TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: cadde41 - Ekim 26, 2012, 04:22:56 ÖS
-
*güvenlik paketi olmayan
*otomatik vites
*klimalı
*boya sorun değil önemli olan kazası olmasın mümkünse kaydı da olmasın
*sadece yeşil,kırmızı,lacivert beğenirsen gümüş te olabilir.
*Fiyat abarttılmamış göşteriş için değil satmak için fiyat veriniz?
*Süsü püsü olsun(vti jant,panjur,etekler vb..)Bunlar olmassada olur fakat fiyat malum
*opsiyonel olarak orjinal kol dayama...
-
bence sen başka yerde ara burası sana göre değil :) en son 10 ay önce yazmışsın ileti 29 haziran 2011 den beri toplam 15 mesajın var belliki alım satım için burdasın iletilerinede baktım :) THT ürün alım/satım ve ilan sitesi değildir.sahibinden.com gibi siteler sana daha yardımcı olur bence :)
-
ve hayırlı bayramlar
-
bence sen başka yerde ara burası sana göre değil :) en son 10 ay önce yazmışsın ileti 29 haziran 2011 den beri toplam 15 mesajın var belliki alım satım için burdasın iletilerinede baktım :) THT ürün alım/satım ve ilan sitesi değildir.sahibinden.com gibi siteler sana daha yardımcı olur bence :)
haci alım satım sitesi değilse oradaki arananlar,atılanlar bölümünü kaldırsınlar.forumdan bi arkadaşın varsa satılık aracı görüşür anlaşırız.mesaj sayımla bunu alakasını hala anlayamadım.Karadenizlide değilsin neden böyle bi tepki verdin bi zahmet anlatsana.he ama lütfen öğleden önce yaz çünkü saçmalıyosun öğleden sonra:)