TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: oukanns - Ocak 08, 2013, 11:41:09 ÖÖ
-
Arabamda Platinca marka LPG var ve bir takım sıkıntılar var. İzmirde servisi yok. Bende bu arızalarla uğraşmak yerine servisi bol olan Atiker LPG taktırmayı düşünüyorum. Acaba bu değişiklik için yeni bir projeye veya ruhsatta bir değişikliğe ihtiyaç var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?
-
Arabamda Platinca marka LPG var ve bir takım sıkıntılar var. İzmirde servisi yok. Bende bu arızalarla uğraşmak yerine servisi bol olan Atiker LPG taktırmayı düşünüyorum. Acaba bu değişiklik için yeni bir projeye veya ruhsatta bir değişikliğe ihtiyaç var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?
merhaba aracınıdaki sistem değişikliği için ruhsatta herhangi bir değişikliğe yada tescil işlemine gerek yok .yeni sistemi taktırdığınız servis size tadilat projesi düzenleyecek muayene zamanı gelince bu belge ile birlikte sızdırmazlık alıp rutin olan muayene işlemini yaptıracaksınız .
yani ekstra bir işlem sözkonusu olmayacak
selamlar
-
Cevap için teşekürler Sönmez usta. Peki normal bir tüp montaj fiyatı mı alırlar yoksa biraz daha ucuz olurmu. Tek ilave işçilik tankı bagajdan stepneye alınacak. Tabi sökmeside var ama... Birde Atikerde önerebileceğiniz bir kit modeli var mıdır? 98 model 1.6 iES arac bu arada.
-
Cevap için teşekürler Sönmez usta. Peki normal bir tüp montaj fiyatı mı alırlar yoksa biraz daha ucuz olurmu. Tek ilave işçilik tankı bagajdan stepneye alınacak. Tabi sökmeside var ama... Birde Atikerde önerebileceğiniz bir kit modeli var mıdır? 98 model 1.6 iES arac bu arada.
yakıt deposu da değiştirleceğini anlıyorum yazdıklarınızdan bundan dolayı sıfır sistem bedeli alınacaktır.atiker düşünüyorsanız kesinlikle safe fast modelinin dönüşümünü yaptırınız .aeb yazılımlı versiyondur .
servis tercihinizi tecrübeli ve işinin ehli olan servislerden seçiniz . şimdiden hayırlı olsun .
güle güle kullanın :)
-
Sönmez Usta,
Tavsiyelerini dikkate alıcam teşekür ederim cevapların için.