TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: honda2002 - Haziran 10, 2012, 04:13:09 ÖS
-
Haftaya uzun yola çıkacağım kısmetse.
TEM den İstanbul-Gerede (canım sıkılırsa E5 'e de girebilirim) sonrasında ise SAMSUN yoluna girip devam edeceğim.
Bu güzergah üzerinde alıp ta memnum kaldığınız veya alıp ta pişman olduğunuz :) LPG istasyonları var mıdır ?
Paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler
-
Haftaya uzun yola çıkacağım kısmetse.
TEM den İstanbul-Gerede (canım sıkılırsa E5 'e de girebilirim) sonrasında ise SAMSUN yoluna girip devam edeceğim.
Bu güzergah üzerinde alıp ta memnum kaldığınız veya alıp ta pişman olduğunuz :) LPG istasyonları var mıdır ?
Paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler
Ben geçen hafta gittim. Pek sıkıntı yaşamadım. Opetlerden bir onceki gitmemde almıştım. Sorun çımadı. Gecen hafta ise opet hiç denk gelmedi :) Rastgele aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.
Birde İstanbuldan sonra lpg fiyatları ucuyor. Evinin yakınında doldur İstanbuldan çıkacagına yakın ucuz görürsen yine al :)
Birde boluyu geçtikten sonra otobandan çıkacaksın. yolun solunda SARIOGULLARI yemek yeri var. (Kamyoncuların mekanı diye tabir ettiğimiz) Yemekleri güzel. Tavsiye ederim :)