TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Honda Hakkında => Konuyu başlatan: denizcan - Aralık 22, 2012, 09:50:09 ÖS
-
arkadaşlar bu aracı buldum daha 27 binde.sadece arka bagaj kapağı boyalıymış baska bişey yok istediğin servise göster dedi 39 a anlaştık sizce nasıl fiyat.kazık yemekten korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim..
-
bagaj kapağı niye boyalıymış.sağlam bi tramer ekpertiz falan al.
-
hocam tramerden kontrol ettim 1550 tl hasar kaydı çıkıyor.satıcı sadece bagaj kapağı boyalı diyo.bagaj kapağı için bu kadar hasar normalmidir ?
-
fotoğraf varmı elinizde?..yetkılı servisten sorgulatın birde
-
fotoğraf yok ama istediğin servis egidelim sadece bagaj kapağı diyor.baska bişey çıkarsa hersey kendisine ait.ama ben kuşkulandım hondada bu kadar çıkması normalmi acaba ?
-
senın hondanın parcasından ve servıs fıyatlarından haberın yok galıba arkadasım :) sahın degıl cıvıc dedıgın araba...
-
hocam doğrudur da neticede sadece bagaj kapağı boyanmış normalmi diyosunuz yinede.k.bakmayın çok soru soruyorum ama araba knusunda çok pimpiriğim.
-
boyadan fazlası var onun ıcınde degısmıs yada duzelmıs olabılır. yada tampon degısmıstır ve bagaj boyanmıstır o fıyat cıkmıstır.tamponun degısıp degısmedıgı yada boyanıp boyanmadıgı anlasılamadı ıcın sadece bagaj kapagı boyanmıs dıyebılır. tamponun degısmesı onemlı degıl
-
Bagaj kapağı boyansa 200 tl max. yetkili servis fiyati tutar. 2 stop değişse arka cam çatlasa o değişse tampon tamir olsa dediğin fiyata gelir muhtemelen böyledir kayıtlarda. Stop yada cam vs değişmiştir fazla önemli birşey değilse alınabilir tabiki.
-
satıcı kesinlikle bagaj kapağı dışında birsey yok diyo.servis kaskodan para alabilmek için fazla çıkarmıştır normal diyor.kafam çok karıştı.
-
adam arabayı ******ın 2.elinden almış.simdi ben ******a göstersem aracı bana doğru sonuçlar verirlermi ? bir cambazlık olmaz dimi serviste
-
hocam bilgiler geldi şimdi.aracın bagaj kilidi değişmiş, honda amblemleri logosu falan değişmiş.birde arka tampon değişmiş hepsi bu kadar sizce sorun teskil edermi ?
-
bence rakam normaldır servis orjınal parçaları alıp gerısıne dayamıştır işçiliği
-
fiyat iyi de renk kötü !
-
renk siyah kötümü ?