TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Lindaa - Eylül 01, 2012, 01:21:46 ÖÖ
-
İyi akşamlar, iyi forumlar herkese. Arkadaşlar dizel sevdasından vazgeçtim ve 20.000 - 35.000 TL olan bütçe aralığıma göre benzinli ( kesinlikle lpg ye karşıyım hondalarda ) bir honda almak istiyorum. Tek istediğim tür CİVİC HB. Bana önerebilceğiniz bir model var mı bu açıdan ? 1.4 lere çok laf ediyorlar ve çoğu çevremdekiler sen öğrencisin aylık gelirin belli honda alırsan evin önünde durur buna razıysan git BMW al flan diyorlar :) Ben zaten haftada 2-3 defa şehiriçi 1-2 saat dışarda olan biriydim arabayla ama yinede bu beni korkutuyor. Sizden sorcağım öneri alcağım konular ;
1. Honda gerçekden çok yakıyor mu ?
2. Önereceğiniz arabayı neden önerdiğinizi ve yakıt tüketimini yazarsanız sevinirim.
3. Agresif kullanan birisi değilim fakat bastım mı gitmesini seviyorum fakat asla her gece otobanda 150-200 Yapma gibi aksiyonlarım olmuyor.
4. Ve bmw ile honda arasında ne fark vardır bu fiyata alcağım araçlarda ?
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar..
-
hangi arac olursa olsun cok basarsan cok yakar,bence sen vtec 2 al,
-
bence de vtec2 al. arpa yemeden at gitmez derler, koşmasını istiyorsan atın, yedireceksin arpasını.
-
Biraz fazla reklam yapmaya başladım ama konu denk geliyor ne yapayım :) size kendi aracımı tavsiye ediyorum :) buraların arabasıdır :) LPG hiç takılmadı. Motoru saat gibidir. Pazarlık payıda var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-sahibinden-agir-bakimi-yapildi-97667393/detay
-
hocam 20000-35000 aralığı çoook fazla :) sayısız araba çıkar hııı honda derseniz 2008-2010 civic rahat bulunur
-
Biraz fazla reklam yapmaya başladım ama konu denk geliyor ne yapayım :) size kendi aracımı tavsiye ediyorum :) buraların arabasıdır :) LPG hiç takılmadı. Motoru saat gibidir. Pazarlık payıda var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-sahibinden-agir-bakimi-yapildi-97667393/detay
yorumunuz için teşekkürler fakat HB arıyorum.
hocam 20000-35000 aralığı çoook fazla :) sayısız araba çıkar hııı honda derseniz 2008-2010 civic rahat bulunur
HB benzinli bir araç önerisi olursa direkt onu almayı düşünüyorum
-
35 bin tlye 2002 civarı bmw e 46 3.20i alınır lpg takılır honda civiclere dikiz aynasından bakılır hem öğrenciyim diyorsunuz civic yerine bmw daha çok göze batar ayrıca marka fanatikliği yapmayalım 2002 model bir e 46 civicten her anlamda daha üstündür hem donanım hem güvenlik açısından
-
35 bin tlye 2002 civarı bmw e 46 3.20i alınır lpg takılır honda civiclere dikiz aynasından bakılır hem öğrenciyim diyorsunuz civic yerine bmw daha çok göze batar ayrıca marka fanatikliği yapmayalım 2002 model bir e 46 civicten her anlamda daha üstündür hem donanım hem güvenlik açısından
tüplü ve öfkeli ? e46 apaçi ? kalsın sağol.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3-serisi-3-20i-97597724/detay
şu araca apaci aracımı diyorsanız ya siz arabadan anlamıyorsunuz yada ben sanırım başka kasa ile karıştırdınız lpgyi öğrenci olduğunuz için söledim. paşa gönlünüz bilir ama herhangi bir vtec 2yle yada fd 6 ile kıyaslanamaz bu araçlar az km yapmışı bulunduğu takdirde keyifle binilir ama karar size kalmış...
not: yukarıdaki araç rastgele bi ilandır örnek olması açısından koydum
-
e46 kasa ve apaçi birbirine hiç yakışmayan 2 kelime heee ama e46 apaçi aracıysa ben apaçilerin lideri olmak için ortaya adaylığımı koyuyorum :D
-
bmw e46 kasa az km yapmış araç bulmak artık çok zor hatta imkansız.bir ara tanıdık vasıtasıyla almanyadan bir dede arabası getirtmeyi falan düşünmüştüm 3.30 ci zira hastasıyım o makinenin.az km olan ya galeri arabasıdır km düşürülmüştür.vakti zamanında kimler kimler binmiştir ona. o arabalarla düz gidilmez zaten hız ve yan için alınıyor.anlayacağın keyif arabası.sen boşver onu civic düz 6 ileri bir 1.8 al hb.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-anlayana-jdm-mugen-pover-97996389/detay#
yada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2009-type-s-fabrikadan-yeni-cikmis-gibi-58156724/detay#
Yani ep2 1.6 civic yada fn type-s 1.8 ikiside hatchback , tek kapı gerçekten güzel gözüken , istersen dahada vahşileştirebileceğin , yakıt konusunda ise seni üzmücek , 1.8 motor olmasına rağmen 1.6 araçla aynı yakması , ve gidişi güzel olan araçlardır
bu iki ilanı örnek olsun diye verdim yoksa başka araçlarda var , yakıt konusunda herkes kafasına göre birşey söylemekte , ama genellikle 3.000 rpm civarında vitesleri değiştirip , fazla gaza yüklenmeden kullanırsan çok bir sorun çıkartıcağını sanmıyorum ki sitede bu araçları kullanan ve kesin bilgi vericek kişiler vardır.
Bmw hakkında çok birşey bilmiyorum ama abartıldığı gibi bir araç olmadığına her türlü iddaya girerim insanlarda takıntı olmuş bu arabalar ama herkesin düşüncesine saygı göstermek gerek ve tabiki herkesin beklentisi farklıdır , Hondanın sürüş zevki , motor sesi , ivmelenmesi , verdiği hissiyat , ve görünüşü benzersizdir
-
geçen ay arkadaşım ev aldı nakit ihtiyacından dolayı 2009 civic hb yi 30000tlye sattı siyah ilk sahibi kazasız değişensiz bana haberin olsun 36000tl dedi 30000 tlye vermiş
-
bence en mantıklı vtec2....
-
bence en mantıklı vtec2....
+1
-
Öneriler için teşekkürler. Benzini sorun etmemeye karar verip 1.6 VTi alıyoruz. Hayırlısıyla haftasonu izmire gidip aracı alıcaz.
-
hayırlısı olsun araç beyazmı?
-
Öneriler için teşekkürler. Benzini sorun etmemeye karar verip 1.6 VTi alıyoruz. Hayırlısıyla haftasonu izmire gidip aracı alıcaz.
e46 apaçiydi vti nedir acaba?
-
güle güle kullan arkadaşım