TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: serkan3666 - Ekim 02, 2012, 11:38:18 ÖS
-
2008 civic hb i vtec. Benim aracim iceriden dugme ile otomatik aynalarini kapatip acabiliyor peki bunun bir modulu yokmu kapilari kilitleyince yada calistirinca kendi acsin kapatsin
-
kapıları kilitlediğinde aynaların kapanması, açıncada açılması gerekir bence çevremdeki araçlarınki böyle. kumanda modülüne dahil edilmemiş yada sorun olmuş olabilir. iyi bir elektrikçi işini halleder.
-
Bu özellik benim de çok hoşuma gidiyor ama aracımı da çok seviyorum ve memnunum keşke bir yolu olsa da biz de uygulayabilsek :)
Senin işini "fotoaktuel" arkadaşında dediği gibi iyi bir elektrikçi halledebilir bence de.
-
google amcaya simply cool mirror yazarsanız aradığınız modülü bulabilirsiniz :)
-
iyi bi elektrikçi gayet basit bişekilde halleder..
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-katlanir-ayna-uzaktan-kumanda-kontrol-modulu-58373962/detay/
-
tşk. arkadaşlar bi baktıalım bakalım modüle
-
cenk bizm araçlara olması için motormu taktırmamız lazım ?
-
merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılanlardanım, artık benim de bir hondam var hem de jazz olanından :) benim sorunum da aynalar ve benzin :( içerden ayna açıp kapatma sistemi var ama sadece sağ aynada etkili oluyor elektrikçi mi lazım ona? bir de benzin kullanım göstergem önceden 6,1 falan gösterirken şimdi 11,2 göstermeye başladı bu normal mi, şehir içinde birden bu kadar artar mı?
-
civic te bile bu kadar ş.içi tüketim olmazken jazz da mümkün değil olmamalı mutlaka bir sorunu var
-
merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılanlardanım, artık benim de bir hondam var hem de jazz olanından :) benim sorunum da aynalar ve benzin :( içerden ayna açıp kapatma sistemi var ama sadece sağ aynada etkili oluyor elektrikçi mi lazım ona? bir de benzin kullanım göstergem önceden 6,1 falan gösterirken şimdi 11,2 göstermeye başladı bu normal mi, şehir içinde birden bu kadar artar mı?
gerçekten o kadar tüketiyor mu araç yoksa yol bilgisayarı mı saçmaladı?
-
civic sedanlarda ayna modülü haricinde aynalarında değişmesi gerektiğini söylediler serviste ve tanesi 500 tl civarı dediler bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?
-
1.8 executive değilse aracınız (ki 2012 FD6 olduğunu görüyorum) önce aynaların kendi kendini kapatacak motora sahip olması lazım ki sonra modülle de kapıları kilitleyince kapanma özelliğini ekleyelim :) (kulaktan duyma bilgi: sanayide standart aynalara kapatma motoru takılabildiğini söylüyorlar)
civic sedanlarda ayna modülü haricinde aynalarında değişmesi gerektiğini söylediler serviste ve tanesi 500 tl civarı dediler bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?
-
gözü karartıp sedandaki aynaları değiştirip otomatik açma kapatma modülüde eklesek aracın garantisini olumsuz etkiler mi acaba?
-
benim arkadaşın tipoda var bneim civiğimde yok içler acısı bi durum hep iniyom arabadan bi bakıyom sol cam açık kalmış hayda bin anahtarı tak kapat camı yine kilitle
-
arkadaslar soyle bır modul var deneyen var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-katlanir-ayna-uzaktan-kumanda-kontrol-modulu-58373962/detay/
-
günaydın arkadaşlar ayna kapatma ve açma modu sadece1.8 executive,i.vtec ve jazz larda var hafızalı elektrikli ,ısıtmalı aracın beynine yüklü ayrıca bir sanayide motor takılamazmı diye soruluyor servis hariç elektrikçilerin takacağını zannetmiyorum tanesi 550tl civarında elektrik aksamıyle birlikte 1300tl civarı tutuyor diye biliyorum tek eksikliği uzaktan kumandaya modunun yüklenmemiş olması
-
arkadaşlar 1.6 elegans,premium,dream modelleri türkiyede montesi yapılıyor diye biliyorum1.8 executive,1.8ivtec modellerinin japonyadaki honda fabrikasında avrupa versiyonu olarak üretildiğini biliyorum
-
2008 civic hb i vtec. Benim aracim iceriden dugme ile otomatik aynalarini kapatip acabiliyor peki bunun bir modulu yokmu kapilari kilitleyince yada calistirinca kendi acsin kapatsin
Geçen arkadaşım fiesta almış kapıyı kilitleyince aynalar kapanıyor. Bunun modülü var cam ayna ve keyless go bir arada olan.
Ama sonradan takılanlar voltaj konusunda araca sıkıntı çıkarabiliyor iyi bir modül almak lazım tesisat yakan çok oluyor.
Özgür Kızılkaya
-
Yani sonradan yapan modül de var, aracın kendisinde olan da var, benim araçta kendiliğinden kapatmıyordu, kumandadan basılı tutmak gerekiyordu, bilgisayara bağlatıp özelliği açtırdım kendi kapatıyor artık ama o sadece VAG araçlarında olan bir muhabbet, çoğu araç için ekstra modül (standardında yoksa) şart