TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: semieh - Ekim 22, 2012, 05:09:32 ÖS
-
2000 model şampanya civic aracım var jant konusunda problem yasıyorum cuk dıye oturacak renkte ve modelde bı secım yapamadım vtec jant dusunmuyorum onun dısında bısey olabılir önerı resım her fıkre ıhtıyacım var <783^2
-
enkei rp01 on numara olur..
-
15 '' Spoon bronz
-
+1 spoonu artık önüne gelen takıyor
-
"tech in" adı altında TEKİN diye bir eleman rpf 01'lerin 15" güzel replikalarını üretiyor. sahibinden.com'dan bakmanı tavsiye ederim
-
kardeşim bence sahibinden de bütün şampanya renkli araçlara bak ordan hangı jant arabana daha ıyı yakışıyor seç beğen al git taktır...çünkü jantçılarda jantlar raf ta durduğu gibi durmuyo aracın altında..
-
kardeşim bence sahibinden de bütün şampanya renkli araçlara bak ordan hangı jant arabana daha ıyı yakışıyor seç beğen al git taktır...çünkü jantçılarda jantlar raf ta durduğu gibi durmuyo aracın altında..
+1 araç üzerinde görmeden almayın.elbise gibi :)
-
sahıbındeni aşındırdım şampanya hondalarda spoon neredeyse deneyen olmamıs ele ayaga dusmeden once ben beyaz spoon hayranıydım hala ustunde göresım var olur yada olmaz merak ediyorum vtec koyan olmus vtec yakısıyor ama oda klasikleşti artık enkei rp01 deneyecegım kaliperleri uyumlu bi renge boyatınca guzel olabılır. Aradığım jantı bulunca paylaşıp fikirlerinizi alacagım şampanya ne lanet bir renkmiş aynı zamanda hosuma da gıdıyor :)
-
hondayıda önüne gelen alıyor ama halen biniyoruz...
böyle mantık olmaz hocam yakışıyorsa takılır.Bence bronz spoon on numara gider.
enkei rpf01 boşuna arama ben 6 ay aradım yok, olanda 1000 tl den aşağı inmiyor...
-
hondayıda önüne gelen alıyor ama halen biniyoruz...
böyle mantık olmaz hocam yakışıyorsa takılır.Bence bronz spoon on numara gider.
enkei rpf01 boşuna arama ben 6 ay aradım yok, olanda 1000 tl den aşağı inmiyor...
enkei replika var aslında ama çok kaliteli gelmedi bana bakalım ittirecez kaktıracaz uyduracaz bi jant :)
-
Enkei bulamazsın, 2. el işlem görmüşler bile 1200'den aşağı istemiyor satanlar ki 4x100 çok nadir.
-
kapı gibi spoon var en kötü gider logıcthıs'in dediğı gıbı bronzu denerim hatta altın rengını beyazı fume yı her rengını dener jantçıyı aksama kadar çıldırtırım orada :D
-
:) Sen değil miydin benim jantlara bakan?
-
sugarray rs düşünürmüsün 4x100 17 jant...çok yakışıyor
-
Yok hayır ben daha seçim yapıp temasa geçmedim kimseyle :))
Bu jantı şampanya bi hondada gördüm 17" hakikaten yakışmıştı hiç aklıma gelmedi bunu denemek :) teşekkürler onuda aldım listeme :D
-
Yok hayır ben daha seçim yapıp temasa geçmedim kimseyle :))
Bu jantı şampanya bi hondada gördüm 17" hakikaten yakışmıştı hiç aklıma gelmedi bunu denemek :) teşekkürler onuda aldım listeme :D
yardımım olursa ne mutlu....çok şekil duruyor..sıfırının fiyatıda 850-900 civarı
-
18'' momo GTR >=ok
-
usta en iyisi oktay abi deki jantlar sanırım vtec jantı diye geçiyo,üstüne jant tanımam,yakışmayan honda hiç görmedim..
-
Benim 5 kapı vtec2'de 16" City jantları var ama aklımda şu jant var:
(http://f1304.hizliresim.com/18/7/lv64u.jpg)
Bunların yeşil, beyaz, sarı, bronz ve siyahı mevcut.
PDW üretimi oldukça hafif bir jant tavsiye ederim.
Cesaret edip taktıramadım Gümüş Gri aracıma sizce Sarı nasıl olur?
-
konu hortlamış