durucam 1. hediye bu 2. hediye ne olur neolmazdiye aldıgım hediye gerçi görünce dayanamayıpda aldıgım hediye gümüş göze çok hoş gelen bir kolye
3. hediye ise onu hava karardında evine bırakmayı düşünüyorm ve iki adet şampanya aldım bunlada apartmanın önünde kalp biçiminde döküm yakmayı planlıyorum gün arasında ufak tefek süprizlerde var ama onları anlatmaya gerekyok
valla gayet başarılı....
-
teşekür ederim abicim heyecandan gözüme uyku girmiyor ah bir sabah olsa :-[
-
teşekür ederim abicim heyecandan gözüme uyku girmiyor ah bir sabah olsa :-[
ne güzel valla helal olsunnnn hoşuma gitti..fena aşıksın sen yaa
-
bende öyle sanıyordum ama ben hiç aşkımdan şiir yazamadım açaba gerçekten aşık degilmiyim sadece sevgimi bendeki ???
-
valla ben şiir değilde müzik yapıyorum gitar falan işte bugünde ona yazdığım şarkıyı söyleyip hediyemi vericemmmm,aslında şiir veya şarkı yazmak önemli değil bir bakışın yeter...anlamışsındır herhalde...
-
teşekür ederim ;D bu arada şarkını bizimlede paylaşacan demi
-
ilk önce hatuna sonra notere sonra size
-
tamamdır abi acelemizyok bekleriz
-
HERKESİN 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNÜ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUMM . \:D/
-
tşkler seninde kutlu olsun. ayrıca sevgiliminde selamı var sana diitt diiittt :)
-
tşkler seninde kutlu olsun. ayrıca sevgiliminde selamı var sana diitt diiittt :)
A.S. YASSİ :) İYİYE YORALIM ;)
-
iyiye yor tabikiii.. çünkü benim bugunkü sevgilim arabam ;D ;D ;D tüm günümü ona ayırıcam... :)
-
iyiye yor tabikiii.. çünkü benim bugunkü sevgilim arabam ;D ;D ;D tüm günümü ona ayırıcam... :)
HADİ YA BENDE HARBİ HARBİ GERÇEK ZANNETTİM ne alak diyordum ama ortaya çıktı :) neyse benden tarafta selam söyle inşallah benimde olacak bir gün (inşallahhhhhhh) ;D
-
:dissiz :dissiz :dissiz hadi yaa...
ben söledim selamını tşk etti... :)
-
:dissiz :dissiz :dissiz hadi yaa...
ben söledim selamını tşk etti... :)
SAOLSUN ;D
-
:dissiz :dissiz :dissiz
-
Bugün Sevgilileriniz olan Hondalarınızada hediyeler almayı unutmadınız umarım...
Küstürmeyin sakın VTec açmazlar valla ;D