TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Mahir TÜRKMEN - Mayıs 28, 2012, 04:40:10 ÖS

Başlık: Tanıyan var mı? Acil -- İstanbul--
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mayıs 28, 2012, 04:40:10 ÖS
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-87965860/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-87965860/detay)

tanıyan bilen arac hakkında bilgisi olan?
Başlık: Ynt: Tanıyan var mı? Acil -- İstanbul--
Gönderen: MerT01__civic - Mayıs 28, 2012, 05:17:44 ÖS
aracı bilmem neyi nasıldır.. ama parmakla gösterilicek İES'lerden bence harika duruyor :)

(sadece tipine yorum yapabiliyorum)
Gönderen: CAGLAR28 - Mayıs 28, 2012, 05:20:49 ÖS
görünüşte güzel ama içini bilmem.motor konusunda korkmam zaten de. yakın olsa baktıralım derdim de üç saat avcılar kartal :)
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mayıs 28, 2012, 06:27:20 ÖS
aracın çizgileri resimlerde dümdüz görünüyor ama işte istanbulda canlı bilen varsa süper olucak içi dışı.
Gönderen: hangover - Mayıs 28, 2012, 09:40:35 ÖS
mahir konunu güncel tutalım. artık kavuş hondana :) aracın arkasında bir oynama olabilir fotolardan tam kestiremiyorum , hava yastığı yok sanırım olsa süper olurdu. inşallah gönlündeki gibi bi araçtır
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mayıs 28, 2012, 11:42:06 ÖS
Fotolarda görünen pek bişi yok küçüldüğü için kasayı farklı gösterebilir ama fotolarda tek sorun arka stopların bagaj kısmının daha yukarıda durması ama bu problem olamaz :) tam birebir olan pek görmedim :)

Birebir tanıyan denk gelir belki diye actım plaka kapalı..
Gönderen: hangover - Mayıs 28, 2012, 11:53:12 ÖS
Fotolarda görünen pek bişi yok küçüldüğü için kasayı farklı gösterebilir ama fotolarda tek sorun arka stopların bagaj kısmının daha yukarıda durması ama bu problem olamaz :) tam birebir olan pek görmedim :)

Birebir tanıyan denk gelir belki diye actım plaka kapalı..

aynı alandan bahsediyoruz stoplar bagaj kapağı.tanıyan biri çıkar belki ama forum eskisi gibi aktif değil nedense şu sıralar