TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: bbhnda - Eylül 04, 2012, 08:48:59 ÖS

Başlık: 2. el araç önerisi ???
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 08:48:59 ÖS
Herkese hayırlı akşamlar.Bir dostuma 45 liraya kadar 2. el bir dizel alacağız.hb istiyor.ve kesinlikle dizel.golf auris fiesta focus i30 astra listede.bu araçlar hakkında sizin yorumlarınız nelerdir.ben az çok bildiklerimi anlattım kendisine.yalnız herkesin düşüncesi özeldir ve farklı bir bakış açısı yakalanabilir.ilk arabası olacak.bu arada tanıdığınız bu araçlar hakkında temiz önerileriniz varsa değerlendirilir.ankara ve belki civarından.saygılar.
Başlık: Ynt: 2. el araç önerisi ???
Gönderen: civic46 - Eylül 04, 2012, 08:52:31 ÖS
Volvo S40 dizel güzel araçtır ;)
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 08:54:20 ÖS
Volvo S40 dizel güzel araçtır ;)

hb istiyor abi. :D diyorum sedandan şaşmayacan ama dinlemiyor. :D
Gönderen: yataylimit - Eylül 04, 2012, 08:59:10 ÖS
Golf tabiki de :)
Gönderen: the_world - Eylül 04, 2012, 08:59:48 ÖS
auris derim. hep tipi güzel hem japondan şaşmicaksın arkadaş :))
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 09:03:08 ÖS
auris derim. hep tipi güzel hem japondan şaşmicaksın arkadaş :))

:D hehe +1 .ben geçen auris için şöyle bir ayaküstü fiyat aldım.dizel comfort 45.500 comfort plus 47 diyor.ikisi arasında sadece stabilitte control ve çekiş kontrol sistemi farkı varmış.eeee honda bunu bize tek sistemde veriyor zaten. :D
Gönderen: honda2002 - Eylül 04, 2012, 09:09:41 ÖS
I30 la Auris arasinda karar verirdim
Her 2 sini de kullanmak lazim
Ataklik surus zevki vs
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 09:13:59 ÖS
I30 la Auris arasinda karar verirdim
Her 2 sini de kullanmak lazim
Ataklik surus zevki vs

valla dizel olacağı için biri 128 biri 90 beyigr.i30 her halükarda daha rahat.ama ergonomik açıdan hangisi iyiidr dediğiniz gibi sürmek lazım.lakin başka bir arkadaşta 2009 dizel auris var.araç kendini erken bırakmış plastiklerden falan ses geliyordu kapıyı kapatınca.o da 2. el almıştı.
Gönderen: baron12 - Eylül 04, 2012, 09:15:28 ÖS
civic hb lancer hb focus hb
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 09:19:09 ÖS
civic hb lancer hb focus hb

fd6 yı verdim geniş bir yolda geceleyin adam dünyadan koptu abi bu nasıl birşey diye :D civic hb dizeli olsa bu konu açılmayacaktı :D focusa olumlu bakıyor ama 45 liraya kadar yeni kasa zor.eski kasa istemiyor.
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 09:21:24 ÖS
Golf tabiki de :)

vw çok sade geliyor bana :D ama alsın birazda vw ye binerim :D :D
Gönderen: combomix - Eylül 04, 2012, 09:22:48 ÖS
sıfır ford fiesta hb 2. el demiştiniz ama buda bi öneri.
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 09:27:04 ÖS
sıfır ford fiesta hb 2. el demiştiniz ama buda bi öneri.

işin açıkcası sıfır olmamasının sebebi acemiliğini o araçta atacak . ve tabi birazda maddiyat.fiestaya 35 üstü para vermek açıkcası bana çok geliyor.sıfır yarislerede 43 lira fiyat çekiyorlar aklım almıyor.biz o fiyatlara aldık civiclerimizi :D
Gönderen: ed35 - Eylül 04, 2012, 09:40:47 ÖS
Kia ceed yada İ30 alıp keyfine baksın kardeşim ama tavsiyem yeni Ceed diesel.
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 09:48:35 ÖS
Kia ceed yada İ30 alıp keyfine baksın kardeşim ama tavsiyem yeni Ceed diesel.

valla kardeşim bencede çok güzel araçlar önerdim ama hyundai ve kiaya pek sıcak bakmıyor...
Gönderen: civic46 - Eylül 04, 2012, 10:19:54 ÖS
C4 dizel-mazda Hb dizel
Gönderen: ed35 - Eylül 04, 2012, 10:23:54 ÖS
Tek kapı düşünürse Volvo C30 dizel,benim araba ile aynı motoru var ve gerçekten çok az yakan bir ünite,şehir içi yarım depo 450km yapıyorum S40 ile. Onun dışında gulietta dizel bakabilir.
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 10:30:38 ÖS
Tek kapı düşünürse Volvo C30 dizel,benim araba ile aynı motoru var ve gerçekten çok az yakan bir ünite,şehir içi yarım depo 450km yapıyorum S40 ile. Onun dışında gulietta dizel bakabilir.

usta manuel 45 e kadar.
Gönderen: bbhnda - Eylül 04, 2012, 10:31:21 ÖS
C4 dizel-mazda Hb dizel

c4 ü ben aldırmam abi mazda hb güzel araç kaliteli ama mazda 2. el ve yedek parça sıkıntı.
Gönderen: civic46 - Eylül 04, 2012, 10:35:57 ÖS
mazdanın şu anda hiçbir servis sıkıntısı yok 2. elide eskisi gibi degil bildiğimiz markalar kadar deger kaybediyor
Gönderen: bychef2712 - Eylül 05, 2012, 12:23:50 ÖÖ
1-Auris >=ok
2-Mazda 3
3-Focus
4-İ30
5-Golf
Gönderen: ed35 - Eylül 05, 2012, 03:41:56 ÖS

usta manuel 45 e kadar.
Tamam dostum manuel ve dizel zaten :)

Misal bu ilandaki gibi:  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sade-ve-sik-farkedilmek-isteyenlere-98235855/detay
Gönderen: kayaci26 - Eylül 05, 2012, 04:03:03 ÖS
ilk aracı olacaksa sal gitsin bir bayiden begendiği sıfır km bir araca binsin "O" arkadaş....

nedne risk alasın ki....

dizel olacak, HB olacak, manuel olacak .... Bunun cevabı Honda forumunda zor.... Bak kimse fd6 - fb7 vs öneremıyor... çünkü o teleplerin hiçbirini karşılamıyor....

Ne bileyim sizin arkadaşşşş TOYOTA-MAZDA-WV nin yanında hyındai yi marka olarak değerlendiriyorsa ya da türk işi fordları begenebiliyorsa yorum yapmaya ya da yorulmaya gerek yok bence....
Gönderen: dreamnej - Eylül 11, 2012, 10:34:39 ÖÖ
-i30 çok kaliteli, illaki bir test sürüşü yapsın, kumaşa dokunsun, tavan döşemesi, kapı içleri ve göğüse baksın, sessizliği dinlesin, eski kasa da dahi dizel olduğuna kimse inanmıyordu. 2. eli çok hızlı ve zarar kesinlikle ettirmez

- volvo yanaşmasın, 2.el çok kötü, ama arabanın kalitesine diyecek yok

- mazda hakkında hiç bir fikrim yok

- nissan olan arkadaşlarım var, parçası çok pahalı arıza yapacak diye ödü kopuyor, araba biraz hantal kalıyor, yakıtı da fazla

- citroen c4 özel seri alacaksa varım, diğer hiç bir modeline yokum, araba bildiğin teneke

- golf artık biraz iç dizayn yapsın yani , allah rızası için şu düz duvardan bıkmadımı, biraz koreli abilerinden, japon abilerinde örnek alsın,

- bmv1 alabilir ama benzinli tabii ki , tüp taktırır, 45.000 e de çooook temzini bulur

yada benim honda yı alsın, kesinlikle satmaya karar verdim, bir aylık yakıt masrafım 870 tl, lpg taktırmaktan vazgeçtim, avm ler içeri almıyor, uğraşamam onlarla  :)  :)  :)
Gönderen: special one - Eylül 11, 2012, 10:51:51 ÖÖ
aynı durumda gider megane 3 coupe alırdım...aile binecekse 5 kapı alırım...
Gönderen: hakko modelistlik - Eylül 11, 2012, 06:14:54 ÖS
bencede megane   hb dizel  alsın
Gönderen: Taner.r - Eylül 11, 2012, 06:19:44 ÖS
DSG vites bir GOLF alsın.. zaman geçer kullanır tanır, gelir bana dua eder, bağımlısı olur :)
Gönderen: bbhnda - Eylül 11, 2012, 06:36:15 ÖS
DSG vites bir GOLF alsın.. zaman geçer kullanır tanır, gelir bana dua eder, bağımlısı olur :)

bakıyoruz full bir golf bakalım en kuvvetli aday..i30 ile test sürüşü yapacağız kısmetse.auris ile yaptık dizel iyide fiyat aldık ancak araç üst devirlerde vites geçirirken yığılıyor ancak mmt kullanımı zevkli bir vites.dsg yi bende test edeceğim mmt ile karşılaştıracağım.megane da özellikle coupesi yakışıklı ayrıca gt line 130 beygir dizel.test sürüşleri devam ediyor :D
Gönderen: Taner.r - Eylül 11, 2012, 07:30:39 ÖS

bakıyoruz full bir golf bakalım en kuvvetli aday..i30 ile test sürüşü yapacağız kısmetse.auris ile yaptık dizel iyide fiyat aldık ancak araç üst devirlerde vites geçirirken yığılıyor ancak mmt kullanımı zevkli bir vites.dsg yi bende test edeceğim mmt ile karşılaştıracağım.megane da özellikle coupesi yakışıklı ayrıca gt line 130 beygir dizel.test sürüşleri devam ediyor :D

Bir çok otomatik araç kullandım. 2006 yılından beridir DSG dizel vw aracımız var. Anlatılmaz yaşanır diyebilirim sadece.

Kusursuz bir şanzuman. GOLF zaten segmentinde kral.. 1.6 CR dizel ile 7 ileri DSG mükemmel ikili oluyor.

Eğer seçenekler arasında VW gibi bir araç varsa fiat reno bulaşmaya gerek yok nacizane fikrim..
Gönderen: bbhnda - Eylül 11, 2012, 10:09:00 ÖS

Bir çok otomatik araç kullandım. 2006 yılından beridir DSG dizel vw aracımız var. Anlatılmaz yaşanır diyebilirim sadece.

Kusursuz bir şanzuman. GOLF zaten segmentinde kral.. 1.6 CR dizel ile 7 ileri DSG mükemmel ikili oluyor.

Eğer seçenekler arasında VW gibi bir araç varsa fiat reno bulaşmaya gerek yok nacizane fikrim..

usta vw güzel özellikle içinde kullandıkları malzemeler çok kaliteli ancak golfün tasarımını çok sade buluyorum.ayrıca kasa değiştiriyor.ama bakalım ya golf golftür.dsg şanzıman mutlaka mmt den daha kalitelidir kaldıki mmt normal kullanımda vites geçişlerini hissettirmiyor .ama tabi devire alışmış biri olarak benim altımda baya bir gümletti :D dsg şanzımanı en kısa zamanda deneyeceğim en zorlu koşullar altında :D bir arkadaşa ve onun arkadaşına 4 ay kadar önce iki tane highline passat almıştık.vw highlline donanımı gerçekten tatmin edici.yalnız mesela passatında bile cam dik geliyor sanki fd6dan sonra aradığım kokpit rahatlığını bulamadım.ama araç ağır güzel araç.2.0 tdi motora kefilim amcamda suberp var gerçekten güzel motor.ama tabi arkadaşın bütçesi o kadar çıkamaz .max 45 .
Gönderen: Taner.r - Eylül 12, 2012, 09:36:16 ÖÖ
Tasarim biraz begeni isidir.. O konuda ancak saygi duyarim dusuncelerinize :)
Gönderen: mali_vet - Eylül 13, 2012, 12:21:14 ÖÖ
manuel vitesten dsg ye nası geldiniz anlamadım ama arkadas alsın en temizinden 40 bin liraya 1.8 honda civic hb i shift veya manuel hiç farketmez taksın bi 2 yıl garantili brc sonra rampada bile 1.6 dizelcileri arabadan soğutsun. devirli kullanımdan bahsetmişsiniz dizel arabanın motor sesi nedir öle yaa motor sesi dinlencek madem hondanınkini dinleyip aşık olsun işte benim gibi :) üstelik lpg de dizellerle aynı yakıt tüketimi daha ne olsun.
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 12:25:00 ÖÖ
manuel vitesten dsg ye nası geldiniz anlamadım ama arkadas alsın en temizinden 40 bin liraya 1.8 honda civic hb i shift veya manuel hiç farketmez taksın bi 2 yıl garantili brc sonra rampada bile 1.6 dizelcileri arabadan soğutsun. devirli kullanımdan bahsetmişsiniz dizel arabanın motor sesi nedir öle yaa motor sesi dinlencek madem hondanınkini dinleyip aşık olsun işte benim gibi :) üstelik lpg de dizellerle aynı yakıt tüketimi daha ne olsun.

usta ben onu hondaya aşık ettim zaten ;) lpg ye karşı bir arkadaş.yoksa honda ilk tercihi olacaktı.bugün düşündün şöyle 1.7 150 beygirlik bir dizel getirseler diye..ama işte hondacı olunca anca hayal kuruyon the power of dreams nede olsa :D
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Eylül 13, 2012, 07:34:16 ÖÖ
bu para BMW ye verilir ;)
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 08:49:03 ÖÖ
1.6 motor vergisi 768tl

1.8 motor 1352tl

Fark a sayilmaz. İs lpg ise tsi 1.4 140-160-170ps bir ve tup ile harika olabilir :)

Honda tercih edilir tabi ama onunda 1.4-1.6 lari uygun olur bence.
Gönderen: mali_vet - Eylül 13, 2012, 10:21:44 ÖÖ
garantisi bitmeden satılacaksa dediginiz 1.4 160 170 lik araclar alınabilir :D ayrıca o aracları tüp konusunuda da bi araştırmak lazım.....
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 11:00:03 ÖÖ
Garantisi bitince ne oluyor?
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 11:20:18 ÖÖ
garantisi bitmeden satılacaksa dediginiz 1.4 160 170 lik araclar alınabilir :D ayrıca o aracları tüp konusunuda da bi araştırmak lazım.....

tsi lara tüp takılıyor ancak araç devrine göre benzinde yakmak zorunda kalıyor.
Normalda karlılık %40 larda iken tsi larda %20 lere falan düşüyor.
Gönderen: mali_vet - Eylül 13, 2012, 11:44:29 ÖÖ
Orijinalden alıntı: murathan82

JETTA 1.4 TSİ 140 VE 170 HP ARAÇLAR KRONİK OLARAK AYNI SORUN ÇIKARMAKTADIR!
2008 jetta 140hp tsi sahibiyim,aracımın tüm bakımlarını yetkili serviste düzenli olarak yaptırdım ve aracımı da aynı yerden sıfır km olarak aldım ve araç sürekli masraf çıkarmaktadır en son olarak 4.395,53tl gibi çok yüksek bir masraf çıkartılmıştır,aracımı özenli muntazam kullanmaktayım ama herseferinde bakım checkup larında aracımda sorun cıkıyor.28.257km.de TURBO MANİFOLD değiştirildi toplam olarak 3.867,12 TL,parça garantiye alınıp 174TL İşçilik benden tahsil edilmiştir
44.409 km.de
KESME VALFİ-HAVA HORTUMU-CONTA-KABLO SETİ-AİRBAG TESİSAT ONARIM VE İŞÇİLİKLERLE BERABER TOPLAM 357TL
BENDEN TAHSİL EDİLDİ
66.136KM.DE
VALF-ZİNCİR DİŞLİSİ-KAM MİLİ AYAR ÜNİTESİ-ZAMANLAMA ZİNCİRİ-CONTA-ZİNCİR GERGİSİ-YAĞ KECESİ-SALINCAK BURCLARI
TOPLAM 21 PARÇA VE 10 İŞÇİLİK kalemi maliyetiolarak 4.395.53 TL benden talep edildi
Zincir-kam mili-salıncak burcu ve turbo sorunu bu araçlarda şikayet portallarındaki kullanıcı yorumlarındanda açıkça belli olduğu üzere 1.4tsi 140 ve 170hp motorlarda oluşan kullanıcı hatası gerektirmeksizin oluşan kronik sorun çıkaran ayıplı parçalardır ve 140ve 170 hp 2009 dan sonra bu şikayetlerinden ötürü üretimden çekilip daha düşük beygir secenekleri (122-160hp ) kullanarak piyasaya sürülmesi en açık ıspatıdır

sikayetvara şikayetimi yeni sundum şuan link aktif değil 1-2 güne aktif olur linki ozaman tekrardan paylaşıcam

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1230349/jetta-14-tsi-140-ve-170-hp-araclar-kronik-olarak-ayn/lqkqg

linkdeki sitede biseyde dikkatimi cekti honda icin 130 vw için 330 şikayet var :) ama tabi bi kıyas olamaz böle seyler
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 12:30:38 ÖS
O zaman 160ps tek secenek kaliyor tsi icin :)

En guzeli tdi ya..

Lpgli araclar giremez levhasi korkusundan kurtuluruz bari..
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 01:42:36 ÖS
Orijinalden alıntı: murathan82

JETTA 1.4 TSİ 140 VE 170 HP ARAÇLAR KRONİK OLARAK AYNI SORUN ÇIKARMAKTADIR!
2008 jetta 140hp tsi sahibiyim,aracımın tüm bakımlarını yetkili serviste düzenli olarak yaptırdım ve aracımı da aynı yerden sıfır km olarak aldım ve araç sürekli masraf çıkarmaktadır en son olarak 4.395,53tl gibi çok yüksek bir masraf çıkartılmıştır,aracımı özenli muntazam kullanmaktayım ama herseferinde bakım checkup larında aracımda sorun cıkıyor.28.257km.de TURBO MANİFOLD değiştirildi toplam olarak 3.867,12 TL,parça garantiye alınıp 174TL İşçilik benden tahsil edilmiştir
44.409 km.de
KESME VALFİ-HAVA HORTUMU-CONTA-KABLO SETİ-AİRBAG TESİSAT ONARIM VE İŞÇİLİKLERLE BERABER TOPLAM 357TL
BENDEN TAHSİL EDİLDİ
66.136KM.DE
VALF-ZİNCİR DİŞLİSİ-KAM MİLİ AYAR ÜNİTESİ-ZAMANLAMA ZİNCİRİ-CONTA-ZİNCİR GERGİSİ-YAĞ KECESİ-SALINCAK BURCLARI
TOPLAM 21 PARÇA VE 10 İŞÇİLİK kalemi maliyetiolarak 4.395.53 TL benden talep edildi
Zincir-kam mili-salıncak burcu ve turbo sorunu bu araçlarda şikayet portallarındaki kullanıcı yorumlarındanda açıkça belli olduğu üzere 1.4tsi 140 ve 170hp motorlarda oluşan kullanıcı hatası gerektirmeksizin oluşan kronik sorun çıkaran ayıplı parçalardır ve 140ve 170 hp 2009 dan sonra bu şikayetlerinden ötürü üretimden çekilip daha düşük beygir secenekleri (122-160hp ) kullanarak piyasaya sürülmesi en açık ıspatıdır

sikayetvara şikayetimi yeni sundum şuan link aktif değil 1-2 güne aktif olur linki ozaman tekrardan paylaşıcam

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1230349/jetta-14-tsi-140-ve-170-hp-araclar-kronik-olarak-ayn/lqkqg

linkdeki sitede biseyde dikkatimi cekti honda icin 130 vw için 330 şikayet var :) ama tabi bi kıyas olamaz böle seyler

bizim şikayetler ne acaba ?
Kesin ses her 3 şikayetten biridir :)
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 01:46:27 ÖS

En guzeli tdi ya..

accord 2.2cdti alınası bir araç.
Çiple 170hp civarı da olur belki:)
otomatikte diretmesem alırdım, neyse :)
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 02:09:37 ÖS
ses bile değil .yani ben görmedim. civice lpg takma sözü alınması ve takılmaması.
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 02:15:42 ÖS
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1334216/volvo-aracimin-hava-yastigi-patlamadi/cqbyj

önde emniyet kemeri takılıyken hava yastığı patlamamış sanırım.
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 02:18:02 ÖS
konu dağılmış bu arada arkadaşlar beklemedeyiz sonuçta ticaret bu birinin paraya sıkışması olabililr ve istediğimiz aracı istediğimiz fiyata bırakabilir çünkü fiyat aralığı istediği araçlar için biraz fazla.
Gönderen: ed35 - Eylül 13, 2012, 02:23:23 ÖS
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1334216/volvo-aracimin-hava-yastigi-patlamadi/cqbyj

önde emniyet kemeri takılıyken hava yastığı patlamamış sanırım.
Yetkili bir ağız altına mantıklı olan açıklamayı yapmış,insanlar en ufak sürtünmede bile neden hava yastığım açılmadı demeye başladı...

Bunun en büyük nedeni de kazadan sonra arabalarını perte ayırıp paralarını kaskodan tahsil etmek,çünkü;genelde hava yastığı açılan arabaların %80i pert sayılıp para ödemesi yapılmakta ;)

Hava yastığı açılmayınca da işlerine gelmiyor çünkü hasarlı araç onarılıp ellerine geri verilecek ve değer kaybına uğramış bir araçla baş başa kalacaklar,bilmem anlatabildim mi :)

Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 02:30:00 ÖS
haklısın emre ama önde oturan emniyet kemerini takmasına rağmen açması gerekmiyormuydu?
Gönderen: ed35 - Eylül 13, 2012, 02:33:03 ÖS
haklısın emre ama önde oturan emniyet kemerini takmasına rağmen açması gerekmiyormuydu?
Belli bir şiddet almazsa gerekmiyor tabi ki, emniyet kemeri takılı olanlarda yaralanma olmamış bile,sadece kemer takmayanlar yaralanmış.

Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 02:35:08 ÖS
Belli bir şiddet almazsa gerekmiyor tabi ki, emniyet kemeri takılı olanlarda yaralanma olmamış bile,sadece kemer takmayanlar yaralanmış.

abi 110 ile vurmuş daha ne şiddeti alacak dayının 206 bile 30 ile tıklatınca açmış.ya ben volvonun kaliteisnden şüphe etmiyorum zaten testlerini falan ren geyiğiyle isveç kayalarıyla yapıyorlar.araçta anladığım kadarıyla rijitliğini korumuş zaten.
Gönderen: ed35 - Eylül 13, 2012, 02:40:47 ÖS

abi 110 ile vurmuş daha ne şiddeti alacak dayının 206 bile 30 ile tıklatınca açmış.ya ben volvonun kaliteisnden şüphe etmiyorum zaten testlerini falan ren geyiğiyle isveç kayalarıyla yapıyorlar.araçta anladığım kadarıyla rijitliğini korumuş zaten.
Eğer 110 ile duvara vurup ve hava yastığı açmadan içindekiler sağlam çıkıyorsa ben o markayı alkışlarım kardeşim :D

Arabanın camını söktürdüm,kapı döşemesi de sökülecekti cam arasından sıvı deterjan kaçtı ve kapı söküldü kapıda çapraz isveç çeliği var ve usta dedi ki bu ne bmw'de var ne mercedeste, sadece onların üst sınıflarında var..İnan onu görünce kazadan filan korkmuyorum artık :)

Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 02:44:08 ÖS
:D araban çok güzel kardeşim yanlış anlama zaten adamların sloganı çeliği ancak bu kadar bükebildik.zaten araçlarımızda bulunan emniyet kemeri ukatılımı süs değil srs sistemde emniyet kemeri takmazsan açmıyor.ama neden bu kazada açmamış bana ilginç gelmişti .öndekiler kemeri takmış .
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 02:44:49 ÖS
kapıya nasıl deterjan kaçtı bu arada :D :D
Gönderen: ed35 - Eylül 13, 2012, 02:47:35 ÖS
Yok kardeşim niye yanlış anlayayım :)

Ya arabayı yıkayacaktım,eller ıslak tabi oto şampuanının kutusu bi kaydı elimden hop direk kapıya,oradan da cam arasından süzüldü :)
Camı çalıştırdım cıvık cıvık jel çıkıyor,sesler çıkartıyordu direk gittim temizletip yaptırdım :)
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 02:49:28 ÖS
:D iyi etmişsin bende bugün yıkattım benimkini ucuzluktan iç dış 8 diyince daldım.
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 03:27:18 ÖS

En guzeli tdi ya..

hocam herkesin bir bütçesi var.. ben yeni model bir araçta 1600cc hacim üzerini mantıksız görmekteyim.

1.6 dizel 105PS stok chip ile 135PS fazlası ile yeter.

2.2 motor için 3194TL verigi var yıllık..

1.6 motor olsa 2400TL fark olur ki o farkla 600litre dizel alınır 4TL den :)
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 04:01:18 ÖS

En guzeli tdi ya..

hocam herkesin bir bütçesi var.. ben yeni model bir araçta 1600cc hacim üzerini mantıksız görmekteyim.

haklsın tabiki.
accord 2.2 , mtv dilimi 2.0 olabilir. MTV kasko değerinin %5 üzerindeyse.
ama konforu tartışılmaz, ben bu noktadayım. ;)
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 04:09:37 ÖS

En guzeli tdi ya..

haklsın tabiki.
accord 2.2 , mtv dilimi 2.0 olabilir. MTV kasko değerinin %5 üzerindeyse.
ama konforu tartışılmaz, ben bu noktadayım. ;)

konfor konusunda iyidir bencede. zira bende 91 model 2.0 accord var konforu anlatılmaz yaşanır diyorum :)
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 04:10:12 ÖS
konu pert :D :D
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 04:24:49 ÖS
söylenecek herşey söylenmiş zaten :)
herkes içindekileri dökmüş.

tam pert değil de biraz hasarlı diyelim şuna :)
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 04:27:47 ÖS
Öneri isteklerinin dışına çıkıldı biraz :)

İlk sayfadaki ilk yazıya bakarsak en iyi seçenek HB olduğu için GOLF.

Zaten dizel isteniyor.. Onun için

1.6 TDI DSG GOLF en iyisi...
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 04:35:51 ÖS

olurmu abi ya estağfurullah herkes herşeyi söyleyecek tabi hatta böyle daha iyi oluyor :D bu arada senin mtv kaçtı ? :D
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 04:37:40 ÖS

olurmu abi ya estağfurullah herkes herşeyi söyleyecek tabi hatta böyle daha iyi oluyor :D bu arada senin mtv kaçtı ? :D

nereye kaçmış benim mtv :)) tam geyik oldu.

980tl küsür yıllık.  Fazla can yakmayan cinsten.
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 04:37:46 ÖS

usta herhalde o olacak gibi ama tam full isteniyor 45 lirayada biraz zor gibi ama dediğim gibi ticaret bu yok diye birşey yok birinin paraya ihtiyacı olabilir muhabbetimizi yaparız el sıkışılabilir. ;) ama golfü bende bir test edecem.
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 04:38:19 ÖS

benimkide 700 küsür oturuyor bana resmen :D
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 04:40:07 ÖS

benimkide 700 küsür oturuyor bana resmen :D

zam gelecekmiş mtv lere yakında. bütçe açığını kapatmak için vs.
şimdiden fullemek lazım :)
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 04:45:52 ÖS

usta herhalde o olacak gibi ama tam full isteniyor 45 lirayada biraz zor gibi ama dediğim gibi ticaret bu yok diye birşey yok birinin paraya ihtiyacı olabilir muhabbetimizi yaparız el sıkışılabilir. ;) ama golfü bende bir test edecem.
tabiki mutlaka test edin. ne kadar güzel bir araç olsada olurda sizin beğenmediğiniz bir tarafı olur..
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 04:49:48 ÖS

tabiki mutlaka test edin. ne kadar güzel bir araç olsada olurda sizin beğenmediğiniz bir tarafı olur..

Golf iyi güzel de içi çok sade.
Bu arada DSG ye dikkat. DSG ustası görmeli.
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 04:55:47 ÖS

Dsg yi bize gösterin. vw team ailemizde manuel vw kalmadı neredeyse :D hepimiz DSG ci olduk..

Sadelik şıklık benim her zaman ilk tercihimdir :)

vw caddy'min bile orta konsol gösterge tasarımına 6 yıldan sonra bile hayranlıkla bakmaktayım :)
Gönderen: honda2002 - Eylül 13, 2012, 05:09:15 ÖS

Dsg yi bize gösterin. vw team ailemizde manuel vw kalmadı neredeyse :D hepimiz DSG ci olduk..

vw caddy'min bile orta konsol gösterge tasarımına 6 yıldan sonra bile hayranlıkla bakmaktayım :)

bizde de var caddy. çoook sade be hocam. :)
DSG yi de şöyle bir sağlam zorlayın. Rampalar üst devirler falan.
Gönderen: Taner.r - Eylül 13, 2012, 05:25:28 ÖS

bizde de var caddy. çoook sade be hocam. :)
DSG yi de şöyle bir sağlam zorlayın. Rampalar üst devirler falan.

2007 saysak 5-6 yıl olacak DSG kullanıyorum.

2006 DSG aracımız chipliydi.. ki şöyle 5-6 tane yazılım aldık değiştirdik falan baya yüklendik. sürekli performanslı kullanırdım :)

Daha fazla zorlanamazdı sanırım hocam..
Gönderen: special one - Eylül 13, 2012, 06:59:39 ÖS
megane 3 coupe gt line 130 ps  deneme sürüşü yaptın mı sonucunu merak ediyorum ( not= Araç ithal al alırsan türk yapımı alma ispanyadan ithal al )... ağzımın suyu aktı para olsada bende alsam :):)
Gönderen: bbhnda - Eylül 13, 2012, 07:46:31 ÖS
megane 3 coupe gt line 130 ps  deneme sürüşü yaptın mı sonucunu merak ediyorum ( not= Araç ithal al alırsan türk yapımı alma ispanyadan ithal al )... ağzımın suyu aktı para olsada bende alsam :):)

yok dostum daha yapmadım.ilk çıktığında benimde ilgimi çekmişti ama i30 un 128 lik dizeli vardı piyasada...
Gönderen: 16ec813 - Eylül 14, 2012, 09:01:56 ÖÖ
bir honda sitesinde bu soruya tabikide
honda