TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: çetin_07 - Aralık 08, 2012, 11:22:13 ÖÖ
-
Selam arkadaşlar 1.6 ies lere bakıyorum uzun zamandır, almayı düşünüyorum Fakat full olanların bazılarında kol dayama, bardaklık yok opsiyonel olarak mı üretildi,
2. sorum 1.6 ies full olmayanlarda abs'li ve abs' siz olanlar var, birde araştırırken bazılarında sürücü koltuğu yükseklik ayarı yok bilgilendirirseniz
sevinirim. >=ok
-
kardes full olanlarda guvanlık paket var(abs 2 hava yastıgı)
dıreksıyonu 4 kolluysa hava yastıgı var demektır 3 kollularda yok..
cant alımınmyum alaşım cant ıse full dur (yanı kapak cant olmamasına ozen goster)
-
Bendeki aracta hava yastigi ve far yukseklik ayari yok ama klima,bardaklik,kol dayama,abs ve koltuk yukseklik ayari var.. donanimda farkliliklar oluyo
-
süper far yükseklik ayarınıda ögrenmiş oldum ben standart diye biliyordum, Teşekkürler
-
far yükseklik ayarlı ies ler 99 makyajlı ve 2000 2001 model olanlardan bazıları...
-
far yükseklik ayarlı ies ler 99 makyajlı ve 2000 2001 model olanlardan bazıları...
Bunların cevapları karışık biraz zorlayacak bizleri,benim sattığım makyajlı 99 1.4 is te far ayarı yoktu.Arkadaşımın 97 1.4is te var.
-
96-98 ler japon üretimi -99-01 ler montaj yapım o yüzden bizimkiler çalmış olabilir , kaputu açarsan 96-98 lerde japonya ; 99-01 lerde anadolu honda yazar
ikiside güzel araçlar
-
96-98 ler japon üretimi -99-01 ler montaj yapım o yüzden bizimkiler çalmış olabilir , kaputu açarsan 96-98 lerde japonya ; 99-01 lerde anadolu honda yazar
ikiside güzel araçlar
+5500
-
98 anadolu honda yazıyor 97 sonu galiba bendeki..
-
98 anadolu honda yazıyor 97 sonu galiba bendeki..
bişey daha öğrendik 98 den itibaren başlıyor olabilir.
-
97 lerde olmaz yanlışın var , 99-01 ler anadolu