TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: hondacolik - Ekim 01, 2012, 06:03:10 ÖS
-
evet arkadaşlar hepimizin bir nedeni vardır , bakalım ortalamamız nasıl _?
benim honda hastalığım tamamen tesadüf olmuştu , bi arkadaşın bizim kuruma Honda civic ile gelmesi ve aracı orda görmemle bi tutku oldu ve çok şükür 2. honda'm >=ok
-
Elektronik merakım,,ve kullandığım tüm cihazlar japondur.tv,telefon,laptop vs. japonlara bu konuda büyük güvenim var.adamlar yapıyor kardeşim derler yaa :) japonlar yapıyor...
-
Hayalimdeki arabaydı Civic özellikle de sunrooflu olanı ama sahip olabileceğim nedense hiç aklıma gelmezdi. Eski düşüncemle de olamazdı zaten sağolsun eşim de honda tutkunu onun beni ateşlemesiyle aldık.
-
Tamamen Japon olması ile ilgili . Önceki araçlarımda Mitsubishi Lancer 1.6 Tiptronik - Toyota Avensis 2.0 Executive Elegant idi . Bu 3 araç içerisinde en problemlisi Accord . Ama BMW WV AUDI gibi birçok markaya göre daha az problem çıkardığı doğrudur . Neticede JAPAN yani.
Honda'nın öne çıkan özelliği az yakıt ile çok güç başarısıdır . 2.0 Avensis 2.4 Accord'dan fazla yakıyor. Ama hangisi daha rahat ve problemsiz derseniz , Avensis ...
-
Yıl 1991 Lise ye gidiyorum sınıf arkadaşım 1990 model siyah honda civic sedan ile geliyor okula 34 HJU 94 plakası halen hatırımda o zaman başladı aşık oldum inşallah benimde olur diye hep dua ettim ta ki 1999 a kadar askerden gelir gelmez ilk 1991 model civic sedanımı aldım bu zaman içinde çok civic değiştirdim yıl 2012 halen honda kullanıyorum Allah beni honda dan ayırmasın. AŞK=HONDA
-
benim 98 99 yıllarnıda iki araba çok hoşuma gidiyordu
birisi ford focus diğeri tabiki honda civic ti
o zamanlar bana civic çok lüks ve erişilemez gibi geliyordu
ALLAHIMA şükürler olsun artık o zaman ulaşılamayan şeyleri elde edebildim ;)
-
tam vectra gt 98 alıyodum, bi arkadaşım lacivert 2004 ls vtec ıı var dedi, 2006 yılıydı, daha vtec ıı nedir ls nedir bilmezdim, şimdi 3. hondam (2010 beyaz elegance) başka da bi araç almadım, Allah fazlasını verirse üst sınıf bi araç alırım, orta sınıfta en iyisi Honda, bu arada abartısız 6 arkadaşımı da bizzat Honda cı yaptım, 2 sinde fb7 kasa, 2 sinde 1.6 ies, birinde vtec ıı es, birinde de 2010 fd6 var :)
-
4x4 hevesim oluşunca araştıma yapmaya başladım.nissan x-trail land rover freelander toyota raw 4 honda crv arasında gittim geldim. beni rahatlık ve konfor olarak crv etkiledi. iyi ki crv almışım.
-
Tek cümleyle "Havası başka be kardeş..."
Yada ikinci cümle "Anlatılmaz yaşanır..."
En iyisi uzatmiym cümleler çoğalıcak "Honda tutkudur!.." diyim :) :) :)
-
katılımlarınız için teşekkürler açıkcası ben tüm sitedekilerin fikrini ve oylamayı merak ediyorum benim ki tamamen tesadüf şıkkı ama bence en büyük nedeni ..._?
-
Tekilaya benzetiyorum ben şat şat şat hızlı içiyorsun kafasını uzun yaşıyorsun tuz limon ürpertici vtec açışı gibi
-
ön paneldeki honda amblemi ve kasadaki çekicilk sonra kokpit beni etkiledi
-
Duruşu, havası, popülerliği ve performansından etkilendim. Eskiden granada kullanmışlığım var, karşılığı civic değil ama şehir içindeki performansı şahane geldi bana. Arabamı(2008 connect GLX, sıfır almıştım) sattıktan sonra 3 ay arabasız kaldım ve dayanamayıp pazarları, ilanları araştırmaya başladım. Bir hafta sonu minübüsten inip pazarın içine şöyle bir gözattım, bembeyaz vtec II yi görünce pazarda hiç araba bakmadan yanına gittim. O sırada arabanın sahibi telefonla agresif bir şekilde görüşme yapıyordu, arkasından trafik geldi anonsla arabayı başka yere koy dedi. Adam telefonla görüşmeye devam ederken arabasına bindi ben de kapıyı açıp yolcu kısmına oturdum, o şekilde park yeri aradı bulduk, görüşmesi bitti pazarlık yapıp kaporayı verdim. Ustaya filan da göstermeden ertesi gün notere gittik :)
Uzun bir hikaye oldu, umarım sıkmadım sizi :)
-
japon arabası tutkuyla tasarlandığı ve üretildiği belli çocukluk hayali kokpit rahatlık konfor tarz HONDA .