TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: klc-ozhn - Ağustos 13, 2012, 08:49:01 ÖÖ
-
Merhaba arkadaşlar. Gecen gün arkadaşlarla toplandık. Bir kişide 2010 model 0 almış seat ibiza vardı.1.4 motor . Dediler kaldıralım bendeki araç 1.4is 98 model 170 binde. bende abart egzs jant geniş taban lastik var. Arkadaşın araba stok. Sizce sonuç ne ?
-
aynı araç arkadaştada var.ben civic diyorum.o araç 85 hp atmosferik.götürürsünüz.
-
Aradaki yaş farkına bak mekanik yorgunluga bak :)
-
1000 kg diye hatırlıyorum ibizaları hafif arabalar. ve dediğiniz gibi sizin aracınıza göre yeni bir araç. kafa kafaya ya da az bir farkla ibiza alır diye düşünüyorum
-
Bende alır diye düşüyordum. 4 kere kalktık ilk 3 ünde bn aldım , vites geçmedi felan dedi. 4. de ben biraz geç kalktım 4.vitese kadar kafa kafaya gittik sonra bıraktık zaten. Yalnız şunu fark ettim. 4 bin devire kadar burun uzatıyor sonrasında bayılıyor civic acılıyor :)
-
ben ne dedim götürürsün demedimmi ? :D metal yorgunluğu yaş falan bunlar bakımlı araçlarda minimaldir pek etkilemez artı hondalardaki yüksek hız dayanıklılığı var.
-
O günden sonra hondama bi kez daha aşık oldum :D
-
helal olsun :)
-
o zaman 2002 seat ibiza 1.6 ile bizim ies karşılaşmasında ies götürür bir yoklamada ben çekeyinm bakalım.
-
Dene kardeşim. Ben ibiza alır diye düşünüyordum ama. Aracımın baskı balatası bitik olmasına ragmen şaşırdım. 4000 den sonra farkı görün :)
-
video olsa daha güzel olurdu
-
Cektik ama gece oldugu içn ve telefon iyi olmadıgı içn kötü cıktı arkadaşlar