TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: deniz - Kasım 27, 2012, 08:38:48 ÖÖ
-
KIŞ GELDİ. LÜTFEN ARABALARIMIZI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE TEKERLEKLERİ KONTROL EDELİM. SOĞUKTAN ÜŞÜYEN HAYVANLAR ORAYI KENDİLERİNE SIĞINAK YAPIP SOĞUKTAN KORUNUYORLAR.
LÜTFEN DUYARLI OLALIM...
(http://img426.yukle.tc/images/4713hayvan.jpg) (http://www.yukle.tc)
-
+10000000000000
-
böyle bişey başıma geldi gerçekten çok üzüldüm aracımı park etmiştim 2 saat kadar arkadaşımın dükkanının önündeydim girmiş kedi oraya.çalıştırdım biraz yürüdüm bişeyin üzerden geçtim durdum baktım kedi.çok üzülmüştüm.her arabaya binerken bakıyorum lastiklere yay var şimdi giremez ama olsun.bakmakta fayda var..
-
Bu sorundan kurtulmak için arabalarımızı basalım lütfen
-
ayrıca motor sıcakken motorun içine girip sonra sıkışıp kalan kedicikler de olabiliyor, genelde yavrular yapar bunu, sabahları motoru çalıştırmadan kaputa 2-3 kere vurursanız ses en azından korkup bir ses çıkarmalarına sebep olabiliyor, benim motordan çıktı 1-2 kere kedi, komşumuzun motorundayken motor çalışmıştı, şansa komşu hemen fark edip motoru durdurmuş, patisi yaralanmıştı ama ciddi bir zarar almamıştı hatta hala miskin miskin yatar otoparkta ama artık motor içlerini değil kaput üstlerini kullanıyor :)
-
Bu sorundan kurtulmak için arabalarımızı basalım lütfen
>=ok :)
-
Benim aracın da motoruna girmişti bir kere, şükür farkettik hemen. Kimseye bir zarar gelmemişti ama çıkartmak için baya bir uğraşmıştık.
-
Çok önemli bir konu deniz hanım çok teşekkürler.
Bende yaşadığım bir olayı paylaşayım.Araca bindim çalıştırdım aman allahım bir ses kütürtüler kedi ciyaklamaları hemen stop ettim motoru,inip aracın altına sağına soluna baktım bişey yok.Tekrar binip çalıştırdım yine aynı sesler sanki kıyamet kopuyor hemen durdurdum ses kesildi çok korktum dedim kesin kedi motorun biyerlerine kayışlara vs. sıkıştı kaputu açmaya korkuyorum göreceğim manzaradan dolayı,kaput mandalına bastım kaputu kaldıramıyorum korkudan etrafıma bakındım kimse yok sabah saati işe gideceğim hafif yağmur yağıyor.Biraz nefes aldıktan sonra cesaretimi toplayıp kaldırdım kaputu derin bir nefes alarak çok şükür dedim hiç birşey yok,her tarafına baktım motorun.Sonra arabanın orasına burasına vurup ses çıkartım iki tane kedi çıktı biyerlerden ama nerden çıktılar göremedim ikiside sapasağlamdı çok şükür.Hala anlam veremedim araç çalışınca neden kaçmadılar sanki aracın altında kendilerini parçaladılar araca çarpıyolar sesleri duyuyorum stop edince çıt yok.O günden beri alışkanlık oldu marşpiyerlerin altına ayağıma vurarak ses yapıyorum varsa kaçsınlar diye.dikkatli olalım arkadaşlar,kazasız belasız sürüşler.
Deniz hanım tekrar teşekkürler.