TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: Fatih! - Eylül 14, 2012, 10:35:29 ÖÖ
-
Lpg li Civic bekleyenler gözünüz aydın..
İlk başta servislerin takacağını söylemişlerdi ancak honda nın haberine göre fabrikasyon olacakmıs.
(http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/578397_427239597311313_567794625_n.jpg)
(http://www.honda.com.tr/images/civic-sedan/eco_banner.jpg)
Ayrıntılar;
http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=civic-sedan&page=civic-eco
-
güzel hareket artık bekleniyordu.
-
İş işten geçti BRC' yi taktık bir kere..
-
İş işten geçti BRC' yi taktık bir kere..
:)
-
"Honda Türkiye tarafından otogaz dönüşümüne uygun olarak üretilen Civic Eco’nun LPG dönüşümünü Civic Eco için özel olarak geliştirilmiş kit ile anlaşmalı Honda Yetkili Servisleri ve BRC gerçekleştiriyor. Böylece hem daha güvenli bir sürüş hem de 6 yıl 150.000 km garanti sağlıyor. "
BRC'ye devam anlaşılan.
-
kaziklandik yaw, haziranda aldik araci, hatami yaptik yani ?
benim aracm hala benzinli, ben taktiramyckmyim ?
-
Satışlar artar mı ? Dizel ne zaman gelecek kesin bi bilgisi olan?
-
fabrikasyon degil servislerde takılacak
-
Honda daha önce alanlarıda bu kapsama alır belki arkadaşlar üzmeyin kendinizi.yani umarım... :ağlaa
-
benim2012 fd6 honda türkiyeden aradılar aracınız garanti kapsamında herhangi bir serviste lpg taktırabilirsnz dediler servisi aradık 2350 tl fiyat verdiler hadi hayılrlısı diyelim
Honda daha önce alanlarıda bu kapsama alır belki arkadaşlar üzmeyin kendinizi.yani umarım... :ağlaa
-
2020 :(
-
Arkadaşlar fabrikasyon lpg li bir araç almış olarak sunu söyleyeyim.
Landirenzo lpg en kralı 1500 u takılırken bayi 2 000 lpg farkı aldı ( Ki araç dacia )
Honda bu işi yapınca 2 000 e takılacak kile 3 000 3500 fark koyacaktır.
Çok fazla heveslenmeyin.
-
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=civic-sedan
FARK 600 TL ALACAKLARMIŞ, DAHA ÖNCE TAKTIRAN BİZLERİ KAZIKLADILAR ANLAŞILAN :(
-
600tl farkla takılıyorsa gerçekten kaçırılmicak fırsat. Herkes taktırır bence kullanmicak bile olsan taktır kalsın araçta nedirki 600tl böyle birşey için
-
600tl farkla takılıyorsa gerçekten kaçırılmicak fırsat. Herkes taktırır bence kullanmicak bile olsan taktır kalsın araçta nedirki 600tl böyle birşey için
bu ucret kablolama we tesisat ucreti,
sifir lpgli araç 58.000 tl
-
fiyat bölümünde 58000 tl diye bir rakam yok bence yanlışınız var
-
fiyat bölümünde 58000 tl diye bir rakam yok bence yanlışınız var
54.200 elegance otomatik fiyatı +600 lpg dönüşümüne hazır olan modeli + lpg kiti 2500 tl den başlar 58000 gibi fiyat çıkıyor...
-
58000 tl ye başka hangi araç alınabilir acaba
-
58000 tl ye başka hangi araç alınabilir acaba
birçok sıfır ve 2. el araç ....
-
ah ahh benzin gibi yakıt mı var.. benzin candır.. AMA ŞU VERGİLER OLMASAA!!!
-
58.000 üzerine 2.000 daha koyup DS4 e Hdi alınır... tasarım harika...
-
o fiyata gider honda crz alırım ya da nissan kaşkay,bunlar kafayı yemiş bu durumda
-
atı alan üsküdarı geçti bıktık artık 1.3 dizellerin yokuşta fark atmasından honda hala lpg li araç çıkarmayımı düşünüyor yazık valla vazgeçicem bu gidişle hondadan!!!
-
anladığım sadece elegance modellerinde olacak lpg dönüşümü..
-
anladığım sadece elegance modellerinde olacak lpg dönüşümü..
+1
-
kimse premium almıyor heralde donanım farkıda çoğalınca.
-
atı alan üsküdarı geçti bıktık artık 1.3 dizellerin yokuşta fark atmasından honda hala lpg li araç çıkarmayımı düşünüyor yazık valla vazgeçicem bu gidişle hondadan!!!
eğer yokuşta kaldırabiliyorsa aracı :D :D :D
-
benim2012 fd6 honda türkiyeden aradılar aracınız garanti kapsamında herhangi bir serviste lpg taktırabilirsnz dediler servisi aradık 2350 tl fiyat verdiler hadi hayılrlısı diyelim Honda daha önce alanlarıda bu kapsama alır belki arkadaşlar üzmeyin kendinizi.yani umarım... :ağlaa
hangi servisten almıştınız fiyatı?
-
arac 54.000 tl
lpg dnusumu 600 tl
lpg kit 3000 tl
birde kasko 2000 tl
vergi 330 tl
multimediada alırsan 2000 tl
:))
toplamıni yazmaya elim varmıyor :)))
-
hatay iskenderun honda narin
benim2012 fd6 honda türkiyeden aradılar aracınız garanti kapsamında herhangi bir serviste lpg taktırabilirsnz dediler servisi aradık 2350 tl fiyat verdiler hadi hayılrlısı diyelim Honda daha önce alanlarıda bu kapsama alır belki arkadaşlar üzmeyin kendinizi.yani umarım... :ağlaa
-
arac 54.000 tl
lpg dnusumu 600 tl
lpg kit 3000 tl
birde kasko 2000 tl
vergi 330 tl
multimediada alırsan 2000 tl
:))
toplamıni yazmaya elim varmıyor :)))
ben yazayım 61.930 tl :D hayırlı olsun lpg li bir civic.benimkiyle arasında yaklaşık 20 lira var :D
-
çek ordan bir dizel jetta
-
netcen jetta yı ben o 61 liğe keş olursa 2010- a4 2.0 tdi bile alırım :D ama biraz sabretmek lazım birde satanın acil senedi falan paraya sıkışmış olacak :D
-
netcen jetta yı ben o 61 liğe keş olursa 2010- a4 2.0 tdi bile alırım :D ama biraz sabretmek lazım birde satanın acil senedi falan paraya sıkışmış olacak :D
biraz daha bekle c 180 düşürürsün :D
-
biraz daha bekle c 180 düşürürsün :D
vur dedik öldürdün :D ama du bi düşüneyim biraz eski modeli olur boyalı olur ama yaparım.ticaret bu sabredeceksin yok diye birşey yok.
-
Evet benzin "can" olabilir...
Ama dizellerle aynı baza gelmek şartıyla.
Düşük devirlerde kompresyon
Yüksek devirlerde turbo
Pompa başında TL
:)
-
hatay iskenderun honda narinbenim2012 fd6 honda türkiyeden aradılar aracınız garanti kapsamında herhangi bir serviste lpg taktırabilirsnz dediler servisi aradık 2350 tl fiyat verdiler hadi hayılrlısı diyelim Honda daha önce alanlarıda bu kapsama alır belki arkadaşlar üzmeyin kendinizi.yani umarım... :ağlaa
Bende bugun Narin Honda yı aradım. Garantinin sadece 15/09/2012 tarihinden sonra çıkan araçlar için geçerli olacağını mevcut araçlarda 3 yıla düştüğünü söylediler. Ayrıca başka bayileride aradım. hepsi aynı yönde görüş bildirdiler.
-
yeni kasayı alma fikrini tekrar gözden geçireceğim