TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: piscocuk - Haziran 15, 2012, 08:28:51 ÖÖ

Başlık: Cep telefonu satışı yapan? (İstanbul)
Gönderen: piscocuk - Haziran 15, 2012, 08:28:51 ÖÖ
arkadaşlar istanbul da cep telefonu satışı yapan kimse varmı..

babalar günü hediyesi olarak bir cep telefonu düşünüyorum..dokunmatik olmayacak aklımda nokia var çünkü hep nokia kullandı.
en geç yarın telefonu almam gerek

ayrıca telefon önerisinde bulunursanız sevinirim..lütfen iphone htc vb dokunmatikleri geçelim daha kullanışlı ve dokunmatik olmaması özellikle tercih sebebi
Başlık: Ynt: Cep telefonu satışı yapan? (İstanbul)
Gönderen: piscocuk - Haziran 15, 2012, 08:52:57 ÖÖ
http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_300_slwh-asha-300-cep-telefonu-(silver--white)/productdetails.aspx?I_ID=59476

bu cihazdan kullanan tavsiye eden...aradığım ürün bu tarzda arkadaşlar
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Haziran 15, 2012, 09:04:54 ÖÖ
bi baba için en güzeli NOKIA X3 karışık bi tel değil kullanımı basit en önemlisi tuşlar büyük bende babama almıştım:)
Gönderen: piscocuk - Haziran 15, 2012, 09:24:29 ÖÖ
bi baba için en güzeli NOKIA X3 karışık bi tel değil kullanımı basit en önemlisi tuşlar büyük bende babama almıştım:)

hemen inceliyorum...konu ile alakası yok ama ben yuvaya dönüş yaptım...pazartesi gününden itibaren sürekli olarak tuzladayım artık ;)
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Haziran 15, 2012, 09:29:46 ÖÖ
bizim topraklara hoşgelddin diyelim tekrar:)) uygun zmanlarda çay çorba yaparız sahilde:))
Gönderen: piscocuk - Haziran 15, 2012, 10:23:28 ÖÖ
bizim topraklara hoşgelddin diyelim tekrar:)) uygun zmanlarda çay çorba yaparız sahilde:))

en güzeli :) süper olur
Gönderen: piscocuk - Haziran 17, 2012, 02:45:56 ÖS
konu silinebilir ;)