TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: ozN - Eylül 26, 2012, 07:57:36 ÖS
-
ARkadaslar 1.2 tsı kullanan yada tanıdıgında olan varmı donanımı saglamlıgını konusmaya gerek yok 1.4 nese oda aynıdır fakat performansı nasıldır acaba vtec II yanında söyleyecek bişesi olan varmı? Şimdiden teşekkürler...
-
1.2 tsi motorla ben lineamla yürüdüm,rahat geçtim, vtec2 de rahat rahat geçer çünkü sizin aracın 0-100 ü 10 saniyenin altında, 1.2 tsi ın bu değeri 10 un biraz üzerinde, ne kadarda 122 beygir olsa sizin gerinizde kalacaktır, ben vtec2 lerle neredeyse kafa kafaya yürüyorum, zaten beni zorlayan 2 araç oluyor, ya vtec 2 ler yada dizel accent era lar :) accent eralarada dikkatli yaklaş,fena uçuyorlar ama konamıyorlar, sizin araç 1.2 tsi leonu rahat geçer, patinaja düşürmezsen aracı rahat geçersin,
-
kapısmıacaz baskan gunluk kullanımda nasıl olur 1.2 die soruyom yanlıs anladın :D
-
günlük kullanımda evimin önüne koymam leonu, o ne öyle ya, camlar ufacık, arabada kendimi hapiste gibi hissettim :) vtec 2 mi, leon mu? kesinlikle vtec 2 den vazgeçme,şeklide inanılmaz eskidi bence,allahını seven almış binmiş,
-
1.2 leonla vtec2 yi karşılaştırma yapmak bile saçma.honda her zaman iyidir.hee leon un donanımsal fazlalıkları yol tutuşu iyi olabilir ama sağlamlık yakıt dayanıklılık bakımından her zaman honda tercihimdir.
-
günlük kullanımda evimin önüne koymam leonu, o ne öyle ya, camlar ufacık, arabada kendimi hapiste gibi hissettim :) vtec 2 mi, leon mu? kesinlikle vtec 2 den vazgeçme,şeklide inanılmaz eskidi bence,allahını seven almış binmiş,
vtec2 nin şekli çok mu yeni ?
-
vtec 2 de yeni değil, ama kibar ve güzel bir kasası var, nasılki ies ler hala güzelse, vtec 2 de güzel, honda kasa olarak her zaman güzel araçlar yapıyor,göze hitap ediyor, benim şahsi görüşümdür tabiki,bence eski kasa sarı bir leon FR şu anki kasadan 5 kat daha güzel, yuvarlak hatlı araçları oldum olası sevmem,bayan aracı gibi gelir bana,ama fayda/kullanım/fiyat üçlemesinde hangisi iyi ise onu alıyoruz artık napalım
-
ah seat ne var biraz esilsen kibarlaşsan azcık süspansiyon azcık kalite..
-
adam motor nasıl kaldırırmı diye sormuş konuyu vtec2 kıyasa getirmişiniz:D
-
hondacılar forumu ve vtec 2 sahıbı olunca ıster ıstemez her aracı kıyaslama hıssınde buluyoruz :D