TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: poyraz_41 - Haziran 21, 2012, 10:06:55 ÖS
-
Arkadaşlar Merhaba,
Aracımı aldıgımda 122 000 deydi, aracta 17 " jantlar 225/45/17 lastıkler simota hava filtresi var aracım 450 - 500 civarı yakıyor Lpg taktırmayı düşünüyorum aracı yeni aldım doyasıya gezemedim bile :( Sizce hangi marka lpg taktırmalıyım manifod delinmeden takılan kit var mı brc my11 olur mu benim araca birde motor arıza lambam yanar mı _? Tecrübeli arkadaşlarım bilgi verirse sevinirim.
-
hangi markayı taktırdığınız önemli değil, önemli olan işçiliktir. arıza lambasının yanması ayarla ilgilidir. iyi ayar yapılırsa arıza lambası yanmaz.
-
o ne bicim bi yakitmis benim otomatik bile 350-400 arasi yakiyo
-
BRC MY11 dogru tercıh. Maceraya gerek yok.Markaya karar verdıkten sonra, bu markayı sorunsuz sekılde montaj yapacak ve ılerde sıze kalıtelı hızmet verecek Lpg servısıne karar verın.
-
eski aracımda vtec2 di zavoli vardı çokta memnundum benim aracımdada 17 jantlarım ve hava filtresi vardı şehir içi 200 kuruş yakıyordu.şehir dışı 100 geçmeden 170 kuruş civarlarda yakıyordu.
-
iki hondamızda zavoli kullanan biri olarak şiddetle önerırım
-
zavolli diyorum bende..