TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: eseslyuur - Aralık 18, 2012, 12:54:45 ÖÖ
-
S.O.S
-
ONLİNE ARKADASLAR ACİL KONUYA LÜTFEN
-
HONDAŞLAR 0554 728 13 09 LÜTFEN ACİL YARDIM
-
Evet
-
arkadaslar mugen rr body kit aldım yanlız boya yı yaptırmak için epey bi düşündüm aracım siyah nerde yaptırsam daha uygun olur daha iyi işçiliği olur die arastırıyorum sizinde gtörüşlerinizi alayım dedim birde arka ek olan tampon eki boyanıyormu
-
Hayirdir insallah ??? ??? ??? ???
-
mugen rr body kit aldım çift egzos orta f1 çakar abs plastik boya ve montaj sorunum var
-
Arkadaşım acil acil deyince dağ başında falan olağanüstü bi durumla karşı karşıya kaldın diye düşündüm.
Acil dediğin şey bodykit boyasının nerede yapılacağımıydı?
-
evet biraz saçma oldu ama gerçekten durum iyice sıktı beni özür dilerim sizlerden telasa kaptırdıgım için :(
-
Bu panik ne arkadas.Allah korusun kaza filan sandim. >%Sakin
-
haklısınız kardeşlerim biraz heyecanlı oldu ama gerçekten telaşlıyım her boyacıya yapılmıyo birde boyacılar montajını yapmayı biliyormu
-
Sabah ola hayirola.yaptiran arkadaslar vardi yardimci olurlar.
-
çok saçma bi konu açtıgımın farkındayım tekrar tekrar özür diliyorum sizden maruz görün :(
-
<nohapy
-
:)
-
bizim burada mehmet amca var... on numara boya kaporta ustası.... tavsiye edilir...
-
ilanı görünce direk dedim ki . '' Kan aranıyor '' !
-
Hastamisin kardesim sen ya ala ala
-
Hastamisin kardesim sen ya ala ala
+1
"Mı" kısmı fazla
-
:)
-
beyler abarttık tmm biraz eyw dedik konunun acilliğini gerçekten dile getirmek istedim özür dileriz herkesten
-
Arkadaşım acil acil deyince dağ başında falan olağanüstü bi durumla karşı karşıya kaldın diye düşündüm.
Acil dediğin şey bodykit boyasının nerede yapılacağımıydı?
Kardeş bende aynen yolda kaldığını sandım
-
NERDE benim SOPAM kim aldı tam sopalık ya bizde bişe var zanettik
-
21 aralıga kadar yaptırayım da 1-2 gun gezeyım dunyanın sonu gelmeden durumu var sankı :D :D :D