TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: ALG - Ocak 19, 2007, 10:17:05 ÖS
-
Arayı fazla soğutmadan yine bir araya gelelim diyoruz..
(http://img245.imageshack.us/img245/6213/resim0022222222222222ssrv1.jpg) (http://imageshack.us)
buluşma yeri: her zamanki yer..florya greens otoparkında soğuktan elleri ovuşturup büzüşerek bekliycez birbirimizi..
saat :3 şubat c.tesi 20:30 - 21:00 arası, engec 21:15 te hareket, doğruca SCRAM GO-KART a gidiyoruz..
yerin tarifi : Beylikdüzü Bauhaus yanında Final Dershanesi’nin bulunduğu blokların altındaki büyük otoparkın bir kısmı. (yer tarifini Cashareman yapmıştır sorumluluk kabul edilmez ;D )
(http://img105.imageshack.us/img105/1713/resim006666666666666666jd8.jpg) (http://imageshack.us)
gelen arkadaşlar isimlerini belirtirse seviniriz..
Güncel Katılımcı Listemiz
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9- R-13239
-
tabiki ben :dissiz
ölmediğim sürece ordayım Altıner abi :roll:
-
tabiki ben :dissiz
ölmediğim sürece ordayım Altıner abi :roll:
Allah korusun yaw.. :olamaz
1 - CasHareMan
-
tabikii bendee!!!! ;D
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
-
+1 yassi
-
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
-
Deeperblack te kısmetse ve kaybolmassa orada :)
-
listedesin cumhur ;)
-
listeye benide ekleyin ;)
-
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
-
Erdemide getirin Kaybolsanızda o bulur bi çıkış yolu ;D
-
benide eklliyi verin bi zahmet.
-
benide eklliyi verin bi zahmet.
Güncelsin THT Taxi 8)
-
arkadaşlar bnde gelicem ama bi arkım getiricek arabayı pert etmiim die bnide yazın ;D
-
arkadaşlar bnde gelicem ama bi arkım getiricek arabayı pert etmiim die bnide yazın ;D
Tmm sürmeyi öğrenince arabayla gelirsin ;D
-
ooo Cummur abi, kafaya yazdırmışsın ismini :)
-
ooo Cummur abi, kafaya yazdırmışsın ismini :)
ehehe sende geleceksinnnn...... basını yakarım yoksa :)
-
Tmm sürmeyi öğrenince arabayla gelirsin ;D
görcez go cartta ;)
-
VTEC(deniz bey) millete laf atıyorsunuz fakat listede isminizi göremiyorum hayırdır siz gelmiyormusunuz!!! sorması ayıp??
-
VTEC(deniz bey) millete laf atıyorsunuz fakat listede isminizi göremiyorum hayırdır siz gelmiyormusunuz!!! sorması ayıp??
Çalışma ihtimalim var ne yazıkkı çalışmazsam yaklaşan tarihlerde yazarım ismimi
Saygılar
-
:oops: hımmm tamam o zaman!!! ;)
-
deniz sensiz olmaz ama :olamaz o saatte ne çalışması
sen bişiler yapar halledersin ama iş mevzuunu ben inanıyorum kaçırmazsın ;)
-
Bi Aksilik Çıkmazsa Emir_VTI İle Beraber GEliyoruz :lol: :lol: :lol:
-
Geldim
-
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9- R-13239
-
9 kişimiyiz ya [-( hiç beğenmedim durumu!!! nerde bu tht ailesi!!
-
daha iki hafta var konu okundukça artıcaktır katılımcı sayısı.
ben biliyorum bu kadar değil THT ailesi...
-
hatta milleti gaza getirmek için iddia atıyorum ortaya belki hırs yapıp katılan olur...
beni geçiçek bir adamla tanışmadım henüz ;D
-
ersin cafetaryası falan var dimi buranın?
-
var altıner abi, şimdilik sadece içecek hizmeti veriyor resimdede görünüyor bu bölüm, ama yemek ihityacıda hemen üst katında ortalama fiyatlarla hizmet veren pizzacıda giderilebilir, hatta go-kartadada sipariş verebiliyoruz
-
gayet iyi aslında buluşma için..
gaz var
park yeri var
içecek var
yemek var..
yeter işte...
-
benzin kokusuda var tam bize ideal :D
-
inş herp beraber oalcağız !!! biraz kalabalık olmalıyız zatenn... güzel vakt gececeine inanıyorum!!1 altıner abi sen gelmiyormusun!!? ismin yokda listede 8-[
-
inş herp beraber oalcağız !!! biraz kalabalık olmalıyız zatenn... güzel vakt gececeine inanıyorum!!1 altıner abi sen gelmiyormusun!!? ismin yokda listede 8-[
benim daha belli değil..
-
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9- R-13239
-
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9- R-13239
10-ReFlEkS
11-ramosi
12-D-4D toyota
13-memet
-
Gökhanda geldi...
Evet THT hadi bakalım 1 hafta kaldı kimler geliyor...
-
Adımı listeden çıkarabilirseniz iyi olur ben gelemiyorum...
-
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
-
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9- R-13239
10-ReFlEkS
11-ramosi
12-D-4D toyota
13-memet
anaaa.. listede adım var ....:D kim geliyo dedi...nerden gelicem ;D ;D
-
Arkadaşlar katılıma gitmeden önce tokyo drift izleyip gitmek lazım bugün gidip test ettim muazzam bir pist özel drift için yapılmış çok başarılı cidden =d>
-
denizim beğendin dimi 8)
izlemeyin siz gidince ben açarım projeksiyonda tokyo drift başka hoş olur,
hatta onun müziği eşliğinde katılımırıs ;D
bi de hiç bayan katılımcı yok dikkatimi çekti de, gidiceğimiz ortam erkeklere özgü bir ortam olarak mı düşünüyorlar acaba... ???
bari beyler eşlerimizi, arkadaşlarımızı falanda getirelim, ortam eğlenceli görüceksiniz.
bende v-pec'e haber veriim ona göre,
getirmeyi düşünüyorsak...
-
evet haklsıın eslerimiz getirebilriz.. kızlarda olabilr mi sizce!!!
birda final dersanesinin ora site gibi otoparka giriş nerden acaba
orda cafeler filan var üstde alt da market avr ama otopark görmedim ben ??? tarif edebilecek olan avr mı
-
Bende Geliyorum Benide Yazın €rD!nÇx (Erdinç) Ben cıvıc6041 ile gelicem bende daha honda araba yok :( işallah birgun honda alınca bende Hondam ile gelicem ;) \:D/ Bu bulusma cok güzel olcak Gökhan abide geliyor mu?
-
Aga ortam süper yaa gecen MC donduk yaaww ama oda cok guzeldi 10 numara bir bulusma olmustu bunda dahada heycanlı ve güzel olcak sitres atacaz biraz.Pistlere yonelmeliyiz ;D
-
kolay gelsın arkadaslar iyi bulusmalar ii eğlenın bol bol foto çekin... =d> =d>
-
evet haklsıın eslerimiz getirebilriz.. kızlarda olabilr mi sizce!!!
birda final dersanesinin ora site gibi otoparka giriş nerden acaba
orda cafeler filan var üstde alt da market avr ama otopark görmedim ben ??? tarif edebilecek olan avr mı
bence tabiki gelebilir, zaten oranın sahibi iki abimde evli çoğu zaman eşleride orada oluyor.
ikinci soruna ise bu fotografla yeri bilmeyen herkes için tarif etmiş olayım:
(http://img258.imageshack.us/img258/2949/snap036bo9.jpg) (http://imageshack.us)
yazılı olarak şöle tarif edeyim:
E-5 avcılar tarafından büyükçekmece istikametine giderken bauhaus otopark girişini geçer geçmez semtin içine doğru ayrılan bir sapak var, bu sapaktan sağa ayrıldıktan sonra, ilk sola dönüyoruz (bu sol aynı zamanda bauhaus otoparkının çıkışının tam karşısındaki sokak oluyor) o sokağa girer girmez sağa baktığımızda kuruyemişçi benzeri bir dükkan var çok çeşitli içki satan bir dükkan, onun tam altında bulunuyor otopark girişi (bu girişin hemen önünde beyaza boyalı lastikler ve Scram Karting yazılı afişler bulunuyor aynı zamanda)
Eğer buluşmadan önce gitmeyi düşünmüyorsanız, buluşma günü zaten mc'den hep beraber kalkıcağımız için yeri bulma sorunu olmaz.
-
ok bu süper ... emeğin için saol CaSHaReMaN orayı biliyordum ama otopark girişini görmemiştim!!! ok mc de buluşmak dileğiyle!!!
-
önemli değil civic6041,
ben daha önce gitmek isteyen ve yeri hiç bilmeyenlerde faydalansın diye geniş bi şekilde anlatmaya çalıştım
yardımcı olabildiysem ne mutlu
-
Ön kapıdan giremedim garaja tampon dan dolayı ancak arkada çok daha düz bi yer var yakınlık sorunu olan arkadaşlarımız için de bir giriş mevcuttur.
Saygılar
-
benide eklerseniz sewinirim... +1
-
O ZAMAN GENELİK İLE HEMEN HEMEN HERKEZ ARKA KAPIYI KULLANCAK SANIRSAM \:D/ SAOL DENİZCİM VERDİĞİN BİLGİ İÇİN!!!
-
1 - CasHareMan
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
13-V_TecH_VtI +1
listedesin!!! kardeş
-
ben v-pec'le (ipekle) konuştum benim yanımda buluşmaya katılacak.
diğer arkadaşlarımda eşlerini, kız arkadaşlarını getirirse çok daha hoş bir ortam olacağına inanıyorum
1 - CasHareMan + V-pec
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
13-V_TecH_VtI +1
-
Bi aksilik olmazsa bende Nihanla katılıcam.
Listedeyim ;)
1 - CasHareMan + V-pec
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
13-V_TecH_VtI +1
14-Vtec- + Dudum
-
oh be denizim sonunda, vala korkuyordum gelemiyeceksin diye.
çok güsel olcak kısmetse bu buluşma
-
1 - CasHareMan + V-pec
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
13-V_TecH_VtI +1
14-Vtec- + Dudum
GUNCEL!!!
-
sudandan sevgiler arkadaşlar :)))
-
1 - CasHareMan + V-pec
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
13-V_TecH_VtI +1
14-Vtec- + Dudum
HAYDİ THT GO-KART DA BULUŞALIM!!!
-
bol bol resımler beklıoruz arkadaslar hadii bakalımmm iyi eglenceler sımdıden..
-
iyi Eğlenceler Arkadaşlar..Orçunun da dediği gibi bol bol resimler bekliyoruz....:)
-
hadi Altıner Abi bak Deniz kesinleşti, sendende son dakika haberi bekliyoruz...
-
hadi Altıner Abi bak Deniz kesinleşti, sendende son dakika haberi bekliyoruz...
aynen katılıyorumm haydi altıner abi go-kart a ;D
-
ARKADASLAR BENDE GELIORM.REKLAM YAPMIORM ETIKETTE YOK SADECE HIZ OLSUN
-
ben pek anlayamadım etiket yok reklam yok kısmını ... ok ismin listede!!! ;)
-
Ekliyorum Samet Listedesin
-
1 - CasHareMan + V-pec
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
13-V_TecH_VtI +1
14-Vtec- + Dudum
15-S.A.S.A
-
1 - CasHareMan + V-pec
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
13-V_TecH_VtI +1
14-Vtec- + Dudum
15-S.A.S.A
-
arkadaşlar malesef yarın katılamayacağım, soğuk algınlığı durumu var..vücut rölantide çalışıyor, zorlarsak conta yakarız ;D
-
G.olsun
-
1 - CasHareMan + V-pec
2- Cıvıc6041
3- Yassi
4- Deeperblack
5- Alp
6- ZaMPaRa
7- EMİR_VTI
8- HoNdAStaGe
9-ReFlEkS
10-ramosi
11-D-4D toyota
12-memet
13-V_TecH_VtI +1
14-Vtec- + Dudum
15-S.A.S.A
16-pOşEtÇaY
17-AbİM
18-eMRe(2o6 rc)
-
20.30 - 21.00 arası Greens Otoparkında olucaz değil mi?
-
Arkadaş Maalesef Ben Gelemiyorum ŞEhir Dışında Olduğum İçin ](*,)
-
bende ordayımm
-
Araçla ilgili sorunum olduğu için gelemiyoorum dostlar.. Kusura bakmayın... :(
-
Aksilikler benide buldu dün akşamki hava muhalefetinden dolayı işlerim bitmedi ne yazıkki bende aranızda olamayacağım...
Hepinize iyi eğlenceler :'(
-
buluşma gürültülü kalabalık vede güzeldii =d> biraz üşüdük ama deydii inşallah bidahakinde gelmek nasip olurr =d>
-
evet..güzel bir etkinlik oldu...Greens Otoparkında biraz üşüsekte piste çıkınca herşey unutuldu ;D Go-Kart çok güzeldi.. ;)
-
evet o muhteşem scram drıft gecesii!!!
http://www.youtube.com/watch?v=eI_oOCtfNmU
ses yok çok gürültülü bir ortamdı... görüntü genelikle ile güzel ama karanlık çıkmıs ama bütünn yanlamalar gözüküyor!!! işde o gecenın anısına arkadaşlar!!!
-
ya birazda anadolu yakasında org. yapın bizde gelelim :S
-
ya birazda anadolu yakasında org. yapın bizde gelelim :S
aynı fikirdeyim hatta buluşulcaktı da son anda değişiklik oldu..anadolu yakası buluşması istiyoruz =d>
-
kesinlikle katiliyorum...
-
anadolu yakasındaki arkadaşlar deniz@teamhondaturkey.com msn adresimi ekleyin lütfen
l
-
mod.larımız katılamasa da :'( en az onlarla geçen buluşmalar kadar keyifliydi bence,
elimden geleni yaptığıma inanıyorum ancak bir yanlış yaptıysak affola.
(buluşma resimlerini 'yassi' arkadaşımızın makinesiyle çektiğimiz için, yine 'yassi' tarafından siteye eklenicektir)
şimdiden teşekkürler Yasin fotograflar için, her ne kadar gecenin sonunda o talihsiz olay yaşansa da... =d>
-
mod.larımız katılamasa da :'( en az onlarla geçen buluşmalar kadar keyifliydi bence,
elimden geleni yaptığıma inanıyorum ancak bir yanlış yaptıysak affola.
(buluşma resimlerini 'yassi' arkadaşımızın makinesiyle çektiğimiz için, yine 'yassi' tarafından siteye eklenicektir)
şimdiden teşekkürler Yasin fotograflar için, her ne kadar gecenin sonunda o talihsiz olay yaşansa da... =d>
hayırdır??ne oldu gecenin sonunda? ben sonuna kadar kalmadığım için bilmiyorum
-
hakıkaten guzeldı ben de sonuna kadar kalamadım ersin hayırdırrr mühim bişey değildir umarım....
-
ya ufak bi kaza, benim araba otomatikya ayağım frende araba viteste oturuyodum, yasin beni çağırdı dalgınlık unutup indim arabadan, arabada otomatik gaz verdi, önümde yasinin araba vardı ona vurdu, bende bişi yokda onun tampon göçtü, hallettik aramısda ya (zaten onada yeni tampon lasımdı \:D/)
-
ikinizede geçmiş olsun gerçi sorunu haletmişsiniz bu arada resimleri merakla bekliyoruz. İyi eylenmiş olmalısızız
-
drift'e potansiyeliniz var biraz çalışma ve iyi bir sponsor ile başarılı işlere adım atıcanıza inanıyorum ;)
-
ya ufak bi kaza, benim araba otomatikya ayağım frende araba viteste oturuyodum, yasin beni çağırdı dalgınlık unutup indim arabadan, arabada otomatik gaz verdi, önümde yasinin araba vardı ona vurdu, bende bişi yokda onun tampon göçtü, hallettik aramısda ya (zaten onada yeni tampon lasımdı \:D/)
kardeş ikinizede geçmiş olsun...şöför olmadan giden araç yapılmışta haberimiz yok :dissiz sana o kadar dedik düz vites al diye ama sakalımız yokki lafımız dinlensin.
-
;D düzde istanbulda ölüm abi, mod'la falan ilgilensek düz tercih tabi ama, iş güç istanbul içinde düz vites bayıyor baya. yine alıyım yine otomatik isterim ;)
-
resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.. 8-[ talihsiz kaza içinde geçmiş olsun :dissiz
-
cok gecmiş olsun walla üzüldüm yaa neyse allah daha büyüğünden saklasın hepimizii (o beyaz war ya beyazzz patlıyodu ogun bana boyasını yaladı arabanın)
-
ewet arkadaşlar bu akşam resimleri siteye koyuyorum. tşkler...
Ayrıca bir daha ki buluşmada ersin' in önünde araç kullanmayacağım. it is a danger driver... :dissiz :dissiz :dissiz[
şaka bi yanada arkadaşımın canı sağolsun yapacak bişeyimiz yoktu o anda ama çözülmeyecekde bişe değildi yaniii....
/b]
-
cok gecmiş olsun walla üzüldüm yaa neyse allah daha büyüğünden saklasın hepimizii (o beyaz war ya beyazzz patlıyodu ogun bana boyasını yaladı arabanın)
beyaz mı rnz mi:) o patlamaz rahat ol sen \:D/ \:D/
-
ben 10 yaşımdan beri kullanıyom tekerlekli nesneler ben patlıcaksam binmem arabaya ;D
-
raaaaa maaaaa zaaannn yaaavaşş giittt puhahaha ;Ddua et mehmet güven vardı arabada ;D aks sağlam olsaydı keske
-
büyük konuşmamak lasım aslında. sonuçta sen ne kadar usta olursan ol yanondaki, önündeki, arkadaki aracın hatasının cezasını sen çekebilirsin... ama yinede allah korusun hepimizi...
ben 10 yaşımdan beri kullanıyom tekerlekli nesneler ben patlıcaksam binmem arabaya ;D
-
ewt o beyaz patlıodu cuppaaa çuppaaaa ;D ;D ;D
-
he he nicke bak çay demle poşetçay demlik yokmuy ya =d>
-
patlar patlamaz dıye bıse yok yasın kardesımın dedıgı gbı bu işte ustalık olmazz garanti dıye bıse yok anlıcagınız resımlerı dort gozle beklıyorum...
-
tehlikeli olsa da E-5'teki atraksiyonlar güzeldi ;D ;D
-
aynen alpcim güselll.... özellikle de kendimi bir an için pistte zanettim çünkü etrafımda herkes makaslıyoo filan dedim noluyoo?
-
aynen alpcim güselll.... özellikle de kendimi bir an için pistte zanettim çünkü etrafımda herkes makaslıyoo filan dedim noluyoo?
;D ;D ;D
-
MUKEMMEL BİR GO-KART OLDU.. İLK DEFA BU KADAR ZEVK ALDIM.. EMEĞİ GECEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER... ÖZELLİKLE ERSIN KARDESIM. COK EMEK VERDİ SAOLASIN.. DAHA NİCE BULUŞMALAR DİLEĞİYLE 2 NİSAN DA ARA VERİYORUM. 15 AYLIK Bİ ARA!!! SİVAS 5. PİYADE ALAYI BENI BEKLER!!! OLA OLA BİTLİ PİYADE OLDUK.. BİR DAHAKİ BULUŞMADA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE SAYGILAR...
T.H.T AİLESINE SONSUZ TEŞEKKÜRLER!!!
-
o zaman neden millet gaza geldi bi anda benim niyetim yokken adamı gaza getiriyonuz ne güzel sıra halinde gidiyoduk ondan sonra beyaz patlıyodu filan diyonuz ...
-
MUKEMMEL BİR GO-KART OLDU.. İLK DEFA BU KADAR ZEVK ALDIM.. EMEĞİ GECEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER... ÖZELLİKLE ERSIN KARDESIM. COK EMEK VERDİ SAOLASIN.. DAHA NİCE BULUŞMALAR DİLEĞİYLE 2 NİSAN DA ARA VERİYORUM. 15 AYLIK Bİ ARA!!! SİVAS 5. PİYADE ALAYI BENI BEKLER!!! OLA OLA BİTLİ PİYADE OLDUK.. BİR DAHAKİ BULUŞMADA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE SAYGILAR...
sende saolasın kardeşim, bizimde askerlik yakındır, hayırlı tezkereler diyelim ama gitmeden tekrar buluşmak dileğiyle...
-
bize gideriz acelemiz yok
-
o zaman neden millet gaza geldi bi anda benim niyetim yokken adamı gaza getiriyonuz ne güzel sıra halinde gidiyoduk ondan sonra beyaz patlıyodu filan diyonuz ...
Herbireyin kendinden sorumlu olduğunu unutmayınız ve bu hareketlerden de kaçınınız aksi takdirde THT ve sizlerin güvenliği için bazı cezalarla karşı karşıya kalacağınızı hatırlatırım.
-
yasın kardesım fotoları bekliyorz ama hala yoklar!! ???
-
arkadaşlar haklısınız hala yoklar çünkü dün evde internet sorunu yaşadım yinee ve çözemedim bir türlüü. kusura bakmayın geç kaldı bu sefer ama... ](*,) ](*,) ](*,)
yasın kardesım fotoları bekliyorz ama hala yoklar!! ???
-
Resimleri Bekliyoruz...
-
reimler yalan olduuuuuu galibaa ???
-
evet arkadaşlar nerde bu resimler bizde görelim artık....
-
makas olayını abartmayalım arkadaslar tamponu falan yalamadı.sadece yanından gecti.ben arkasından gelen aractaydım benden ıyı gorenınız yoktur.