TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: deniz - Aralık 06, 2012, 09:34:03 ÖÖ

Başlık: ***YARDIM
Gönderen: deniz - Aralık 06, 2012, 09:34:03 ÖÖ
ARKADAŞLAR ACİLLLL !! BAĞCILAR KIRKLARELİ SULTANGAZİ KÜÇÜKÇEKMECE BAŞAKŞEHİR VE TUZLA BARINAKLARI İÇİN DOSTLARIMIZA ACİL POLAR İHTİYACI VAR.YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN...
Başlık: Ynt: ***YARDIM
Gönderen: Alpertunga - Aralık 06, 2012, 10:36:09 ÖÖ
 Dostlar ? Barınaklar ? İtlerle enikler için mi ?  :)
Gönderen: deniz - Aralık 06, 2012, 10:38:36 ÖÖ
evet onlar için
Gönderen: hacettepeli - Aralık 06, 2012, 10:59:59 ÖÖ
Dostlar ? Barınaklar ? İtlerle enikler için mi ?  :)
hıc yakıstıramadım tabırını itler falan hıc oldumu sımdı :)
Gönderen: deniz - Aralık 06, 2012, 11:52:05 ÖÖ
bu konu makaraya alınacak bir konu değil arkadaşlar madem bir yardımınız ve fikriniz yok sonuna gülme işaretleri koyarak konuyu pert etmeyin lütfen...
Gönderen: oktayoo - Aralık 06, 2012, 01:17:26 ÖS
Haklısınız deniz hanım face de konu yazıldımı orada paylaşarak daha çok kesime ulaşılabilir.
Gönderen: Alpertunga - Aralık 06, 2012, 07:55:51 ÖS
Konuyu ciddiye almasam , zaten sormazdım . İt ve enik tabirleri Anadolu ağzında kullanılan ifadelerdir .

Forum yöneticileri , forumun sosyal bir ortam olduğunun bilincinde değiller mi diye düşünüyorum çoğu zaman . Bir bayanın davranışlarının bu kadar kaba olması beni düşündürdü açıkçası . Kendince sert çıkması falan yakışmıyor .
Gönderen: deniz - Aralık 07, 2012, 08:41:40 ÖÖ
Bir bayan olma dışında buraya yazdığım yazıyı yönetici olarak yazdım beyefendi ayrıca siz niye üstünüze alındınız anlamadım ben sizin sorunuza cevap verdim benim yazım bunu kelimeleri gülünç bulup makara yapan arkadaşaydı...
ayrıca buranın nasıl bir ortam olduğunun bilince olup olmama durumum sizin değerlendiriceğiniz bir konu değildir diye düşünüyorum..
Herkese iyi forumlar iyi paylaşımlar...