TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: crazy_boy07 - Eylül 02, 2012, 07:57:07 ÖS
-
selam arkadaslar.2004 makyajlı kasa cıvıc ls im var.üzerindeki yaylar kestirilmiş.spor yaylar muayenelerden geçiyormu.seneye aracın muayenesi var ve iki masraf yapmak istemiyorum.hangi yay ları önerirsiniz.
-
gecmez fren testınde aracınız cok alcaksa kanala oturur yada surter adamlar dan dıye gırıyo cunku bırde camurluga deyıyomu dıye baska taraftan kaldırıp bakıyolar mesafeye
-
Gecen hafta arkadaşım Golfünü götürdük,yayları bastırmıştı (kestirme değil pres ile basma) ve 18 jant koymuştu.Tüv türk'te aracı kaldırım gibi bir rampaya çıkartıp el ile kontrol ediyorlar sürtme varmı yokmu.el giriyormu girmiyormu diye. sürtme olmadığı ve el girecek kadar yer olduğu için geçti muayneden bilginize...ayrıca linkteki arac benimdi bir tanıdığa sattım ve muaynede basık olduğu için geçmemiş ve beni aramıştı... :)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/fotograflar/34_tc_7307-t48749.0.html
-
benim aracımda spor yay vardı çamurluğun arasına parmak bile girmiyordu sorunsuz geçtim. 18 jant 6-4 yay
-
Geçer sıkıntı olmaz, arkadaşın dediği gibi rampaya çıkarıyolar aracı.Ama benim aracım bile çok basık olduğu halde rampadan sıkıntısız geçti
-
Geçer sıkıntı olmaz, arkadaşın dediği gibi rampaya çıkarıyolar aracı.Ama benim aracım bile çok basık olduğu halde rampadan sıkıntısız geçti
+1
-
saolun